Publisher media kit of Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

50k - 150k

Mijn superkracht is elke avond vers eten op tafel krijgen voor mijzelf, de man en onze twee koters, veelal met de Aziatische smaken waar ik verliefd op ben. Zo vaak mogelijk ga ik naar Azië om daar ter plaatse van te genieten, maar ook dichterbij huis beleef ik graag mooie avonturen.

lekkerplan.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
833
Views
340
lekkerplan.nl
Lekker Plan is de plek om inspiratie te vinden voor meer avontuur op je bord. Recepten op Lekker Plan knallen van de Aziatische smaken en bestaan uit verse ingrediënten, maar passen altijd in een druk leven. Daarnaast krijg je op Lekker Plan een portie inspiratie in de vorm van reisverhalen, over Azië en dichter bij huis.
Unique Visitors
387
Views
102
Verified
255
Domain Authority
333
Trust flow
361
Citation flow
810
TF/CF
452

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 91%
Belgium - 7%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Witlofsalade met ei en kip (supersnel en gelukkigmakend)

a month ago
Deze witlofsalade met ei en gerookte kip staat supersnel op tafel en maakt iedereen blij (in mijn gezin, in ieder geval). Gedoe is er in dit leven al genoeg, daar hoeft je witlofsalade recept niet nog meer aan toe te voegen. Witlofsalade met ei én kip Maar. De witlofsalade maken is niet alleen een goed idee omdat hij makkelijk is. Z’n grootste pluspunt is hoe fijn hij smaakt. De basis is rauwe witlof, lekker fris en knapperig met een klein beetje bitter om de boel interessant te houden. Daar komt zoetheid bij van de paprika. En dan wordt het echt smakelijk, want hardgekookt ei en gerookte kip zorgen samen voor rook, romigheid en een zoutig randje. Ja, da’s een hoop complexiteit voor de paar ingrediënten in deze simpele lofsalade. Misschien zouden ze ook niet zo fantastisch samenwerken als er geen goede dressing in het spel was. Maar die is er wel. Een heel goede zelfs, hoewel hij misschien een beetje raar klinkt. Witlofsalade dressing die je niet verwacht Een supersnelle lofsalade vraagt natuurlijk om supersnelle dressing en vlotter dan deze wordt het niet. Het is namelijk niet meer dan een flinke klodder mayo. Yup, mayonaise. Ik weet het, dat klinkt alsof ik de saladeschaal verwar met een portie patat. Toch is het een heel goed idee en eigenlijk is dat niet zo raar. Mayonaise is zo voor je uitgedokterd dat hij de perfecte balans heeft tussen romig, zuur en zoet. Dat past inderdaad fijn bij friet, maar óók bij rauwe witlofsalade met ei en kip. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je er werkelijk niets aan hoeft te doen anders dan hem uit de pot en over je salade scheppen. Begin met een niet-al-te-groot kloddertje en proef of je nog meer wilt. Deze witlofsalade is namelijk het lekkerst als de mayonaise als een dun jasje om de ingrediënten ligt, niet als de dikke deken die je kent van bv tonijnsalade voor op een toastje. Gezonde witlofsalade (echt!) Oh, ennuh, dit is dus ook gezonde witlofsalade hè? Mayonaise heeft niet zo’n fraaie reputatie als het gaat om gezondheid, maar dat is onzin. Het is namelijk voor het grootste deel olie, met lekker veel onverzadigde vetten. Okay, die olie zorgt ook voor calorieën. Maar met deze salade krijg je misschien 2 theelepels per portie ofzo binnen. Die calorieën kun je hebben. Recept: witlofsalade met ei en gerookte kip Meer net-even-anders salades voor een druk leven:

Regel 5 om te vergeten als je met meer plezier en gemak gezond wilt eten

7 months ago
Je hoort het niet vaak expliciet, maar vaak is het impliciet wel de boodschap: Als je een goed mens wilt zijn, dan moet je gezond eten. Nou vind ik dat niet, en ik vertel je in deze 5de en laatste video van deze serie graag waarom: Liever lezen? Dit zijn de highlights: Guilty pleasure, cheat day, even zondigen… veel boodschappen over eten sturen de boodschap dat het moreel problematisch is als je niet gezond eet. Gezond eten wordt vaak gebracht als een moreel vraagstuk omdat het samen zou hangen met lagere ziektekosten. Maar het grootste deel van de zorgkosten zitten in de laatste paar jaar van iemands leven- en die maken we allemaal mee. Misschien hebben er mensen last van als je ongezonder bent door wat je eet, maar het is de vraag hoeveel je daar aan kunt doen. Veel van ons eetgedrag wordt bepaald door dingen buiten onze controle. En als je er geen controle over hebt, kun je er volgens mij niet verantwoordelijk voor zijn. Dus. Laat het schuldgevoel lekker los dat zo vaak lijkt te horen bij “ongezond” eten. Ben je klaar voor een blijer leven waarin je goed voor jezelf zorgt? Ik help je heel graag op weg. Stuur me een mail (laura@lekkerplan.nl) en we praten.

Regel 4 om te vergeten als je met meer plezier en gemak gezond wilt eten

7 months ago
Weet je wat pas echt goed is voor je gezondheid? Je eetschema of dieet loslaten. Tenzij je helemaal blij wordt van je eetschema, natuurlijk. Dan moet je het lekker vasthouden. Maar in al die andere gevallen? Laat dit los: Houd je aan een eetschema, dan komt het goed. In deze video  vertel ik je waarom: Liever lezen? Dit zijn de highlights: Hopelijk weet je al dat strenge vermageringsdiëten een slecht idee zijn. Het enige goede dieet is een dieet waar je je op de lange termijn aan kunt houden en daar ontbreekt het vrijwel altijd aan. Ook manieren van eten die zich geen dieet noemen, maar wel fikse veranderingen eisen voor je gezondheid (zoals paleo, intermittent fasting) zijn  bepaald niet zaligmakend. Zelfs relatief mild advies als “ontbijt goed en eet niet na 20u ’s avonds” heeft weinig wetenschappelijke basis. Voor welke manier van eten dan ook geldt: als het voor je werkt en je er lekker bij voelt, doe het dan vooral. (Uhr, als er echt eten en planten in het spel zijn. Als je 3 keer per dag bij de Mac zit, dan hebben we een ander gesprek te voeren.) Maar verder is er weinig bewijs dat enig eetschema substantieel gezonder is dan andere manieren van eten. Weet je niet zo goed hoe je gezond moet eten zonder strak schema? Ik help je graag. Stuur me een berichtje en we kletsen.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Laura van Veenendaal

0/5000