Influencer media kit of Maike Douglas

Maike Douglas

Maike Douglas

3 reviews

50k - 150k

Ik ben Juf Maike, eigenaar van deze website. Ik ben blogger, leerkracht en moeder van twee kinderen: een achtjarige en een kleuter. Mijn missie is kinderen van Nederland helpen in hun ontwikkeling door tips hiervoor te geven aan ouders, leid(st)ers en leerkrachten.


jufmaike

Statistics for the biggest channel
Followers
81
Interactions
765
Engagement
639
jufmaike
Op de website schrijf ik vol humor over mijn belevenissen in de klas. Daarnaast geef ik je tips om spelend te leren, op school en thuis. Ook vind je lesmateriaal voor thema’s en klassenmanagement en recensies met lestips bij kinderboeken.

Prices

Followers
427
Interactions
595
Engagement
91
Posts
953
Likes
987
Verified
431

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Lequ - #liefdevoorlezen

Brand Awareness
2 years ago
Bedankt voor de prettige samenwerking!

Bak een huis, geef een thuis!

Engagement
a year ago
Beste Maike, Het aanleveren van de winnaars stond op 18 december j.l. uiterlijk om 23.00 uur. Zie ook mijn bericht van 04 december 12.11 uur. Wij werken met een distributiehuis en die werken in clusters voor ons. Ik kan kijken wat ik nog kan doen, maar het is niet conform besproken. Groet, Maribel
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service