Influencer media kit of Joyce Mol

Joyce Mol

Joyce Mol

0 - 1k

Hi, mijn naam is Joyce Mol. Met mijn platform Mind Events Factory inspireer ik mensen om gezonder te gaan leven middels yoga, breathwork, en mindfulness. Op dit moment wordt het platform uitgebreid met diverse cursussen en ook affiliate producten worden aangeboden.


mindeventsfactory.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
322
mindeventsfactory.com
Op dit online platform vind je blogs, cursussen en inspiratie om weer in balans te komen. Met yoga, ademwerk, spiritualiteit en meer.
Unique Visitors
529
Verified
387
Domain Authority
755
Trust flow
246
Citation flow
939
TF/CF
366

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Het mysterie van aura’s: Een blik op de energetische uitstraling van mensen

2 days ago

Heb je ooit gehoord van het concept van aura's? Het is een fascinerend concept dat teruggaat tot de oudheid. Volgens veel spirituele tradities en geloofssystemen heeft elk levend wezen, inclusief mensen, een energetische uitstraling om zich heen die bekend staat als een aura. In deze blog nemen we een kijkje in de wereld van aura's en verkennen we wat ze betekenen.

The post Het mysterie van aura’s: Een blik op de energetische uitstraling van mensen appeared first on Mind Events Factory.

Emotioneel verbinden met jezelf met deze methodes

2 days ago

Emoties tonen is iets wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Hardheid kan optreden wanneer je jezelf druk oplegt of wanneer je in een omgeving beland waarin dit van je 'gevraagd' wordt. In elke zin leg je jezelf dit op. Het is belangrijk om emotioneel met jezelf te verbinden om los te kunnen laten. In dit blog lees je over methodes hoe je dit kunt doen. Het is van belang om emoties toe te laten en weer los te kunnen laten.

The post Emotioneel verbinden met jezelf met deze methodes appeared first on Mind Events Factory.

De Pro User Diamant fietsendrager: gemak en betrouwbaarheid voor onderweg

2 days ago

Als fietsliefhebber weet je dat de keuze van een fietsendrager cruciaal is voor het gemakkelijk en veilig vervoeren van je geliefde tweewielers. Een van de meest vertrouwde namen in de wereld van fietsendragers is Pro User, en hun Diamant-model is een ware ster onder de producten.

The post De Pro User Diamant fietsendrager: gemak en betrouwbaarheid voor onderweg appeared first on Mind Events Factory.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service