MediaKit | Publisher

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

4 reviews

10k - 50k

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit bij Young Professionals, Millennials en Generatie-Y. Dat is mijn vak. Vanuit Careerwise produceer ik trainingen, content, leer-ervaringen en evenementen voor organisaties en teams die het beste uit hun talenten willen halen.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 23
careerwise.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
338
Views
902
careerwise.nl
Careerwise.nl is het leukste online magazine voor starters en young professionals die zichzelf willen ontwikkelen. We werken onafhankelijk van de grote (recruitment)partijen en zijn er voor jou! We geloven in jouw talent en moedigen je aan vanuit je drijfveren en passie te leven en ontwikkelen. Als jij doet wat je leuk vindt om te doen, is dat fijn voor jezelf. Je raakt in je flow. Daarnaast is het fijn voor de wereld om je heen; je collega’s, vrienden en familie. Deel en vertel daarom over jouw persoonlijke ontwikkeling, baan, project, carrièreswitch, loopbaanvragen en de antwoorden daarop. Zo houden we samen de Young Professionals van Nederland op de hoogte van handige loopbaantips, carrièrenieuws en evenementen.
Collab
Unique Visitors
643
Views
646
Verified
607
Domain Authority
876
Trust flow
593
Citation flow
791
TF/CF
689

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Moe? Weinig energie? Zo kom je uit de negatieve spiraal!

a week ago
Sophie heeft over het algemeen weinig energie en zit in een negatieve spiraal. Ze komt vaak moe thuis van haar werk en hoewel ze zich voorneemt  om in de avond nog te sporten, komt het er meestal niet van omdat ze gewoon geen puf meer heeft.

Dit is de grootste afknapper voor Generatie Z

2 weeks ago
In dit artikel legt Young Professional coach Marlien Ligtenberg uit wat dé afknapper is voor Young Professionals en wat jij daar als HR-professional of leidinggevende aan kan doen.

Waarom het negeren van jouw probleem niets oplost

3 weeks ago
Herken je dat gevoel dat je niet lekker in je vel zit en niet weet hoe je het op moet lossen? In plaats van dat je de negatieve gedachten accepteert ga je deze negeren. Je drukt ze weg en zegt tegen jezelf dat je niet zo moet zeuren. In dit artikel geeft Young Professional Coach Marlien Ligtenberg advies hoe jij hier mee om kan gaan.
Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit