Influencer MediaKit of Linda Swinkels

Linda Swinkels

Linda Swinkels

1 reviews

1k - 10k

Lifestyle blogger over huis& tuin, tieners, gezondheid, hond,planten, fotograferen, uitjes, verzorging en fashion

lindaschrijfthetop.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
8
Views
952
lindaschrijfthetop.nl
Ik ben een Nederlandse lifestyle blogger de laatste trends wat betreft verzorging, huis en tuin producten. Ik blog regelmatig over interieur, tieners, de hond. Alles in en om het huis.
Unique Visitors
660
Views
985
Verified
700
Domain Authority
480
Trust flow
781
Citation flow
778
TF/CF
50

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

De nieuwste woontrends 2023 voor een sfeervol interieur

a week ago
De nieuwste woontrends 2023 voor een sfeervol interieur

Misschien ga je verhuizen en ben je op zoek naar een warm en stijlvol interieur. Of heb je zin om je woonkamer of slaapkamer anders in te richten? Dan is het handig om je te laten inspireren door de nieuwste woontrends 2023.

 

Want ook dit jaar zijn er nieuwe interieurtrends en kleuren. 

Trends in kleurtinten en vormen van de meubels in de woonkamer. In dit artikel geef ik je tips mee, zodat jij je vertrek warm en behaaglijk kan inrichten.

Aardetinten op de muur

Waar we bij de interieur trends 2022 al veel natuurlijke kleuren zagen, zoals blauw, beige en groen. Is er nu een tint welke er echt uitspringt, en dat zijn aardetinten. Bij aardetinten denk je vast aan heel veel bruintinten en dat is juist. Onder de bruintinten vallen onder andere beige, zand, terracotta, taupe, maar ook gele en groene kleuren.

 

Door de bruine kleuren te gebruiken en in elkaar over te laten lopen krijg je een Ton-Sur-Ton effect. Ton-Sur-Ton betekent dat je een kleur uitkiest voor je interieur en de kleur in verschillende kleurtinten laat terugkomen in je interieurstijl. Ga je bijvoorbeeld voor de kleur taupe dan kan je de kleuren beige en zand daarbij toevoegen. Op deze wijze creëer je rust, door alleen met bruintinten te werken.

Hoe kan je het interieur anno 2023 het beste inrichten?

Het jaar 2023 staat voor een rustig inrichting, een fijne woon-inrichting creëer je door te zorgen voor een goede balans. Door te werken met lichte kleuren in combinatie met wit en zwarte accenten, ontstaat er een warm interieur. 

 

Als we nu binnenkijken in veel trendy interieurs dan zie je vooral de lichtere aardse kleuren, zoals beige en zand, in combinatie met natuurlijke materialen zoals rotan in huis. Rotan kan je verwerken in hang- en wandlampen maar ook in meubels en manden.

 

Wil je een woonstijl welke mooi bij deze kleurtinten aansluit dan kom je al snel uit op een Scandinavisch interieur, minimalistisch wonen en de Japandit-stijl. Alle drie de interieurstijlen hebben een lichte houten vloer en lichte kleuren. De Japandi-stijl is een combinatie van de twee woonstijlen, bij deze stijl wordt er gewerkt met rechte en organische vormen. En laten organische en ronde vormen nu erg in trek zijn.

 

Alle drie de interieurstijlen behouden weinig woonaccessoires of decoratie. Vooral bij de minimalistische inrichting zien we veel licht en ruimte en weinig woondecoratie. Wil je wel graag je vakantiefoto's of verzameling in de woonkamer plaatsen, zet dan alle artikelen in een groepje bij elkaar.

Woon trends welke je niet mag missen

Bij de woon trends zien we twee opvallende decoratieve creaties verschijnen, welke zorgen voor een warm interieur, dat zijn de volgende woondecoraties:

  • Wandpanelen: Wandpanelen zijn vaak kunststof latten met een hout look. De panelen zijn er in verschillende materialen en met en zonder plakrand. De warme tinten zorgen voor een gezellig interieur. Met de panelen kan je delen in huis afbakenen, en zo een apart hoekje of intiem plekje creëren.
  • Decoratieve plafondverlichting: Heb je een rustige interieurstijl en wil je toch een eyecatcher in huis? Ga dan voor decoratieve verlichting. De stoer lamp zorgt voor reflectie op het plafond. De ronde plafonnière maakt van elk huis een warm thuis.

Welke interieurtrend spreekt jou erg aan?

Als ouder zeer tevreden over examenpakket

2 weeks ago
Als ouder zeer tevreden over examenpakket

Lang hebben wij als ouders over nagedacht om een voorgezet onderwijs examenpakket Engels voor onze puber aan te schaffen. Maar we hadden het veel eerder moeten doen! Vandaar de review, ik wil de ogen van ouders en leerlingen openen.

 

We zagen hoe onze eerste dochter het examenvak op eigen wijze had voorbereid en zo heeft moeten ploeteren. We wilde het onze tweede dochter makkelijker maken; daarom hebben we twee examenpakketten aangeschaft. Een pakket Engels en wiskunde.

 

Er moest toch een wijze zijn waardoor je de tekst, stof en woordjes makkelijk kan oefenen? Het oefenen van de examenonderwerpen was zeer positief.  Wat ging het voorbereiden soepel. We zijn als ouder erg tevreden, niet alleen over de leerwijze maar ook over het resultaat. 

Leestip: Examen nu en vroeger

Elke leerling verdient minder examenstress

Bij mijn oudste dochter had ik geen idee hoe het voorbereiden van de examens in zijn werk zou gaan. Je gaat ervan uit dat de leerkracht de tekst en inhoud goed met de leerling heeft doorgenomen, en dan kan het leren beginnen. Maar zo makkelijk gaat dat leren niet in zijn werk. Voor het middelbare school examen leer je meerdere vakken welke je zelf moet voorbereiden, dat betekent teksten markeren en zelf verslagen maken. Alleen het uitpluizen van de teksten is al een dagtaak en daarna kan je kind pas gaan leren. Ik zag als ouder dat het voorwerken zoveel stress gaf, dat ik het bij mijn andere schoolgaande kind anders heb aangepakt.

 

Zoals gezegd kreeg mijn middelste dochter een examenpakket van Engels en wiskunde, want waarom zo veel examenstress creëren als het makkelijker kan? Het pakket is zo uitgebreid zodat je puber nu alle aandacht aan het leren kan besteden in plaats van de zelfgemaakte verslagen maken. Hierdoor bespaarde ik mijn kind leertijd. Daarbij had ze door het leren van de oefeningen een duidelijk inzicht, in welke stof ze wel en niet beheerste.

 

Mijn dochter bloeide tijdens de leerperiode letterlijk op, het overzicht ga haar rust, ze kon nu haar aandacht besteden aan de stof welke ze nog niet onder controle had en niet heel het hoofdstuk opnieuw leren. Dit scheelde haar letterlijk tijd maar het examenpakket gaf mijn dochter ook zelfvertrouwen.

 

Tegen de tijd dat ze examen moest doen was ik meer gestrest dan mijn dochter. Uiteindelijk behaalde ze een acht voor Engels. Nu vind ik het getal niet zo belangrijk, maar ze had nog nooit een acht behaald voor dit vak. Dat betekent dat de stof zo duidelijk wordt uitgelegd, dat je de examenvragen veel makkelijker kan beantwoorden.

Examenpakket: makkelijk je eindexamen leren

Nu denk je waarschijnlijk als ouder, ja dat zal allemaal wel maar wat houdt een examenpakket in? De pakketten zijn geschikt voor VMBO, HAVO en vwo-leerlingen. Alles gaat online, je puber beheert een account waarin alles  overzichtelijk op een rijtje staat.

Het volgende materiaal zit in het examenpakket Wiskunde en Engels:

  • Oefenen met 10 jaar CITO examens
  • Je kennis uitproberen met volledige examens
  • Oefenen op losse onderwerpen
  • Extra uitleg per vraag

Mijn dochter vond het oefenen met volledige examens erg fijn, zo leer je ook dat de vraag op een andere manier gesteld kan worden. Kortom mijn kind heeft er erg veel aan de oefenstof gehad. Als ouder had ik graag veel eerder willen weten dat ik mijn puber op een makkelijke wijze kan helpen door middel van een examenpakket.

Hoe heb jij je examenperiode ervaren?

 

Goud behang: 7 patronen voor warm luxe interieur

2 weeks ago
Goud behang: 7 patronen voor warm luxe interieur

Wil je meer warmte in je interieur, dan heb je een mogelijkheid om de muur in woon- of slaapkamer te behangen. Bij de nieuwste woontrends 2022/2023 zie we behang met gouden patronen. Een gouden look zorgt voor een warme luxe inrichting welke zeker goed staat in een klassiek, moderne, chique en zelfs een licht Scandinavisch interieur. 

