Influencer media kit of Linda Swinkels

Linda Swinkels

Linda Swinkels

2 reviews

1k - 10k

Lifestyle blogger over huis& tuin, tieners, gezondheid, hond,planten, fotograferen, uitjes, verzorging en fashion


lindaschrijfthetop.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
680
Views
791
lindaschrijfthetop.nl
Ik ben een Nederlandse lifestyle blogger de laatste trends wat betreft verzorging, huis en tuin producten. Ik blog regelmatig over interieur, tieners, de hond. Alles in en om het huis.
Unique Visitors
903
Views
851
Verified
925
Domain Authority
140
Trust flow
349
Citation flow
86
TF/CF
854

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 77%
Belgium - 21%
France - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Zo bereken je moeiteloos je hypotheek

a week ago
Zo bereken je moeiteloos je hypotheek

Een eigen huis kopen is voor velen een grote droom. Het is dan ook geen verrassing dat er zoveel verschillende manieren zijn om een hypotheek te berekenen. Of het nu gaat om de hoogte van het bedrag of de looptijd ervan, het is belangrijk om te weten waar je aan begint en hoe je het beste een hypotheek kunt berekenen. In dit gastblog staan de verschillende opties, die er zijn, voor het berekenen van een hypotheek.

Hoeveel kan ik lenen?

Voordat je überhaupt aan het berekenen van een hypotheek begint, is het belangrijk om te weten hoeveel je kunt lenen. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals je inkomen en uitgaven. Om te weten hoeveel je precies kunt lenen, kun je gebruikmaken van een online rekenhulp. Hiermee krijg je een goed beeld van de maximale hypotheek die je kunt afsluiten.

Welke factoren zijn van invloed?

Het berekenen van een hypotheek is niet zo simpel als het lijkt. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de hoogte van je hypotheek. Zo speelt je inkomen een rol, maar ook je leeftijd en de waarde van het huis dat je wilt kopen. Verder zijn er ook nog andere factoren die invloed hebben op de hoogte van je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de rentevaste periode en de looptijd van de hypotheek.

Verschillende hypotheekvormen

Als je eenmaal weet hoeveel je kunt lenen en welke factoren van invloed zijn, kun je kijken naar de verschillende hypotheekvormen. Zo kun je kiezen voor een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. Het verschil zit hem in de manier waarop je aflost en de rente die je betaalt.

Hoe bereken je je maandlasten?

Als je eenmaal weet hoeveel je kunt lenen en welke hypotheekvorm je wilt afsluiten, is het tijd om je maandlasten te berekenen. Hierbij moet je rekening houden met de rente, aflossing en eventueel premies voor verzekeringen. Je kunt deze berekening zelf maken, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van een online rekenhulp, van bijvoorbeeld Univé. Zo krijg je een goed beeld van de maandlasten die je kunt verwachten.

De looptijd van je hypotheek

Een belangrijke factor bij het berekenen van je hypotheek is de looptijd. Dit is de periode waarin je je hypotheek moet aflossen. Bij het afsluiten van een hypotheek kun je kiezen voor verschillende looptijden. Hoe korter de looptijd, hoe hoger je maandlasten zijn. Aan de andere kant ben je wel sneller van je hypotheek af. Wat is de looptijd van jouw hypotheek?

Mijn leukste lifestyle blogs 2023

2 weeks ago
Mijn leukste lifestyle blog 2023

Elk jaar kijk ik weer even terug naar de zelfgeschreven artikelen van het jaar. Zo heb ik ook de lifestyle blogs van dit jaar, het jaar 2023 bekeken. Het is een mooie variatie van tuinartikelen, woonblogs en levensstijl blogspots.

 

Een ruime keuze uit van alles en nog wat en dat maakt het lifestyle bloggen zo leuk. Het artikel mag en kan overal over gaan van huisdieren, trouwen tot afhaaleten, alles is mogelijk. In dit overzicht vertel ik je wat mijn leukste teksten zijn en hoe ik aan de opdrachten ben gekomen.

4 jaar aan het bloggen

Ondertussen ben ik vier jaar aan het bloggen. Mijn (oude) blog begon als een persoonlijk blog met artikelen over wat ik had meegemaakt. Ik had er nooit bij stil gestaan dat bloggen ook echt mijn werk zou worden. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik meer uit bloggen kon halen dan alleen over mezelf te schrijven. 

