MediaKit | Influencer

Maryke Mondria

Maryke Mondria

1k - 10k

Ik woon met Ravi (9), Bodhi (6) en Bram in een jaren 30 huis in Enschede, Twente. Ik ben gek op uitjes, wandelen, gezond eten en illustreren. Als creative marketeer ligt mijn passie bij het creëren en inspireren. Ik neem je mee in mijn kleurrijke en eerlijke wereld.

Collab
marykemondria

Statistics for the biggest channel
Followers
735
Interactions
163
Engagement
359
marykemondria
Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Mijn hart gaat sneller kloppen van: mijn kinderen, van illustreren, (online)marketing, schrijven, hardlopen en wandelen in de natuur, van gezond eten, reizen, vers gelakte nagels en van het stylen van ruimtes. Als freelancer, MetMaryke, help ik ondernemers met hun marketing om hun merk te laten groeien en bloeien. Daarnaast ben ik vormgever, contentcreator, blogger en ontwerp ik unieke trouw-, feest- en geboortekaartjes en portretillustraties. Ik hoop jullie met mijn creativiteit te kunnen inspireren. Voel de vrijheid om alles mooi te maken!
Collab
Followers
194
Interactions
580
Engagement
618
Posts
785

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up