MediaKit | Influencer

MC Kleuver

MC Kleuver

4 reviews

1k - 10k

Mijn naam is MC Kleuver en sinds februari 2016 schrijf ik op mijn eigen blog. Het leukste aan schrijven vind ik dat je je ideeën en gedachten kwijt kunt. De verhalen zijn gelijk te delen met eigen publiek. Dat maakt het leuk. Op mijn blog vind je columns, verhalen, vragenlijstjes en leuke lijstjes.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 10
mckleuver.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
752
Views
626
Domain Authority
665
mckleuver.nl
Ik ben MC Kleuver, een autistische man die graag over zijn eigen leven schrijft. Dit doe ik in columns, maar ook in de rubrieken Leuke Lijstjes en Vragenlijstje.
Collab
Unique Visitors
356
Views
566
Verified
221
Domain Authority
586
Trust flow
628
Citation flow
904
TF/CF
701

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Ik zoek naar geluk | Gedicht

a year ago

Je kunt geluk niet beetpakken. Wel je vriend(in), maar het begrip geluk is een beetje lucht waarin allerlei deeltjes zweven. Echte gelukszoekers waren er veel op aarde. En nog altijd vinden er onderzoeken plaats die ons meer zouden moeten vertellen over dit onderwerp. Echter is het niet gemakkelijk, want als

Read More

Het bericht Ik zoek naar geluk | Gedicht verscheen eerst op MC Kleuver Blog.

Interesse tonen in elkaar | Column

a year ago

Je hoeft niet alles van elkaar leuk te vinden. Liever niet zelfs, omdat een tikkeltje spanning tussen mensen ook iets goeds kan opleveren. Gezonde reuring, noem ik het. Echter vind ik het belangrijk om te blijven luisteren, zodat je de persoon waarmee je in gesprek bent in zijn waarde laat.

Read More

Het bericht Interesse tonen in elkaar | Column verscheen eerst op MC Kleuver Blog.

De kracht van Tahné | tegen winterdepressie (deel 4)

a year ago

De bladeren kleuren nu echt de kleuren van de regenboog. Straten liggen onder en in het bos knispert het onder je wandelschoenen. De winter is in aantocht en daarmee ook een tijd waarin de winterdepressie je aan de schenen likt. Vandaag lees je over de kracht van Tahné in deze

Read More

Het bericht De kracht van Tahné | tegen winterdepressie (deel 4) verscheen eerst op MC Kleuver Blog.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up