Influencer MediaKit of Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

50k - 150k

Mijn superkracht is elke avond vers eten op tafel krijgen voor mijzelf, de man en onze twee koters, veelal met de Aziatische smaken waar ik verliefd op ben. Zo vaak mogelijk ga ik naar Azië om daar ter plaatse van te genieten, maar ook dichterbij huis beleef ik graag mooie avonturen.

lekkerplan.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
474
Views
303
lekkerplan.nl
Lekker Plan is de plek om inspiratie te vinden voor meer avontuur op je bord. Recepten op Lekker Plan knallen van de Aziatische smaken en bestaan uit verse ingrediënten, maar passen altijd in een druk leven. Daarnaast krijg je op Lekker Plan een portie inspiratie in de vorm van reisverhalen, over Azië en dichter bij huis.
Unique Visitors
239
Views
602
Verified
251
Domain Authority
767
Trust flow
610
Citation flow
59
TF/CF
77

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 91%
Belgium - 7%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Regel 5 om te vergeten als je met meer plezier en gemak gezond wilt eten

5 months ago
Je hoort het niet vaak expliciet, maar vaak is het impliciet wel de boodschap: Als je een goed mens wilt zijn, dan moet je gezond eten. Nou vind ik dat niet, en ik vertel je in deze 5de en laatste video van deze serie graag waarom: Liever lezen? Dit zijn de highlights: Guilty pleasure, cheat day, even zondigen… veel boodschappen over eten sturen de boodschap dat het moreel problematisch is als je niet gezond eet. Gezond eten wordt vaak gebracht als een moreel vraagstuk omdat het samen zou hangen met lagere ziektekosten. Maar het grootste deel van de zorgkosten zitten in de laatste paar jaar van iemands leven- en die maken we allemaal mee. Misschien hebben er mensen last van als je ongezonder bent door wat je eet, maar het is de vraag hoeveel je daar aan kunt doen. Veel van ons eetgedrag wordt bepaald door dingen buiten onze controle. En als je er geen controle over hebt, kun je er volgens mij niet verantwoordelijk voor zijn. Dus. Laat het schuldgevoel lekker los dat zo vaak lijkt te horen bij “ongezond” eten. Ben je klaar voor een blijer leven waarin je goed voor jezelf zorgt? Ik help je heel graag op weg. Stuur me een mail (laura@lekkerplan.nl) en we praten.

Regel 4 om te vergeten als je met meer plezier en gemak gezond wilt eten

5 months ago
Weet je wat pas echt goed is voor je gezondheid? Je eetschema of dieet loslaten. Tenzij je helemaal blij wordt van je eetschema, natuurlijk. Dan moet je het lekker vasthouden. Maar in al die andere gevallen? Laat dit los: Houd je aan een eetschema, dan komt het goed. In deze video  vertel ik je waarom: Liever lezen? Dit zijn de highlights: Hopelijk weet je al dat strenge vermageringsdiëten een slecht idee zijn. Het enige goede dieet is een dieet waar je je op de lange termijn aan kunt houden en daar ontbreekt het vrijwel altijd aan. Ook manieren van eten die zich geen dieet noemen, maar wel fikse veranderingen eisen voor je gezondheid (zoals paleo, intermittent fasting) zijn  bepaald niet zaligmakend. Zelfs relatief mild advies als “ontbijt goed en eet niet na 20u ’s avonds” heeft weinig wetenschappelijke basis. Voor welke manier van eten dan ook geldt: als het voor je werkt en je er lekker bij voelt, doe het dan vooral. (Uhr, als er echt eten en planten in het spel zijn. Als je 3 keer per dag bij de Mac zit, dan hebben we een ander gesprek te voeren.) Maar verder is er weinig bewijs dat enig eetschema substantieel gezonder is dan andere manieren van eten. Weet je niet zo goed hoe je gezond moet eten zonder strak schema? Ik help je graag. Stuur me een berichtje en we kletsen.

Regel 3 om te vergeten als je met meer plezier en gemak gezond wilt eten

5 months ago
Ben je klaar om nog een regel voor gezond eten los te laten die compleet zinnig klinkt, maar dat niet is? Komt ‘ie: Zorg dat je 80% van de tijd gezond eet. Ik vind dit een sneaky manier om je schuldig te laten voelen over wat je in je mond stopt. In deze video vertel ik je waarom: Lees je liever? Dit zijn de highlights: Ten eerste vraag ik me af: hoe meet je die 80/20 precies? Lijkt me een moeilijke zaak. Maar belangrijker: wat gebeurt er als je de 80% niet haalt in een maaltijd? In een dag? In een week? Dan faal je en is er geen manier om “bij te sturen”. Het klinkt als vrijheid, maar ondertussen heb je dus alle gelegenheid om het “fout” te doen. En als je het “fout” kunt doen, dan ga je dat gezonde eten niet volhouden. Stop met meten, start met eten Ik vermoed dat je je toch al niet aan deze regel houdt, zelfs niet als je erg je best doet om gezond te eten. (Want: hoe dan? Wat meet je?) Hierbij geef ik je ook nog toestemming om niet eens tegen jezelf te zeggen dat je dat eigenlijk wel zou moeten doen. Hoppa. Wat je wel kunt doen, zodat je met plezier en gemak gezond eet? Richt je op echt eten met planten, dan kun je het niet fout doen. Nee, ook niet door ultra-bewerkte zaken te eten. Het gebeurt. En daarna ga je gewoon vrolijk door met je best doen om echt eten te eten. Als ik je dan toch toestemming aan het geven ben, dan ook nog even dit: laat lekker alle eetschema’s los die niet voor je werken. Hier hebben we het over bij de 4e regel die je de deur uit mag doen als je gezond wilt eten: Houd je aan een eetschema, dan komt het allemaal goed. Tot snel!
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Laura van Veenendaal

0/5000