Influencer media kit of Maya

Maya

Maya

1k - 10k

Mamablog over een groot gezin met vier kinderen van 0-9. Er verschijnen regelmatig artikelen over ervaringen binnen moederschap, opvoeden, spelen, uitjes, knutselen en diy projecten voor kinderen en mama's en onze zoektocht naar duurzamer leven.


mamamaai.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
802
Views
988
Last updated: 6 days ago
mamamaai.nl
Creatieve mamablog. Een blog vol typische herkenbare moederdingen, ervaringen, opvoedstruggels, knutselprojecten voor kinderen en hun mama's, DIY, haakpatronen, kleurplaten, recepten, uitjes en tips.
Unique Visitors
1000
Views
857
Verified
265
Domain Authority
329
Trust flow
459
Citation flow
325
TF/CF
416
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 83%
Belgium - 15%
Germany - 1%
France - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Sinterklaas knutselen

a year ago

Bijna komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laten we zorgen dat de Sint en de pieten zich heel erg welkom voelen. We versieren onze huizen en de klassen met sfeerhuisjes voor de ramen. Sinterklaas en pieten knutselen Alle Sinterklaas en Pieten knutselideeen van de afgelopen jaren die ik maakte met de kinderen heb ik bij elkaar gezet. Je kunt op de foto klikken om bij het originele bericht, de uitleg en de downloads te komen.

Het bericht Sinterklaas knutselen verscheen eerst op Mama Maai.

Help, ze vervelen zich

a year ago

Ik heb de kinderen heel graag om me heen. Ik heb er niet voor niks 4 😃 maar hecht tegelijkertijd ook heel veel waarde aan tijd voor me zelf. Ik heb het echt nodig af en toe even te kunnen ademhalen. Even op te laden. Om heel eerlijk te zijn, ik trek het niet goed wanneer ik ze elke seconde van de dag bezig moet houden. Ondertussen wil ik mild zijn naar mezelf maar ook een beetje de schermtijd niet te gek laten worden. En ik heb ook helemaal niks tegen vervelen, vind dat nog altijd heel gezond. En toch is het fijn een lijstje klaar te hebben met wat leuke opties om te doen. Samen of even lekker alleen. Heb je nog tips Maai? Ik ontving de vraag een paar keer de afgelopen dagen, Mamamaai staat er inmiddels bomvol mee als je lekker rondneust en toch nog een extra lijstje met ideetjes ☺️. Mooi om er zelf ook weer even over na te denken. Leuke dingen om je kinderen bezig te houden wanneer ze zich vervelen Gezelschapsspelletjes. Je hebt er vast nog wel een paar in de kast liggen. Keer op keer 2 is op moment onze grote MEGA […]

Het bericht Help, ze vervelen zich verscheen eerst op Mama Maai.

Howtotalk app, minder strijd in huis

2 years ago

Howtotalk in het gezin? Soms is het zo lastig en frustrerend. Onze kleine mini karaktertjes hebben emoties en uiting van emoties nog zo heerlijk aan de oppervlakte liggen. Een paar dagen te weinig slaap, struggles op je werk of andere volwassen zorgen die je met je mee draagt en het kan knap ingewikkeld zijn om de sfeer fijn te houden. Af en toe wil je ook gewoon op tijd de deur uit. Met kind, zo snel mogelijk. Of ben je klaar met de eindeloos durende zwemlessen, de strijd over schermtijd. Of de boze buien van je bijna kleuter en prepuber. Misschien ken je het boek How2talk2kids al, er is nu een hele fijne howtotalk app . Frustratie en strijd in huis De afgelopen periode vond ik het bij vlagen toch een grote uitdaging. Veel te lang te dicht op elkaar zitten, wel niet naar school, lockdown, ziek zijn, verhuizen… het vroeg bakken van onze energie. Vooral bij de kinderen merkten we dat. Sneller moe, prikkelbaar, gevoelig voor virussen, bleke snoetjes, minder energie en geduld. Alle emoties wisselden in rap rap tempo af. En dat levert emotioneel volle emmertjes op en frustratie en strijd in huis. Ontploffende kinderen handelen terwijl je […]

Het bericht Howtotalk app, minder strijd in huis verscheen eerst op Mama Maai.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service