Publisher media kit of Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

4 reviews

10k - 50k

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit bij Young Professionals, Millennials en Generatie-Y. Dat is mijn vak. Vanuit Careerwise produceer ik trainingen, content, leer-ervaringen en evenementen voor organisaties en teams die het beste uit hun talenten willen halen.


Successful LinkPizza collaborations: 23
careerwise.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
454
Views
594
careerwise.nl
Careerwise.nl is het leukste online magazine voor starters en young professionals die zichzelf willen ontwikkelen. We werken onafhankelijk van de grote (recruitment)partijen en zijn er voor jou! We geloven in jouw talent en moedigen je aan vanuit je drijfveren en passie te leven en ontwikkelen. Als jij doet wat je leuk vindt om te doen, is dat fijn voor jezelf. Je raakt in je flow. Daarnaast is het fijn voor de wereld om je heen; je collega’s, vrienden en familie. Deel en vertel daarom over jouw persoonlijke ontwikkeling, baan, project, carrièreswitch, loopbaanvragen en de antwoorden daarop. Zo houden we samen de Young Professionals van Nederland op de hoogte van handige loopbaantips, carrièrenieuws en evenementen.
Unique Visitors
122
Views
162
Verified
472
Domain Authority
774
Trust flow
131
Citation flow
725
TF/CF
907

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

3 tips om ervaringsleren toe te passen in een traineeship

2 weeks ago
In dit artikel geeft Careerwise-oprichter Matthijs Hamster 3 tips om ervaringsleren toe te passen in een traineeship of ontwikkelprogramma. 

Onvermoeibaar zelfvertrouwen? 10 tips!

2 weeks ago
Twijfel jij wel eens aan jezelf? Ben je bang om fouten te maken? In dit artikel geeft coach Yvonne Dam 10 tips voor meer zelfvertrouwen!

Gebruik van social media – houd het in balans

a month ago
Social media zoals Instagram, Facebook, TikTok en Snapchat zijn niet meer weg te denken uit je dagelijks leven. Ze hebben niet alleen invloed op je privéleven, maar spelen ook een steeds grotere rol in je werk. In dit artikel delen we waardevolle tips om social media in jouw voordeel te laten werken, ook als het...

Overstappen zorgverzekering

4 years ago
Fijne, snelle samenwerking

Leningen vergelijken (link)

4 years ago
Niks mis mee!

Vermogens opbouw

4 years ago
top artikel
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service