MediaKit | Influencer

Melissa

Melissa

2 reviews

10k - 50k

Als (wedstrijd)zwemmer, openwater zwemmen en triatleet deel ik mijn ervaringen binnen met name de zwemsport en aanverwant. Daarnaast ben ik fulltime internet ondernemer met veel kennis van SEO en internet marketing.

Collab
zwemblog.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
200
Views
355
Domain Authority
68
zwemblog.com
Zwemblog is de blog in Nederland en Belgie op het gebied van sportzwemmen. Met onze blogs proberen we op een informele wijze de sportzwemmers te voorzien van informatie en inspiratie. Zowel persoonlijke ervaringen, als meer technische zaken rondom zwemmen worden gedeeld. Van praktische zwemtips, tot 'hoe leer ik sneller zwemmen' en reviews over alle verschillende materialen. De blog richt zich volledig op de sportzwemmer. Van beginner tot gevorderden. Veel triatleten lezen de blogs, maar ook de fanatieke recreatieve zwemmer of de wedstrijdzwemmers. Allen hebben zij twee dingen gemeen, ze zijn fan van zwemmen en zijn volwassen. Met een SEO achtergrond match ik daarnaast de artikelen met zoekwoord gericht schrijven. Op deze manier kan ik mijn persoonlijke input combineren met vraaggericht schrijven.
Collab
Unique Visitors
522
Views
420
Verified
130
Domain Authority
507
Trust flow
310
Citation flow
518
TF/CF
510

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up