Publisher MediaKit of SHH Productions

SHH Productions

SHH Productions

10k - 50k

Rotterdamse, no non-sense Producent van Brandend Content formats voor televisie en online. Van format-ontwikkeling tot en met de volledige technische realisatie, distributie en promotie. Ook voor Videomarketing content, livestream studio en hybride events.

lateralsikgrootben

Statistics for the biggest channel
Subscribers
970
Views
769
Interactions
494
@lateralsikgrootben
'Later als ik groot ben...' met Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden is hét YouTube format waarin kinderen uit de bovenbouw (9-13 jaar) ontdekken of de baan waarvan ze dromen ook daadwerkelijk bij ze past. Ze horen wat je moet kunnen en weten om een job uit te oefenen en ervaren deze door een dagje mee te lopen. Daarbij krijgen ze leuke opdrachten en worden ze geholpen door onze presentatoren. Een snuffelstage 3.0. Dit is een educatief en vermakelijk format. We zijn actief op Instagram en TikTok met extra content zoals promo's voor de uitzendingen, delete scenes en vermaak. Eén keer per jaar organiseren we het 'Later als ik Groot ben LIVE' event; een fysiek evenement waarop kinderen op luchtige wijze kennis kunnen maken met beroepen. Sponsoren van afleveringen kunnen daar tegen gereduceerd tarief aan deelnemen.
Subscribers
522
Views
558
Interactions
4
Engagement
326
Posts
843
Likes
576
Verified
797

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 94%
Belgium - 4%
United States - 1%
Algeria - 0%
Jordan - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to SHH Productions

0/5000