MediaKit | Influencer

Kim op reis

Kim op reis

1 reviews

10k - 50k

Kim op reis is een reisblog over grote en kleine avonturen in binnen- en buitenland. De blog richt zich op zelfstandige reizigers die veel online research doen om zo voor zichzelf de mooiste reis samen te stellen.

Collab
kimopreis.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
579
Views
824
kimopreis.nl
Kim op reis.nl is de reisblog van Kim Sterenborg. Ik bezoek het liefst alle highlights van een bestemming en vul die graag aan met unieke ervaringen. De hippiekant van Koh Phangan ontdekken, ayahuasca drinken in de jungle van Peru of een alpaca uitlaten in Nederland? Ja tof! Artikelen op Kimopreis.nl bevatten veel praktische informatie, persoonlijke ervaringen en eerlijke meningen. Mijn schrijfstijl is licht, vrolijk en upbeat. De lezers zijn vooral vrouwelijke reizigers tussen de 25 en 45 jaar oud. Een heel fijn publiek, want vrouwen nemen 80% van de beslissingen over reizen, vakantie en uitjes. Ongeacht met wie ze reizen, wie betaalt en waar ze naartoe gaan. Mijn lezers zijn zelfstandige, actieve reizigers die graag de touwtjes in handen hebben. Ze doen inspiratie op bij reisprogramma’s op televisie, Instagram en tijdschriften. Ze doen veel online research en boeken ook veelal online. Dat is waar Kimopreis.nl meerwaarde biedt.
Collab
Unique Visitors
687
Views
223
Verified
348
Domain Authority
787
Trust flow
84
Citation flow
463
TF/CF
973

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 63%
Belgium - 8%
Italy - 5%
Mexico - 4%
Spain - 3%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Klein Curaçao trip: tropische mini-break op vakantie

a year ago

Vakantie vieren op Curaçao is vermoeiend. Al die mooie strandjes die je moet bekijken, restaurants waar je moet eten, schildpadden waarmee je moet snorkelen… Pffff. Dan heb je wel een mini-break verdiend. Op naar Klein Curaçao!

Het bericht Klein Curaçao trip: tropische mini-break op vakantie verscheen eerst op Kim op reis.

7 x heerlijke yoga retreats in Nederland

a year ago

Zin in rust en ruimte in je hoofd? Een yoga vakantie binnen de landsgrenzen is heerlijk ontspannen, dichtbij huis en bestaat uit zoveel meer dan alleen yoga. Fantastische accommodaties, prachtige wandelingen, gezond eten… Check snel het lijstje met fijne opties voor yoga retreats in Nederland.

Het bericht 7 x heerlijke yoga retreats in Nederland verscheen eerst op Kim op reis.

Boekentip: 80 Duurzame Reizen van Lonely Planet

a year ago

Je hoeft niet per se te vliegen om een fantastische vakantie te hebben, vindt het team van Lonely Planet. En ze hebben gelijk: in 80 Duurzame Reizen vind je meer dan genoeg reisroutes voor de rest van je leven.

Het bericht Boekentip: 80 Duurzame Reizen van Lonely Planet verscheen eerst op Kim op reis.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit