Publisher media kit of Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

4 reviews

10k - 50k

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit bij Young Professionals, Millennials en Generatie-Y. Dat is mijn vak. Vanuit Careerwise produceer ik trainingen, content, leer-ervaringen en evenementen voor organisaties en teams die het beste uit hun talenten willen halen.


Successful LinkPizza collaborations: 23
careerwise.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
549
Views
436
careerwise.nl
Careerwise.nl is het leukste online magazine voor starters en young professionals die zichzelf willen ontwikkelen. We werken onafhankelijk van de grote (recruitment)partijen en zijn er voor jou! We geloven in jouw talent en moedigen je aan vanuit je drijfveren en passie te leven en ontwikkelen. Als jij doet wat je leuk vindt om te doen, is dat fijn voor jezelf. Je raakt in je flow. Daarnaast is het fijn voor de wereld om je heen; je collega’s, vrienden en familie. Deel en vertel daarom over jouw persoonlijke ontwikkeling, baan, project, carrièreswitch, loopbaanvragen en de antwoorden daarop. Zo houden we samen de Young Professionals van Nederland op de hoogte van handige loopbaantips, carrièrenieuws en evenementen.
Unique Visitors
963
Views
712
Verified
352
Domain Authority
560
Trust flow
6
Citation flow
366
TF/CF
706

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Het verschil tussen Generatie Z en millennials

2 months ago
Generatie Z is niet hetzelfde als de millennials, generatie Y. Het zijn totaal verschillende generaties die het resultaat zijn van verschillende sociale, economische en technologische omstandigheden. Het is overigens een fout die vaak wordt gemaakt, die doorvertaling van Y naar Z. En het is ook wel enigszins te verklaren. Beide generaties zijn sterk gedigitaliseerd. Beide...

Generatie Z – zo komen ze wél bij je werken

2 months ago
Onlangs deed ik boodschappen in mijn Albert Heijn. Daar viel mijn oog op een wervingsposter die duidelijk bedoeld was voor de Generatie Z doelgroep: gezelligheid-komt-de-hele-dag-voor-bij-baan. Ik kreeg een glimlach op m’n gezicht, want daarmee wordt overduidelijk ingespeeld op de behoefte van jongeren om het “leuk” te hebben op hun werk. Ik plaatste een foto ervan...

Generatie Z wil ervaringsleren – dit is waarom

2 months ago
Ervaringsleren bij GenZ: leren door te doen, ervaren, experimenteren, afkijken en proberen. Hoe zet je ervaringsleren in om tot inzichten over jezelf te komen?

Overstappen zorgverzekering

4 years ago
Fijne, snelle samenwerking

Leningen vergelijken (link)

4 years ago
Niks mis mee!

Vermogens opbouw

4 years ago
top artikel
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service