MediaKit | Influencer

Ineke Stout

Ineke Stout

1k - 10k

Ineke, 29 jaar en mama van een kleuter, pittige peuter en vrolijke baby. Thuiswerk-mama, dol op schrijven. Trotse eigenares van Lief en Teer, een bedrijfje in de maak! Spontaan, eerlijk en persoonlijk in alles wat ik op papier zet. Daarna geef ik Engels op een basisschool en werk ik op een kdv!

Collab
thestoutjournal.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
400
Views
703
Domain Authority
602
thestoutjournal.com
Een mama over haar gezin, moederschap, food & health en alles wat een mama tegenkomt!
Collab
Unique Visitors
872
Views
915
Verified
952
Domain Authority
116
Trust flow
429
Citation flow
519
TF/CF
625

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Valentijnsdag in 2021: We doen het even anders

a year ago

Valentijnsdag! Nog twee weken en dan is het weer zover. In de afgelopen jaren verheugden we ons erop om met onze geliefden uit eten te gaan, elkaar cadeaus te geven en er een romantische dag van te maken. Maar omdat dit jaar net even wat anders is, is het misschien eens leuk om het een twist te geven. Natuurlijk kun je nog samen met je vriend, vriendin, man of vrouw een leuke dag hebben, maar laten we naast onze partner, ook eens aan anderen denken. En vooral ook onszelf niet vergeten. Daarom voor jullie allemaal wat tips om er voor jou en de mensen om je heen een hele mooie dag van te maken. Laat ze merken dat je om hen geeft. Lekker eten Helaas kunnen we op Valentijnsdag niet uit eten gaan, maar het is nog steeds mogelijk om eten te bestellen. Verras je ouders, je opa en oma of vrienden met een heerlijk etentje thuis. Een uitgebreide sushi box, Chinees, tapas of een simpel patatje van de snackbar. Stuur ‘s morgens een berichtje dat er niet gekookt hoeft te worden op Valentijnsdag en lever rond etenstijd een heerlijke maaltijd af.Heb je niet zoveel budget om etentjes te regelen? […]

Het bericht Valentijnsdag in 2021: We doen het even anders verscheen eerst op The Stout Journal.

PCOS | Is melk echt goed voor elk?

a year ago

In de eerste blog over voeding in combinatie met PCOS, deelde ik wat feitjes over olie en vetten. Iets wat belangrijk is om naar te kijken en ook om te veranderen. De slechte vetten in de prullenbak en de goede vetten in de kastjes. In de PCOS blog van deze week wil ik weer een stapje zetten in de goede richting. Samen met jullie. Een ander stukje wat onder voeding valt en wat belangrijk is om te weten, namelijk: melk! Melk is goed voor elk De meesten van ons zijn opgevoed met het idee dat je goed veel melk moet drinken, omdat het goed is voor je botten. Eiwitten. Heel gezond. Maar niks is minder waar als je PCOS hebt. Ook al zit zuivel vol met eiwitten en calcium (zeker goed voor je), het zorgt er ook voor dat het insulinegehalte in je lichaam stijgt. Dit komt door een hormoon dat koeien ingespoten krijgen. Dat hormoon komt in de melk terecht en zorgt dus voor insulinestijging. En dat is precies wat je niet wilt als je met PCOS kampt. Je hebt al een verstoorde hormoonhuishouding. En door de insulinestijging, wordt dit er niet beter op. Acne bijvoorbeeld, een klacht die […]

Het bericht PCOS | Is melk echt goed voor elk? verscheen eerst op The Stout Journal.

Huishoudelijke taken | je kinderen kunnen ook helpen!

a year ago

Wist je dat kinderen van kleins af aan al kunnen helpen in huis? Van kleins af aan kun je je kinderen wel taken geven die bij hun leeftijd passen.

Het bericht Huishoudelijke taken | je kinderen kunnen ook helpen! verscheen eerst op The Stout Journal.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up