Influencer media kit of Melissa

Melissa

Melissa

2 reviews

10k - 50k

Als (wedstrijd)zwemmer, openwater zwemmen en triatleet deel ik mijn ervaringen binnen met name de zwemsport en aanverwant. Daarnaast ben ik fulltime internet ondernemer met veel kennis van SEO en internet marketing.


zwemblog.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
445
Views
401
Last updated: 3 days ago
zwemblog.com
Zwemblog is de blog in Nederland en Belgie op het gebied van sportzwemmen. Met onze blogs proberen we op een informele wijze de sportzwemmers te voorzien van informatie en inspiratie. Zowel persoonlijke ervaringen, als meer technische zaken rondom zwemmen worden gedeeld. Van praktische zwemtips, tot 'hoe leer ik sneller zwemmen' en reviews over alle verschillende materialen. De blog richt zich volledig op de sportzwemmer. Van beginner tot gevorderden. Veel triatleten lezen de blogs, maar ook de fanatieke recreatieve zwemmer of de wedstrijdzwemmers. Allen hebben zij twee dingen gemeen, ze zijn fan van zwemmen en zijn volwassen. Met een SEO achtergrond match ik daarnaast de artikelen met zoekwoord gericht schrijven. Op deze manier kan ik mijn persoonlijke input combineren met vraaggericht schrijven.
Unique Visitors
160
Views
623
Domain Authority
386
Trust flow
378
Citation flow
114
TF/CF
185
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Zelf ijsbaan maken – tips & Tricks

a year ago

Oké… dit artikel is vast niet voor iedereen. Maar ik ben zo enthousiast over het bouwen van onze eigen ijsbaan, dat ik het toch ga opschrijven.  De tips en tricks om zelf je eigen ijsbaan te maken. Al heb je niet perse heel veel ruimte nodig om een (kinder) ijsbaan te maken. Maar goed je […]

Het bericht Zelf ijsbaan maken – tips & Tricks verscheen eerst op Zwemblog.com.

Triathlon agenda, onze tips voor betaalbare wedstrijden (inschrijfgeld onder € 50,-)

a year ago

Met grote commerciële wedstrijden zoals Ironman vliegen de triathlon wedstrijden je om de oren. Met het bijbehorende prijskaartje. Honderden euro’s voor een halve triathlon zijn eerder de norm dan de uitzondering. Goed wellicht meer beleving en iets strakkere organisaties. Maar ook massaal, druk en zeker niet altijd waar voor je geld. Het maakt de triathlonsport […]

Het bericht Triathlon agenda, onze tips voor betaalbare wedstrijden (inschrijfgeld onder € 50,-) verscheen eerst op Zwemblog.com.

Mindful zwemmen, Wat is het?

a year ago

Dat je van zwemmen ontspant is al eeuwen bekend. De kracht van water heeft een positieve invloed op onze geest. Zwemmen is gezond, om vele redenen. Maar tegenwoordig komt ook mindfullness en zwemmen steeds meer bij elkaar. We duiken 😉 er wat dieper in. Mindful zwemmen, wat is dat eigenlijk? Wat is mindfulness Allereerst, wat […]

Het bericht Mindful zwemmen, Wat is het? verscheen eerst op Zwemblog.com.

Sports United awareness

Brand Awareness
2 years ago
top

Dailys Omega-3 Fishfree!

Brand Awareness
4 years ago
Ik heb de samenwerking met Melissa als erg prettig ervaren. Niet alleen levert ze snel op, maar staat ook echt open voor feedback. Bovendien houdt ze haar posts heel persoonlijk en dicht bij zichzelf.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service