Publisher media kit of Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster

4 reviews

10k - 50k

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit bij Young Professionals, Millennials en Generatie-Y. Dat is mijn vak. Vanuit Careerwise produceer ik trainingen, content, leer-ervaringen en evenementen voor organisaties en teams die het beste uit hun talenten willen halen.


Successful LinkPizza collaborations: 23
careerwise.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
514
Views
17
Last updated: a week ago
careerwise.nl
Careerwise.nl is het leukste online magazine voor starters en young professionals die zichzelf willen ontwikkelen. We werken onafhankelijk van de grote (recruitment)partijen en zijn er voor jou! We geloven in jouw talent en moedigen je aan vanuit je drijfveren en passie te leven en ontwikkelen. Als jij doet wat je leuk vindt om te doen, is dat fijn voor jezelf. Je raakt in je flow. Daarnaast is het fijn voor de wereld om je heen; je collega’s, vrienden en familie. Deel en vertel daarom over jouw persoonlijke ontwikkeling, baan, project, carrièreswitch, loopbaanvragen en de antwoorden daarop. Zo houden we samen de Young Professionals van Nederland op de hoogte van handige loopbaantips, carrièrenieuws en evenementen.
Unique Visitors
610
Views
7
Verified
712
Domain Authority
531
Trust flow
337
Citation flow
37
TF/CF
344
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Traineeship: rouleren tussen opdrachten of juist niet?

a month ago
Rouleren lijkt misschien een goed idee, toch ziet Careerwise-oprichter Matthijs Hamster de toegevoegde waarde niet. Hij geeft je drie redenen waarom.

VACATURE: Werkstudent Productie-assistent De Grote Generatieshow

2 months ago
Careerwise Careerwise is een snelgroeiend trainingsbureau in persoonlijke ontwikkeling voor young professionals. We ontwerpen trainee- en leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en verzorgen de trainingen, masterclasses en games die daar onderdeel van uitmaken ook als losse interventies. Daarbij staat plezier voorop. Want als je plezier hebt, leer je meer! Omdat we graag voorop lopen zijn we de...

Hackathon – de frisse blik van Generatie Z benutten

2 months ago
Een hackathon kan je heel goed inzetten als manier om Generatie Z een lastig organisatievraagstuk te laten oplossen. Een frisse kijk op je strategische uitdagingen, leuk voor de jongeren zelf maar bovenal een hele leerzame interventie voor de jongeren. Win-win dus! Maar wat is een hackathon nu precies en wat maakt deze vorm zo geschikt...

Doelbeleggen.nl

4 years ago
Prima - maar had graag iets meer grip gehad op de inhoud.

Vermogens opbouw

5 years ago
top artikel

Leningen vergelijken (link)

5 years ago
Niks mis mee!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service