Welke uitstraling wil je hebben, een druk patroon met vogels, bloemen, grafische lijnen of een behangstijl met beton look? In dit artikel staat een overzicht voor meer wooninspiratie, van alle gouden behang mogelijkheden.

Bron: Bol.com - Woon inspiratie goud behang Er is zo veel keuze uit gouden behang

De een denkt bij goud in de woonkamer aan een kitsch interieur de ander ziet meteen een hotel chique inrichting voor zich. Goud hoeft zeker geen goedkope uitstraling te hebben, als je de kleur subtiel toepast door middel van behang en woondecoratie, kan de kleur je huis juist verwarmen. Er zijn meerdere patronen verkrijgbaar van fotobehang, behangcirkels en vliesbehang. Laat je inspireren door de verschillende motieven en woonideeën.

Natuur behang met patroon

Haal de natuur in huis met een natuurlijke print. Gouden natuur behang is er in vele variaties van vogels, palmen, bomen of flamingo 's. Wil je een natuurlijke sfeer in je woning dan is dit vliesbehang een mooie eyecatcher. Op deze wijze haal je de jungle in huis maar behoud je de metallic stijl. Het voordeel van vliesbehang is dat je er geen behangtafel voor nodig hebt, het is een kwestie van het behang insmeren en op de muur plakken.

Bron: Bol.com: Palmen behang met goud patroon Behang met bloemenmotief

Wil je een Japanse bloesem op de achtergrond of ga je liever voor een druk behang patroon? Een bloemenmotief maakt je interieur vrolijk en gezellig. Verander je inrichting binnen een handomdraai, in een sfeervolle woon- of slaapkamer. Dit behang kan goed in een moderne of vintage inrichting, door het sterke materiaal is het behang makkelijk aan te brengen.

Bron Bol.com - Woonideeën voor een fris moderne woonkamer met bloem behang Grafisch behang met gouden lijnen

Kan de muur wel een op opfleuring gebruiken of wil je de verlaten hoek iets opvrolijken? Met goud behang met een grafisch print kan je je woonkamerinrichting zo druk of rustig maken zoals je zelf wilt. Behang met grote ronde cirkels tot gestructureerde lijnen en vormen. Voor elke woonstijl geschikt, voor zo wel stoer wonen als een hotel chique interieur.

Bron: Bol.com - Grafische lijnen goud behang Luxe fotobehang met marmer print

Voor een luxe uitstraling is fotobehang met een marmer print een goed optie. De gouden lijnen zorgen voor een warm interieur. Voor elke woonstijl is er wel een print te vinden. Van wit/ goud tot de combinatie met grijs of de kleur zwart. Door de saaie wand te behangen krijgt de muur een warme uitstraling, combineer het fotobehang met gouden accessoires en je woonkamer inrichting compleet. 

Bron: Bol.com - Marmer behang voor een warme uitstraling in interieur Behang met hexagon print

Wie kent het zeshoekige hexagon patroon niet? Tegenwoordig kan je ook foto's in hetzelfde model bestellen. De print geeft je interieur een klassieke of moderne uitstraling, het hangt erg af van de kleuren combinaties. De print is in de volgende kleuren verkrijgbaar in goud/donkerblauw, goud/zwart, wit/goud, donkergroen/goud en petrolblauw/goud. Het gouden behang is aantrekkelijk voor vele kamers in huis. Weet jij voor welke kleurkeuze je zou gaan?

Behang met metallic effect

Het metallic behang zien we terug in vliesbehang met een natuur print, vooral bladeren van bomen of palmen zijn erg trendy. Maar wil je een extra stukje glans dan is de muurdecoratie ook terug te vinden bij het behang met beton look. De glans zorgt voor veel sfeer in huis.

Barok behang met gouden print - Bron: Bol.com Gouden behang in barokstijl

Wil je de stijl van de Europese 17e eeuw in huis dan is barok behang een juiste keuze. Het contrast van donkere kleuren in combinatie met goud zorgt voor een klassieke sfeer in huis. Met het doorlopende patroon is het bij het behangen wel van belang om zorgvuldig te werk te gaan.

Heb jij een voorkeur voor een gouden behang patroon?

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Linda Swinkels

0/5000