MediaKit | Influencer

Marisca Kenter- van der Zwaan

Marisca Kenter- van der Zwaan

7 reviews

10k - 50k

Mamablogger is een persoonlijke lifestyle mamablog met ruim 3300 artikelen online en ruim 40.000 unieke bezoekers per maand. Op Mamablogger vind je alles dat hippe moeders bezig houdt. Van reviews tot (kids) fashion en van persoonlijke blogs tot budget blogs en dagjes weg en nog veel meer.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 28
mamablogger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
700
Views
745
Domain Authority
311
mamablogger.nl
Mamablogger is het lifestyle mamablog van Marisca (33). Ik ben geboren en getogen in Gouda en ben moeder van Milan (okt. '10) en Floris (okt. '17). Naast mijn werk als Online Communicatie Adviseur/Com munitie manager ben ik fulltime bezig met Mamablogger. Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY's, reviews, kidsfashion, budgettips, interieur etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!
Collab
Unique Visitors
91
Views
714
Verified
815
Domain Authority
649
Trust flow
95
Citation flow
591
TF/CF
545

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 89%
Belgium - 9%
Germany - 0%
France - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Opvoeden is hier steeds vaker een kwestie van ‘choose your battles’

a year ago

De jongens hebben hun tanden gepoetst en ik heb hun haar gedaan. Samen lopen ze naar beneden. Dan kan ik nog even snel mijn haar doen en ben ik ook klaar. Ik zeg tegen de jongens dat zij alvast hun schoenen aan kunnen doen zodat we daarna vrijwel meteen op de fiets kunnen springen (of in de auto kunnen stappen, ligt eraan of het regent haha). Milan vraagt welke schoenen Floris aan moet en zeg hem dat die zijn Timberlands aan mag. ‘Oké’, roept Milan en hij pakt heel lief die schoenen voor Floris om ze bij hem aan te…

The post Opvoeden is hier steeds vaker een kwestie van ‘choose your battles’ appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland.

Lifestyle | Dankzij de ‘Ommetje-app’ maak ik steeds vaker een ommetje

a year ago

Even achter je computerscherm vandaan en buiten een korte wandeling maken. Ik nam het mij zo vaak voor, maar in de praktijk kwam er weinig van terecht. Nog even snel die taak afmaken en voor ik het wist waren we weer een paar uur verder. Ik kreeg van een lezeres de tip om de ‘Ommetje-app’ te downloaden en even later hoorde ik mijn collega er ook over. Inmiddels ken ik heel wat mensen die enthousiast zijn over de app, net als ik. De app is een initiatief van de hersenstichting en momenteel razend populair. Ik vertel er meer over. Even…

The post Lifestyle | Dankzij de ‘Ommetje-app’ maak ik steeds vaker een ommetje appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland.

Gemengde gevoelens over het openen van de scholen

a year ago

Begrijp me niet verkeerd, ook ik ben zo’n ouder die het heel erg lastig vond om de kinderen thuisonderwijs te geven en tegelijkertijd te werken. Ik heb er meerdere malen over geschreven, want het ging hier niet van een leien dakje. Ik had dus verwacht dat ik enthousiaster zou zijn toen het bericht kwam dat de scholen weer open gaan. Ik ben blij dat er weer structuur komt, vind het fijn dat ze weer volop kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en dat ik weer moeder ben ik plaats van juf en de boeman die hem aan het werk wil zetten 😉.…

The post Gemengde gevoelens over het openen van de scholen appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up