MediaKit | Influencer

Maryke Mondria

Maryke Mondria

1k - 10k

Ik woon met Ravi (9), Bodhi (6) en Bram in een jaren 30 huis in Enschede, Twente. Ik ben gek op uitjes, wandelen, gezond eten en illustreren. Als creative marketeer ligt mijn passie bij het creëren en inspireren. Ik neem je mee in mijn kleurrijke en eerlijke wereld.

Collab
marykemondria

Statistics for the biggest channel
Followers
483
Interactions
605
Engagement
885
marykemondria
Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Mijn hart gaat sneller kloppen van: mijn kinderen, van illustreren, (online)marketing, schrijven, hardlopen en wandelen in de natuur, van gezond eten, reizen, vers gelakte nagels en van het stylen van ruimtes. Als freelancer, MetMaryke, help ik ondernemers met hun marketing om hun merk te laten groeien en bloeien. Daarnaast ben ik vormgever, contentcreator, blogger en ontwerp ik unieke trouw-, feest- en geboortekaartjes en portretillustraties. Ik hoop jullie met mijn creativiteit te kunnen inspireren. Voel de vrijheid om alles mooi te maken!
Collab

Prices

Followers
621
Interactions
265
Engagement
492
Posts
300

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit