Influencer MediaKit of Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

1k - 10k

Ik ben Miranda, 41 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van twee zonen in de leeftijd van elf en acht. Ik heb een persoonlijk blog waar ik schrijf over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sportiviteit, interieur en creativiteit,

taxxlifeblog.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
356
Views
874
taxxlifeblog.nl
Ik ben een vrouw van 41 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen van negen en zes jaar. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over wat er zich afspeelt binnen ons gezin. Over duurzaamheid in de zin van onze zonnepanelen en energieverbruik. Financiën, waarin we ontzettend zoekende zijn om toch een beetje vermogen op te bouwen voor de toekomst. Sportiviteit en gezond eten en interieur een creativiteit. Daarnaast heb ik een kleinschalige webwinkel waar ik originele vintage papieren slingers verkoop. Neem dus ook eens een kijkje op www.taxxlifestyle.nl.
Unique Visitors
288
Views
479
Verified
510
Domain Authority
856
Trust flow
576
Citation flow
651
TF/CF
806

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 86%
Belgium - 2%
Ireland - 1%
Mexico - 0%
Austria - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Slaapkamers Schilderen..... #huisupdate 4

a day ago
De eerste week van januari ging ik hard aan de slag met de slaapkamers. Ik nam een week vrij en plande iedere dag een slaapkamer. Uiteraard lopen planningen altijd anders, maar aan het eind van de week was het eerste eindresultaat te zien.

Omdat wij beneden de eerste maanden nog even op een dekcement vloer en met geïmproviseerde keuken gaan leven, lag de focus vooral op de slaapkamers. Ik wil deze helemaal picobello in orde hebben, zodat iedereen zijn eigen comfortabele plek heeft. Helaas heb ik niet van iedere kamer een goede foto gemaakt, maar ik hoop dat je de verbeelding een beetje kan laten spreken.
Lees ook; Verder met slopen....#huisupdate3
Toen het stucwerk na drie weken en heel veel stoken eindelijk droog was en ik samen met een vriendin de hele bovenverdieping in de voorstrijk had gezet, ging ik op nieuwsjaarsdag met de eerste kamer aan de slag. Ik heb het geluk dat de kozijnen worden vervangen, dus die hoefde ik niet mee te nemen. Maar aan het sauswerk en het opknappen van de deuren had ik werk genoeg.  
Ik begon met het kleine kamertje, wat strak onze werk/rommelkamer gaat worden. Ik wilde daar graag testen hoe het zou bevallen als ik het plafond in dezelfde kleur zou sauzen als de wanden. Dit wil ik graag op onze slaapkamer, maar wist niet hoe dit uit zou pakken. Dus dit was een mooie test, want zo een klein plafond had ik zo weer overgeschilderd.

Toen dit eindresultaat ons eigenlijk best goed beviel ging ik dezelfde kleur toepassen op onze slaapkamer. Op één dag zette ik deze kamer twee keer in de goede kleur. Ik koos op onze slaapkamer en het kleine kamertje voor de kleur Dolomiet van de Gamma. Ik ben erg blij met het eindresultaat en let ook even op de mooie stopcontacten, die monteerde ik zelf! 

Deze kleur staat ook erg mooi bij de deuren die ik ondertussen onder handen nam. Ik schilderde de oude bruine deuren van de bovenverdieping wit en wij plaatsten daar nieuw beslag op. Ook dit beslag kochten wij bij de Gamma en ik ben erg blij met het eindresultaat.


Daarna door naar het grootste project, de zolderkamer. Daar hielden wij het wat rustiger wat betreft de kleur. De schuine delen, dakkapel en een muur maakten wij wit en zoonlief koos een mooie kleur groen uit om mee wand mee te sauzen. Ook hier kozen wij weer voor een standaard kleur van de Gamma; namelijk de kleur Salie. Gelukkig had ik op deze grote kamer hulp.


Eind van de week pakte ik de laatste slaapkamer aan. De jongste wilde graag dezelfde kleur als in het oude huis, dus deze moeder deed dat. Hier werd het plafond wel gewoon netjes wit en de wanden heb ik gesausd in de kleur Demin Drift van Flexa.

