MediaKit | Influencer

SHH Productions | Marcel van Buren

SHH Productions | Marcel van Buren

10k - 50k

Producent van succesvolle brandend content formats voor televisie en online. Formats van onze hand zijn onder meer 'Ik BBQ voor jou' (RTL4/SBS6), 'Later als ik Groot ben...' (RTL4) en 'Van Slager tot Chef' (RTL4). Van format ontwikkeling tot en met technische realisatie en distributie.

Collab
lateralsikgrootben

Statistics for the biggest channel
Subscribers
822
Views
218
Interactions
462
lateralsikgrootben
'Later als ik groot ben...' met Jochem van Gelder is het familieprogramma van RTL4 over kinderen en hun droomberoep. Jochem van Gelder neemt kinderen die zich opgeven voor Later als ik groot ben mee op een ontdekkingsreis langs opleiding en werk. Een snuffelstage 3.0. 'Later als ik groot ben...' is een format van SHH Productions; producent van video content voor televisie, online en videomarketing. Voor meer informatie over ons ga je naar www.shhproductions.nl. Opgeven voor het programma kan via de website www.lateralsikgrootben.tv.
Collab

Prices

Subscribers
516
Views
567
Interactions
523
Engagement
719
Posts
887
Likes
894
Verified
434

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 88%
Belgium - 7%
United States - 2%
Germany - 1%
United Kingdom - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up