MediaKit | Influencer

Jasmijn Van Dijk

Jasmijn Van Dijk

10k - 50k

Mijn naam is Jasmijn van Dijk. Ik ben een van de makers van content van Go-Kids regio Haarlem en online influencer met ruim 9.700 volgers op Instagram en Facebook in de omgeving Haarlem.

Collab
go-kids.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
632
Views
59
go-kids.nl
Mijn naam is Jasmijn van Dijk. Ik ben een van de makers van content van Go-Kids regio Haarlem en online influencer met ruim 9.700 volgers op Instagram en Facebook in de omgeving Haarlem. Go-Kids is een landelijk platform waar ouders en verzorgers van kinderen tussen de 0 en 12 jaar alles kunnen vinden op het gebied van uitjes, opvoeden, winkelen, kinderfeestjes, clubjes en leuke kindvriendelijke overnachtingen en restaurants. Go-Kids bestaat uit 26 regio's in Nederland en landelijk volgen ons ruim 93K mensen op facebook, 24K op Instagram en ontvangen ruim 21K onze nieuwsbrieven. Naast deze cijfers is onze engagement met ons specifieke publiek de echte onderscheidende factor. We creëren blogs over de belevenissen en ontwikkelingen van kinderen, productreviews en verzamelen regionale uit-tips voor ouders en kids.
Collab
Unique Visitors
573
Views
791
Verified
258
Domain Authority
120
Trust flow
81
Citation flow
564
TF/CF
842

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 2%
United Arab Emirates - 0%
Germany - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit