Publisher media kit of Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

4 reviews

10k - 50k

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit bij Young Professionals, Millennials en Generatie-Y. Dat is mijn vak. Vanuit Careerwise produceer ik trainingen, content, leer-ervaringen en evenementen voor organisaties en teams die het beste uit hun talenten willen halen.


Successful LinkPizza collaborations: 23
careerwise.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
500
Views
621
Last updated: 6 days ago
careerwise.nl
Careerwise.nl is het leukste online magazine voor starters en young professionals die zichzelf willen ontwikkelen. We werken onafhankelijk van de grote (recruitment)partijen en zijn er voor jou! We geloven in jouw talent en moedigen je aan vanuit je drijfveren en passie te leven en ontwikkelen. Als jij doet wat je leuk vindt om te doen, is dat fijn voor jezelf. Je raakt in je flow. Daarnaast is het fijn voor de wereld om je heen; je collega’s, vrienden en familie. Deel en vertel daarom over jouw persoonlijke ontwikkeling, baan, project, carrièreswitch, loopbaanvragen en de antwoorden daarop. Zo houden we samen de Young Professionals van Nederland op de hoogte van handige loopbaantips, carrièrenieuws en evenementen.
Unique Visitors
181
Views
325
Verified
846
Domain Authority
192
Trust flow
534
Citation flow
226
TF/CF
169
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Moet werk altijd leuk zijn?

3 weeks ago
Van millennials en Generatie Z wordt gezegd dat alles leuk moet zijn. En geef ze eens ongelijk. Plezier is één van de belangrijkste werkbehoeften en daarmee dé reden voor deze generaties om bij een organisatie te blijven werken. Het leuk hebben draagt dus direct bij aan het behouden van jong talent voor jouw organisatie.

Young professionals ontwikkelen: benut de kracht van de groep

a month ago
We krijgen vaak de vraag of één-op-één coaching beter is dan een groepsprogramma om young professionals te begeleiden en ontwikkelen. Beide zijn gericht op de ontwikkeling van het individu. Toch zorgt het gezamenlijk leren in een groep van leeftijdsgenoten voor de échte versnelling in persoonlijke groei bij starters en young professionals. In deze levensfase spelen...

Opleidingskosten terugbetalen bij vertrek trainee: ja of nee?

a month ago
Onlangs mailde een klant mij met een interessante vraag: moet je wel of geen afspraken maken met trainees over terugbetaling van de opleidingskosten? Er waren volgens deze klant en haar collega’s verschillende argumenten voor en tegen te benoemen. Ze was benieuwd hoe wij daarover bij Careerwise denken en wat wij zien hoe andere organisaties hiermee...

Doelbeleggen.nl

4 years ago
Prima - maar had graag iets meer grip gehad op de inhoud.

Vermogens opbouw

5 years ago
top artikel

Leningen vergelijken (link)

5 years ago
Niks mis mee!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service