Influencer MediaKit of Marlissa de Korte

Marlissa de Korte

Marlissa de Korte

0 - 1k

Hi! Ik ben Marlissa de korte, online beter bekend als de huismama. Ik ben getrouwd met Daniel en samen hebben wij vier kindjes binnen drie jaar tijd gekregen. Siem (2016) Guus (2017) en onze tweeling meisjes Jet & Fien (2019)

ucbq4hbauwsfjcpxpcez-0wg

Statistics for the biggest channel
Subscribers
440
Views
31
Interactions
725
UCBq4HbAuWsFjcpxpcEZ-0Wg
Hi! Ik ben de Huismama. Hier laat ik mijn leven als mama van vier jonge kindjes zien. Ik ben Marlissa de Korte, getrouwd met Daniel en samen hebben wij vier kindjes. Siem, Guus, Jet & Fien. We wonen in Rijssen, het oosten van het land oftewel twente! Ondertussen ben ik een halfjaar aan het vloggen en dat is echt heel leuk om te doen, ik ben naast het vloggen op youtube ook heel actief op instagram als mama van vier kinderen en tweelingmama. In mijn vlogs zie je leuke dingen die gebeuren ons gezin, maar ook echt de dingen waar ik tegen aan loop als moeder en tweelingmama. Ook laat ik regelmatig zien hoe ons dagritme verloopt. Af en toe ook een stukje koken of bakken, heerlijk om te doen! Daniel vlogt ook regelmatig mee en samen maken we er elke week weer een leuke familie vlog van met ons gezin! Geniet van mijn vlogs!

Prices

Subscribers
139
Views
361
Interactions
896
Engagement
402
Posts
887
Likes
216

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Marlissa de Korte

0/5000