MediaKit | Influencer

Joyce Mol

Joyce Mol

1k - 10k

Hi, mijn naam is Joyce Mol. Ik vind het leuk om actief te zijn op instagram. Hier promoot ik graag producten of vertel ik over organisaties en brands die mij me passen. Focus op mijn profiel is yoga, breathwork, business en mindset. Maar ik hou ook van reizen en lekker eten.

Collab
mindeventsfactory.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
425
Views
96
Domain Authority
338
mindeventsfactory.com
Ik motiveer mensen om weer in verbinding met zichzelf te komen via Breathwork, Yoga, Raw Cacao, Soundhealing of Fascia Therapy.
Collab
Unique Visitors
476
Views
220
Verified
668
Domain Authority
47
Trust flow
554
Citation flow
726
TF/CF
49

Demografie volgers

Gender

Location

Top 5 countries

Netherlands - 64%
Belgium - 10%
United States - 3%
France - 1%
Ireland - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Volle maan september in vissen

2 weeks ago

De volle maan staat op 10 september 2022 om 11:58 in het waterteken vissen. Het waterteken vissen staat in relatie tot jouw emoties en gevoelens. Vissen zijn dromers van nature. Gevoelsmensen waarin het aanvoelen van de wereld om hen heen altijd gaat op basis van hun intuïtie. Tijdens deze volle maan is het belangrijk om stil te staan bij wat jij voelt en hoe jij reageert op de wereld om je heen. Wat merk je hierbij? Wat zou je anders willen zien? In dit artikel lees je meer over de volle maan in vissen en hoe je met deze energie kunt gaan werken.

The post Volle maan september in vissen appeared first on Mind Events Factory.

Adem oefeningen om de nervus vagus te stimuleren

3 weeks ago

De nervus vagus is de grootste zenuw in het lichaam. Ook wel de 10e hersenzenuw genoemd. Deze helpt het lichaam bij het begrijpen wanneer het veilig is om je lichaam en zenuwsysteem in rust modus te laten komen. Adem oefeningen kunnen helpen om de nervus vagus te stimuleren. Zo komt je lichaam in de rust modus. In dit blog lees je meer over adem oefeningen die helpen om de nervus vagus te stimuleren.

The post Adem oefeningen om de nervus vagus te stimuleren appeared first on Mind Events Factory.

Zo leef je in het ritme van de maanstanden en zet je de kracht van de maan in

3 weeks ago

Leven in het ritme van de verschillende maanstanden wordt steeds populairder. En hoewel het niet wetenschappelijk is bewezen dat de maan effect heeft op ons als mensen, valt ook niet te ontkennen dat de maan wel degelijk invloed heeft op onze aarde. De maan is onwijs krachtig en dus vragen velen zich af: hoe leef je in het ritme van de maanstanden zodat je de kracht van de maan kunt gebruiken in je eigen leven? 

The post Zo leef je in het ritme van de maanstanden en zet je de kracht van de maan in appeared first on Mind Events Factory.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up