Het roer ging om en Linda schrijft 't op werd gelanceerd. Een lifestyle blog met van alles en nog wat. Ik dacht dat lifestyle bloggen niet moeilijk was maar daar ben ik van terug gekomen. Een beetje aanrommelen werkt niet. Wil je het goed aanpakken dan kun je het beste categorieën aanhouden, deze zijn er ook gekomen, met als rode draad alles in en om huis.

 

Zo is het niet alleen voor mezelf, maar ook voor een ander duidelijk waar ik over (wil) schrijven. Als ik nu naar mijn eerste blogspots terugkijk dan kijk ik er soms blozend naar terug, ondertussen ben ik vier jaar verder en is schrijven mijn passie. Eigenlijk net zoals vroeger toen ik als klein meisje al zelfverzonnen verhaaltjes maakte, alleen is het nu professioneel.

Van elk blog een mooi artikel maken

De uitdaging van het lifestyle bloggen zit bij mij om van elk onderwerp een aantrekkelijk artikel te maken. Het artikel moet een duidelijke inhoud hebben en fijn zijn om te lezen. Toen ik laatst iemand meer informatie gaf over hoe te beginnen met bloggen, dacht ik: "Wat heb ik in die paar jaar al veel geleerd". Informatie over hoelang moet de titel zijn en het minimaal aantal woorden, maar ook wat is een goede blogtitel en hoe kom je aan de juiste zoekwoorden. Dit komt niet alleen door ervaring maar ook door de cursus SEO voor bloggers welke ik nu volg.

 

Nu is bloggen mijn eigen lifestyle geworden. Vijf dagen per week ben ik aan het schrijven. Schrijven geeft me ontspanning, rust en regelmaat. Elke werkdag ziet er voor mij hetzelfde uit, is het saai? Nee, ik vind het zelfs heerlijk. 

Daarbij is het niet alleen tekst opschrijven, het is ook nog reclame maken op social media. Persoonlijk vind ik dat wat minder, maar ook daar heb ik een routine in gevonden. 

Met de komst van een tweede blogsite, Kijkje in huis en tuin, is er wel meer schrijfwerk bijgekomen, voor elk drie blogspots per week schrijven is pittig, daarom is mijn streven minimaal twee artikelen per site per week.

Mijn best geschreven blogspots

Persoonlijk vindt de leukst geschreven blogspots de artikelen waarbij het bedrijf me zelf benaderd. Dit gebeurde ook bij het artikel over binnenverf trends. De contactpersoon heeft me gevonden via social media, dan is het bijhouden van Instagram toch nog ergens goed voor. :-)

 

Een ander best blog waar ik met veel plezier over geschreven heb, is de bruiloft zelf regelen. Het fijne aan dit blog is dat je iets uit eigen ervaring, kan schrijven, samen met de informatie van de opdrachtgever is het een mooi blogartikel geworden.

 

Het geschreven blog over groeipapier kwam vanaf een platform waarbij er altijd scherp onderhandeld wordt over de prijs, soms zo erg dat er geen bedrag meer overblijft. Maar dit keer was het een hele fijne samenwerking.  Dit keer moest ik me verdiepen in een product wat ik niet goed kende. Dat maakt het schrijven zo inspirerend. Stel me nu een vraagje over groeipapier en ik weet er alles van!

 

Het artikel over een romantisch weekendje weg geschreven voor de familie van der Valk, kwam aanwaaien via een nieuwe opdrachtgever. Aangezien manlief en ik regelmatig een weekendje weg gaan was dit een makkelijk artikel. Waarbij ik al mijn ervaringen op papier kon zetten aangezien ik vrij mocht schrijven.

 

Bij het laatste artikel wat gaat over duurzame houten vloeren, werd ik ook spontaan benaderd door een nieuwe opdrachtgever. Het stuk was zo geschreven, maar ik heb nog wel lopen stoeien met de titel. Op het laatste moment, net voor inlevering, heb ik de blogtitel nog veranderd, dat doe ik eigenlijk bijna nooit. Ik start met de titel, daarna de koppen en dan ga ik aan het werk. Nu liep mijn werkwijze achterstevoren.

 

De geschreven teksten waren een beperkt gedeelte van het totale overzicht. Het is een mooie samenvatting geworden, nog een paar maanden en dan op naar volgend jaar.

Heb je artikelen waar je graag over schrijft?

