Influencer media kit of Joyce Mol

Joyce Mol

Joyce Mol

1k - 10k

Hi, mijn naam is Joyce Mol. Met mijn platform Mind Events Factory inspireer ik mensen om gezonder te gaan leven middels yoga, breathwork, en mindfulness. Op dit moment wordt het platform uitgebreid met diverse cursussen en ook affiliate producten worden aangeboden.


mindeventsfactory.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
958
Views
90
Last updated: 21 hours ago
mindeventsfactory.com
Mind Events Factory is een platform over body, mind, spiritualiteit en moederschap. Door middel van blogs, online cursussen en retreats inspireren we om gezonder te leven. De focus ligt vooral op vrouwen.
Unique Visitors
676
Views
129
Verified
375
Domain Authority
981
Trust flow
405
Citation flow
28
TF/CF
260
Last updated: 21 hours ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Nieuwe Maan update 10 maart 2024 volgens de Vedische Astrologie

a day ago

De komende Nieuwe Maan op 10 maart 2024 valt in het teken van Waterman en de Nakshatra (maanhuis) van Purva Bhadrapada in de Vedische astrologie. Het luidt een periode van introspectie, innovatie en transformatie in. In deze blog zal ik dieper ingaan op de betekenis van deze hemelse gebeurtenis. En ontdek hoe het ons kan beïnvloeden volgens de Vedische astrologie.

The post Nieuwe Maan update 10 maart 2024 volgens de Vedische Astrologie appeared first on Mind Events Factory.

Waar loopt de nervus vagus?

3 days ago

De nervus vagus, ook wel de zwervende zenuw genoemd, is een van de meest uitgebreide zenuwen in het menselijk lichaam. Het loopt van de hersenen tot aan de buik en heeft invloed op een breed scala aan lichaamsfuncties. In dit blog zullen we verkennen waar de nervus vagus precies loopt en welke belangrijke rol het speelt in ons algehele welzijn.

The post Waar loopt de nervus vagus? appeared first on Mind Events Factory.

Zwanger en hoofdpijn: oorzaken en oplossingen

4 days ago

Hoewel zwangerschap een fantastische tijd kan zijn vol vreugde en verwachting, kunnen er ook ongemakken en symptomen optreden die minder plezierig zijn. Een van deze ongemakken waar zwangere vrouwen mee te maken kunnen krijgen, is zwangerschapsgerelateerde hoofdpijn. Hoofdpijn tijdens de zwangerschap is een veelvoorkomend symptoom dat verschillende oorzaken kan hebben en kan variëren in intensiteit en duur. In deze blog bespreken we enkele veelvoorkomende oorzaken van zwangerschapsgerelateerde hoofdpijn en geven we tips over hoe hiermee om te gaan.

The post Zwanger en hoofdpijn: oorzaken en oplossingen appeared first on Mind Events Factory.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service