Influencer media kit of Kim op reis

Kim op reis

Kim op reis

1 reviews

10k - 50k

Kim op reis is een reisblog over grote en kleine avonturen in binnen- en buitenland. De blog richt zich op zelfstandige reizigers die veel online research doen om zo voor zichzelf de mooiste reis samen te stellen.


kimopreis.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
250
Views
977
kimopreis.nl
Kim op reis.nl is de reisblog van Kim Sterenborg. Ik bezoek het liefst alle highlights van een bestemming en vul die graag aan met unieke ervaringen. De hippiekant van Koh Phangan ontdekken, ayahuasca drinken in de jungle van Peru of een alpaca uitlaten in Nederland? Ja tof! Artikelen op Kimopreis.nl bevatten veel praktische informatie, persoonlijke ervaringen en eerlijke meningen. Mijn schrijfstijl is licht, vrolijk en upbeat. De lezers zijn vooral vrouwelijke reizigers tussen de 25 en 45 jaar oud. Een heel fijn publiek, want vrouwen nemen 80% van de beslissingen over reizen, vakantie en uitjes. Ongeacht met wie ze reizen, wie betaalt en waar ze naartoe gaan. Mijn lezers zijn zelfstandige, actieve reizigers die graag de touwtjes in handen hebben. Ze doen inspiratie op bij reisprogramma’s op televisie, Instagram en tijdschriften. Ze doen veel online research en boeken ook veelal online. Dat is waar Kimopreis.nl meerwaarde biedt.
Unique Visitors
448
Views
160
Verified
613
Domain Authority
569
Trust flow
904
Citation flow
295
TF/CF
708

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 69%
Spain - 9%
Belgium - 8%
United Kingdom - 1%
Mexico - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Neckermann Campagne Zomer

5 years ago
Dank voor de prettige samenwerking!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service