Influencer media kit of Marisca Kenter- van der Zwaan

Marisca Kenter- van der Zwaan

Marisca Kenter- van der Zwaan

9 reviews

50k - 150k

Mamablogger is een persoonlijke lifestyle mamablog met ruim 4000 artikelen online en 30.000 unieke bezoekers per maand. Op Mamablogger vind je alles dat hippe moeders bezig houdt. Van reviews tot (kids) fashion en van persoonlijke blogs tot budget blogs en dagjes weg en nog veel meer.


Successful LinkPizza collaborations: 31
mamablogger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
95
Views
297
Last updated: 2 days ago
mamablogger.nl
Mamablogger is het lifestyle mamablog van Marisca. Ik ben geboren en getogen in Gouda en ben moeder van Milan (okt. '10) en Floris (okt. '17). Naast mijn werk als communicatieadviseur ben ik dagelijks bezig met Mamablogger. Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met blogs over persoonlijke financiën, wonen, kleding, dagjes weg, budgetblogs etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!
Unique Visitors
178
Views
367
Verified
857
Domain Authority
183
Trust flow
725
Citation flow
408
TF/CF
444
Last updated: 2 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Een nieuwbouwhuis kopen #11 | Nu gaat het geld kosten ;-)

3 days ago

Deel 11 alweer van ons nieuwbouwavontuur. De afgelopen maanden is er een hoop gebeurd en we zijn nu in de fase terecht gekomen waarin de grootste beslissingen worden afgerond en we voor het eerst gaan betalen voor ons nieuwe huis. Lees je mee? Zondag 14 januari 2024 Ik zal het maar meteen zeggen: ik heb stress, want alles is zo ontzettend duur en met de steeds hoger wordende prijzen, vliegen de euro’s ons om de oren. Ik weet dat dit een luxeprobleem is en dat we blij mogen zijn dat we een huis als dit kunnen kopen, maar er zijn…

The post Een nieuwbouwhuis kopen #11 | Nu gaat het geld kosten ;-) appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland | Budget blog.

Diary | Het houdt even niet over…

4 days ago

Het liefst zou ik afgelopen week gewoon niet delen, want het was geen fijne week. Het houdt niet over helaas: vorige week een keelontsteking, deze week een blaasontsteking en flink last van mijn rug. Ondertussen probeerde ik ook alles zo normaal mogelijk te houden. Kijken jullie mee? Maandag Alles staat weer klaar voor een nieuwe dag. Ik heb vandaag een OC-dag en heb er zin in. Todat… …Een blaasontsteking roet in het eten gooit. Echt, ik baal zo enorm! Ik heb altijd antibiotica in huis hiervoor en start meteen. Die doet eigenlijk wel snel zijn werk, maar omdat ik de…

The post Diary | Het houdt even niet over… appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland | Budget blog.

Lijstje van de Week | 5x alles over onze boodschappen

a week ago

De boodschappen zijn altijd een dankbaar onderwerp om het over te hebben. We moeten immers allemaal boodschappen doen. Voor dit Lijstje van de Week leek het me leuk om eens meer te vertellen over onze boodschappen. Van het budget tot het boodschappenlijstje en wie is bij ons thuis eigenlijk degene die de boodschappen doet? Je leest het in dit nieuwe lijstje. 1. Boodschappenbudget Over ons boodschappenbudget heb ik het al vaak gehad. Wij rekenen €200,- per week voor de boodschappen, dat is inclusief koopzegels. In de praktijk blijft er maar weinig over van dat budget, maar het is nog steeds…

The post Lijstje van de Week | 5x alles over onze boodschappen appeared first on Mamablogger | Mama blog Nederland | Budget blog.

Kleertjes.com | Baby- & kindermode

Linkbuilding
4 weeks ago
Super fijne samenwerking! Kan snel schakelen en is flexibel :-)

Verhuizen? Denk aan je internet abonnement

Linkbuilding
2 months ago
Snelle en prettige samenwerking

Vlaggenclub: de shop in vlaggen en feestversiering

Linkbuilding
2 years ago
Gewoon gezellig en goed
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service