MediaKit | Influencer

Marieke Flikweert

Marieke Flikweert

1k - 10k

Ik schrijft teksten, redigeer/corrigeer bestaande teksten, beheer facebookpagina's en schrijf reviews over producten/bedrijven.

Collab
puntsgewijs.eu

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
186
Views
763
puntsgewijs.eu
Een goede en pakkende tekst zonder fouten is belangrijk voor het behouden en het werven van klanten. Maar een pakkende tekst is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak gebeurt het dat u zo met de inhoud van uw tekst bezig bent, dat u blind bent geworden voor uw eigen fouten en taalgebruik. Dan is het goed als iemand anders naar de tekst kijkt en deze corrigeert en/of redigeert. Wat kan ik voor u doen: -Tekstschrijven – een tekst schrijven over uw bedrijf voor bijvoorbeeld brochures, website, advertenties of persberichten. Ik let hierbij op zoekmachine-optimalisatie (SEO). -Redigeren of corrigeren – het doorvoeren van correcties ter verbetering van de tekst zodat de leesbaarheid vergroot wordt. -Facebookbeheer – het maken en/of beheren van de Facebookpagina van uw bedrijf. -Review – het schrijven van een review over uw bedrijf of product. Deze review publiceer ik op mijn weblog.
Collab

Prices

Unique Visitors
582
Views
82
Verified
0
Domain Authority
177
Trust flow
444
Citation flow
331
TF/CF
855

Demografie volgers

Gender

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit