Publisher media kit of SHH Productions

SHH Productions

SHH Productions

10k - 50k

Rotterdamse, no non-sense Producent van Brandend Content formats voor televisie en online. Van format-ontwikkeling tot en met de volledige technische realisatie, distributie en promotie. Ook voor Videomarketing content, livestream studio en hybride events.


lateralsikgrootben

Statistics for the biggest channel
Subscribers
222
Views
417
Interactions
108
Last updated: a week ago
@lateralsikgrootben
'Later als ik groot ben...' met Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden is hét YouTube format waarin kinderen uit de bovenbouw (9-13 jaar) ontdekken of de baan waarvan ze dromen ook daadwerkelijk bij ze past. Ze horen wat je moet kunnen en weten om een job uit te oefenen en ervaren deze door een dagje mee te lopen. Daarbij krijgen ze leuke opdrachten en worden ze geholpen door onze presentatoren. Een snuffelstage 3.0. Dit is een educatief en vermakelijk format. We zijn actief op Instagram en TikTok met extra content zoals promo's voor de uitzendingen, delete scenes en vermaak. Eén keer per jaar organiseren we het 'Later als ik Groot ben LIVE' event; een fysiek evenement waarop kinderen op luchtige wijze kennis kunnen maken met beroepen. Sponsoren van afleveringen kunnen daar tegen gereduceerd tarief aan deelnemen.
Subscribers
49
Views
388
Interactions
618
Engagement
677
Posts
530
Likes
388
Verified
399
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 93%
Belgium - 6%
Mexico - 0%
India - 0%
Germany - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service