Influencer MediaKit of Joyce Mol

Joyce Mol

Joyce Mol

1k - 10k

Hi, mijn naam is Joyce Mol. Ik vind het leuk om actief te zijn op instagram. Hier promoot ik graag producten of vertel ik over organisaties en brands die mij me passen. Focus op mijn profiel is yoga, breathwork, business en mindset. Maar ik hou ook van reizen en lekker eten.

mindeventsfactory.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
950
Views
104
mindeventsfactory.com
Ik motiveer mensen om weer in verbinding met zichzelf te komen via Breathwork, Yoga, Raw Cacao, Soundhealing of Fascia Therapy.
Unique Visitors
367
Views
676
Verified
789
Domain Authority
226
Trust flow
851
Citation flow
619
TF/CF
191

Demografie volgers

Gender

Location

Top 5 countries

Netherlands - 75%
Belgium - 9%
France - 0%
United States - 0%
Germany - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Oefeningen na de bevalling

a day ago

Mama! Je bent bevallen en wilt weer oefeningen gaan doen na de bevalling? Heel fijn. Het is belangrijk om jouw lichaam weer te 'sluiten'. Voorafgaand aan de bevalling is jouw lichaam steeds weker en open geworden zodat jouw kindje geboren kon worden. Nu is het belangrijk om je lichaam weer te sluiten. Dit kan je doen door rustig aan weer oefeningen te doen. In dit blog lees je er meer over.

The post Oefeningen na de bevalling appeared first on Mind Events Factory.

10 tips voor mindful moederschap

a day ago

Ben je net mama geworden en overvalt het moederschap je? Of ben je voor de tweede of derde keer mama geworden en ben je op zoek naar manieren om meer rust in jezelf te ervaren? In dit blog lees je tips over mindful moederschap. Hoe jij meer vanuit rust en vertrouwen momenten voor jezelf kunt nemen en wat je dan kunt doen.

The post 10 tips voor mindful moederschap appeared first on Mind Events Factory.

De werkelijke essentie van yoga en het 8 voudig yogapad

5 days ago

De werkelijkse essentie van yoga en het 8-voudig yogapad is een diep spiritueel proces. Vaak wordt yoga gezien als iets fysieks alleen. Je wordt er lenig van, ontspannen en je kunt pijntjes en ongemakken wegnemen. Maar van binnen gebeurt er veel meer. In de essentie van yoga is het verbonden aan het 8-voudig yogapad. In dit blog lees je meer over de werkelijke essentie van yoga en hoe dit levens verandert.

The post De werkelijke essentie van yoga en het 8 voudig yogapad appeared first on Mind Events Factory.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Joyce Mol

0/5000