Influencer media kit of Marieke Flikweert

Marieke Flikweert

Marieke Flikweert

1k - 10k

Ik schrijft teksten, redigeer/corrigeer bestaande teksten, beheer facebookpagina's en schrijf reviews over producten/bedrijven.


puntsgewijs.eu

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
5
Views
195
Last updated: a week ago
puntsgewijs.eu
Een goede en pakkende tekst zonder fouten is belangrijk voor het behouden en het werven van klanten. Maar een pakkende tekst is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak gebeurt het dat u zo met de inhoud van uw tekst bezig bent, dat u blind bent geworden voor uw eigen fouten en taalgebruik. Dan is het goed als iemand anders naar de tekst kijkt en deze corrigeert en/of redigeert. Wat kan ik voor u doen: -Tekstschrijven – een tekst schrijven over uw bedrijf voor bijvoorbeeld brochures, website, advertenties of persberichten. Ik let hierbij op zoekmachine-optimalisatie (SEO). -Redigeren of corrigeren – het doorvoeren van correcties ter verbetering van de tekst zodat de leesbaarheid vergroot wordt. -Facebookbeheer – het maken en/of beheren van de Facebookpagina van uw bedrijf. -Review – het schrijven van een review over uw bedrijf of product. Deze review publiceer ik op mijn weblog.

Prices

Unique Visitors
911
Views
587
Domain Authority
802
Trust flow
26
Citation flow
91
TF/CF
558
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service