Influencer media kit of Josine Koning

Josine Koning

Josine Koning

1k - 10k

Hi! Mijn naam is Josine Koning. Ik keep in het Nederlands Elftal en voor Den Bosch Dames 1. Met beide teams spelen we elk jaar voor de hoofdprijzen, en zijn we in Olympische voorbereiding komend jaar. Naast hockey ben ik veel bezig met duurzaamheid en de wereld een leukere en mooiere plek maken.


josine.koning

Statistics for the biggest channel
Followers
766
Interactions
959
Engagement
412
Last updated: a week ago
josine.koning
Keepster van het Nederlands hockeyelftal, in voorbereiding naar de Olympische Spelen. Ik probeer mijn volgers een kijkje in de keuken te geven van mijn leven. Daarbij neem ik ze mee in mijn wekelijkse trainingsschema, deel ik mijn voeding en geef ik tips op het gebied van duurzaamheid. Ook mijn Siberische kat Gaby maakt af en toe een verschijning op mijn tijdlijn.

Prices

Followers
616
Interactions
67
Engagement
547
Posts
869
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service