Zwarte of witte wc? De grote voor- en nadelen

2 weeks ago
Zwarte of witte wc? De grote voor- en nadelen

We zijn druk aan het nadenken over een zwart of witte wc. Wil willen de juiste kleur toiletpot uitkiezen en geen verkeerde keuze maken, dan is het slim om de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

 

Binnenkort gaan we ons kleinste kamertje in huis opknappen, we krijgen een toilet make-over. Wil je de wc oppimpen dan komt daar veel bij kijken. Welke tegels komen er aan de muur of ga je aan de slag met verf? Daar bij is de keuze van de kleur van het sanitair ook belangrijk. Dat laatste is best wel een dingetje, kiezen we voor een zwarte of witte wc-pot inclusief toiletbril?

In dir artikel staan de plus- en minpunten opgeschreven, zodat je dadelijk de juiste keuze kunt maken.

Zwarte en witte wc-pot met elkaar vergelijken

In dit artikel wil ik de zwart en witte wc-pot met elkaar vergelijken. Verleden jaar zijn we begonnen met de badkamer renovatie en nu gaan we de wc oppimpen. Nou ja oppimpen, het is meer een make-over. Alles gaat eruit en bij beide wc's komen er nieuwe tegel en wc-pot in, zodat het toilet er weer als nieuw uit komt te zien.

 

De wc tegels uitzoeken, is geen probleem. Het mooiste vinden we om de badkamer en toilet in een stijl te houden, dus ook dit keer kiezen we voor grijze tegels. In de badkamer hebben we nu drie tinten grijs, lichtgrijze tegels op de wand, antraciet op de vloer en op de achterwand van de douche een lichtgrijze decoratietegel, daar zijn we nu erg tevreden mee.

 

Als je een kijkje neemt in een sanitairwinkel dan zie je veel zwarte wc-potten, het is ook de trend van 2023. Maar is een zwarte wc-bril, inclusief toiletpot, wel zo voordelig? Eerlijk is eerlijk beide kleuren passen prima bij de tegels, het is dus meer een voorkeur van smaak. Persoonlijk vind ik zwart erg mooi, maar is dat nu wel zo slim en krijg ik daar later geen spijt van? Kan ik toch niet beter voor een witte wc-pot gaan, inclusief een wit fonteintje?

Om de goede keuze te maken heb ik de plus- en de minpunten op een rijtje gezet.

Wat zijn de voor-  en nadelen van een zwarte wc-pot?

Om het artikel overzichtelijk te maken staan hier de voor- en nadelen van een zwarte wc-pot. Op een witte wc-bril zie je elke spetter welke niet in de pot terecht is gekomen, daarentegen zie je het niet zo snel op een zwarte toiletbril. Is dit een voordeel. Ik weet het niet. Persoonlijk vind ik het ook wel fijne om op een schone wc-bril te zitten. Waar veel mensen over klagen nadat ze een zwarte wc-pot hebben aangeschaft, is de hoeveelheid kalk welke duidelijk zichtbaar is. Leef je in een gebied waar vooral hard water aanwezig is, dan is het slim om te gaan voor een waterontharder. Een waterontharder verzacht het water door onder andere de kalk uit het water te halen. Dit is een groot voordeel want zo heb je veel minder last van witte aanslag in de wc-pot en op de bril en dat bekent minder poetsen.

Een ander minpunt is dat er meer stofdeeltjes zichtbaar zijn in de kleine ruimte. De een vind dat hinderlijk de ander ergert zich daar niet aan of haalt dagelijks een doekje over de wc-bril.

Het laatste nadeel, wat vast niet voor iedereen geldt, is dat je je ontlasting moeilijker kunt bekijken in een donkere toiletpot. Mocht je om medische redenen, je "grote boodschap"willen controleren dan is dat minder makkelijk.

Mijn conclusie

Uiteindelijk hebben we besloten om toch voor de kleur wit te gaan. Buiten de nadelen van een zwarte wc, is een witte toiletpot ook trendloos. De lichte kleur kan ook prima bij de industriële betonlook. Nu we de kleur van de pot en de tegels weten, is het een stuk makkelijker geworden om het toilet in te richten. We zijn startklaar voor de make-over, nog een maandje en dan is het zo ver. 

Wat zou je doen als je een nieuwe toiletpot mag uitkiezen?

Luxe buitenverblijven van De VerandaSpecialist

Findability
a year ago
Snelle en gemakkelijke samenwerking

Groeipapier van Greengiving.nl

Findability
2 months ago
Bedankt voor het artikel en wellicht tot een volgende keer!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service