Ik ben trots op het resultaat dat ik die week in mijn eentje voor elkaar kreeg. Al liepen er die weken natuurlijk nog vele andere dingen waar wij druk mee waren en daardoor het schilderwerk even stil lag. Zo is er altijd wel wat tijdens een verbouwing. Binnenkort weer een nieuwe huisupdate......

Jaaroverzicht Doelen en Duurzaam 2022

a week ago
Naast de maandelijkse doelen en duurzaam vandaag nog een even een terugblik op het hele jaar. De verhuizing veranderde veel in ons financiële plaatje, beleefden wij een mooie vakantie en genoten wij afgelopen jaar nog even van ons duurzame huis.
Photo by Isabela Kronemberger on Unsplash
Persoonlijk Fysieke Gezondheid; helaas ben ik nog steeds in behandeling bij de chiropractor, wel met grotere tussenpozen, maar het blijft af en aan. Het sporten onder begeleiding van  een coach werpt nog steeds zijn vruchten af. Het afgelopen jaar goede periodes gehad rond om het sporten. Voeding ging het met ups en downs, waarvan de laatste twee maanden vooral downs.
Mentale Gezondheid; er gebeurde veel dit jaar; wij beleefden een prachtige vakantie met jongens, kochten een nieuw huis en verloor ik mijn vader. Waar ik mij het hele jaar mentaal best goed voelde, heeft dit laatste wel impact gehad. Omdat wij door moesten met het huis, denk ik dat ik dit nog niet helemaal verwerkt heb. De tijd zal het leren.
Minimaliseren; wat kan ik hier over zeggen; we gaan verhuizen, dus wij moeten wel. Maar nog steeds betrap ik mij er op dat ik geen afscheid kan nemen van onzin dingen. Zou hier graag nog een slag in willen maken.
Lees ook: Doelen en Duurzaam Jaaroverzicht 2021
Taxx Lifestyle/Blog Unieke Bezoekers dit jaar bezochten 13.877 unieke bezoekers  mijn blog, dat is een stuk minder dan vorige jaar. Grootste oorzaak is dat er minder artikelen zijn verschenen op mijn blog. Ik zit nu gemiddeld op 1000 unieke bezoekers per maand, dit wil ik wel als streven houden.
Totale Omzethier is weinig van terecht gekomen het afgelopen jaar, vooral omdat ik hier bijna niet mee bezig ben geweest. Als het huis straks klaar is een mooi doel om te gaan kijken wat ik nou echt wil.

Financieel Sparen;  hier is vooral in de laatste maanden veel verandering in gekomen. Zoals jullie kunnen zien en hebben kunnen lezen hebben wij een groot bedrag vrijgemaakt voor ons nieuwe huis. Wat wij in december apart hebben gezet met de rest van ons bouwdepot.

Begin 2022 maakte ik wijzigingen in onze spaarpotjes. Hier onder een overzichtje met hoe de afzonderlijke spaarpotjes groeiden het afgelopen jaar. Bijna niet dus, omdat wij een groot bedrag vrij maakten voor ons nieuwe huis.

Beleggingen: zat hier vorig jaar echt een flinke stijging in, in 2022 was het een groot drama en verdampte onze winst flink. Nog geen verlies gelukkig, maar ik weet niet waar het gaat eindigen. Voorlopig geen plannen om er iets mee te doen en wij laten  onze portefeuille even met rust.

Boodschappenbudget; afgelopen jaar gaven wij in totaal € 6182,82 uit aan boodschappen. Dat is gemiddeld € 515,24 per maand en dat is minder als vorige jaar. Je zou denken hoe kan dat met al die stijgende prijzen!? Eerlijk gezegd waren de laatste twee maanden een beetje raar, dus werden er 'minder' boodschappen gedaan.

Tweedehandsverkoop; in 2022 verdienden wij € 235,20 met tweedehands verkopen. Dat is een stuk minder dan afgelopen jaar. Mede de oorzaak die ik vorig jaar meldde, ik heb namelijk heel veel weg gedaan. Ik ontdekte Vinted, waar ik nog niet helemaal happy mee ben, en de opbrengst van de fysieke markten zijn de kledingbeurzen waar ik alleen maar spullen hoef in te leveren en verder wordt alles gedaan.

Euroclix; dit jaar verzamelden wij 10.517 clix en dat is iets minder dan vorig jaar. Wij verdienden deze clix onder andere met online aankopen (zoals bij bijvoorbeeld  bol.com of  hema.nl), het invullen van enquêtes, mensen die via mij lid worden en door te klikken op emails. Dit jaar bereikten wij het magische getal van 30.000 clix, waardoor wij een uitbetaling kregen van € 487,50. Daarna begonnen wij weer opnieuw en staan nu op 3800  euroclix.
EnergieverbruikHet lukte ons ook dit jaar niet om quite te spelen met de zonnepanelen. Wel daalde ons nettoverbruik en daar ben ik blij mee. Bij de volgende grafiek kan ik het beter uit leggen.

Hieronder zie je dus dat de opbrengst van de panelen flink gestegen zijn vergeleken met vorige jaren. Dus ook al is onze stroomverbruik en afname toegenomen, ons netto verbruik daalde hierdoor en dat is fijn. Ook het gasverbruik daalde iets en het waterverbruik blijft al jaren gelijk.

Dit was het voor 2022, een bijzonder mooi, maar ook verdrietig jaar. Dankbaar voor alles wat wij mochten beleven en kijken uit naar de toekomst waar rust en eenvoud centraal zullen staan in ons nieuwe huis. Ik wil jullie bedanken voor het trouw meelezen van deze categorie en in 2023 zal er iedere maand weer een nieuwe  Doelen en Duurzaam verschijnen

Verder met slopen #huisupdate3

3 weeks ago
Nu de twee bovenverdiepingen zijn gestuct, kunnen wij beneden aan de slag. Ook daar moest eerst flink gesloopt worden om daarna weer op te bouwen. Wij nemen jullie weer mee.....

Één dag voelden het even of de druk er af was, toen de stucadoors boven bezig waren en wij onze eerste deadline hadden gehaald. Al snel kwam het besef dat er beneden ook nog heel veel moest gebeuren. Daar werd de openhaard en de muur naar de keuken weg gesloopt. Ėn een latei geplaatst om de buitengevel op te vangen.

Het houten plafond dat er 50 jaar voor de sier heeft gezeten, wij vragen ons nog steeds af waarom, werd er uit gesloopt zodat dit straks strak gestuct kan worden met de rest van de plafond. Daarnaast moest zowel in de keuken, de woonkamer en de hal de vloer er uit voor de vloerverwarming. 
Lees ook: Eerste mijlpaal behaald #huisupdate2
In de keuken en de hal moesten er tegels worden gebikt en in de woonkamer een houten vloer die al meer dan 40 jaar zat gelijmd. Geen gemakkelijke klus maar met veel hulp van vrienden is het mooi gelukt in een paar avonden tijd. 

Nu wij toch bezig waren en deze ook gestuct moet worden, sloopten we beneden ook het hele toilet er uit. Deze laten wij gelijk met de benedenverdieping mee stucen en dan zelf weer op nieuw opbouwen. Dit heeft geen haast want wij hebben in de badkamer ook een toilet.
En als laatste ging ook de keuken er helemaal uit, zodat ook daar de stucadoors hun werk kunnen doen. Daarna zal er een tijdelijke keuken worden gecreëerd omdat het nog wel even gaat duren voor dat er nieuwe keuken komt. Dit in verband met andere werkzaamheden die eerst moeten gebeuren zoals de kozijnen. Hier over later meer.

Na al deze sloopwerkzaamheden zijn gedaan, kunnen wij alles klaar maken voor de stucadoors die hopelijk 9 januari gaan starten voor de begane grond. Alle elektra moet opnieuw worden gedaan, alle radiatoren moeten er worden verwijderd, nieuw plafond in de keuken etc etc. Genoeg te doen, waar je straks helaas weinig van ziet en dat is soms best frusterend. Maar alles voor het goede doel....

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Miranda | Taxx Life Blog

0/5000