Influencer media kit of Marlissa de Korte

Marlissa de Korte

Marlissa de Korte

0 - 1k

Hi! Ik ben Marlissa de korte, online beter bekend als de huismama. Ik ben getrouwd met Daniel en samen hebben wij vier kindjes binnen drie jaar tijd gekregen. Siem (2016) Guus (2017) en onze tweeling meisjes Jet & Fien (2019)


ucbq4hbauwsfjcpxpcez-0wg

Statistics for the biggest channel
Subscribers
399
Views
748
Interactions
546
Last updated: 2 weeks ago
UCBq4HbAuWsFjcpxpcEZ-0Wg
Hi! Ik ben de Huismama. Hier laat ik mijn leven als mama van vier jonge kindjes zien. Ik ben Marlissa de Korte, getrouwd met Daniel en samen hebben wij vier kindjes. Siem, Guus, Jet & Fien. We wonen in Rijssen, het oosten van het land oftewel twente! Ondertussen ben ik een halfjaar aan het vloggen en dat is echt heel leuk om te doen, ik ben naast het vloggen op youtube ook heel actief op instagram als mama van vier kinderen en tweelingmama. In mijn vlogs zie je leuke dingen die gebeuren ons gezin, maar ook echt de dingen waar ik tegen aan loop als moeder en tweelingmama. Ook laat ik regelmatig zien hoe ons dagritme verloopt. Af en toe ook een stukje koken of bakken, heerlijk om te doen! Daniel vlogt ook regelmatig mee en samen maken we er elke week weer een leuke familie vlog van met ons gezin! Geniet van mijn vlogs!

Prices

Subscribers
635
Views
854
Interactions
391
Engagement
727
Posts
179
Likes
182
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service