Influencer media kit of Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

1k - 10k

Ik ben Miranda, 41 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van twee zonen in de leeftijd van elf en acht. Ik heb een persoonlijk blog waar ik schrijf over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sportiviteit, interieur en creativiteit,


taxxlifeblog.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
840
Views
734
Last updated: a week ago
taxxlifeblog.nl
Ik ben een vrouw van 41 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen van negen en zes jaar. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over wat er zich afspeelt binnen ons gezin. Over duurzaamheid in de zin van onze zonnepanelen en energieverbruik. Financiën, waarin we ontzettend zoekende zijn om toch een beetje vermogen op te bouwen voor de toekomst. Sportiviteit en gezond eten en interieur een creativiteit. Daarnaast heb ik een kleinschalige webwinkel waar ik originele vintage papieren slingers verkoop. Neem dus ook eens een kijkje op www.taxxlifestyle.nl.
Unique Visitors
555
Views
819
Verified
143
Domain Authority
679
Trust flow
452
Citation flow
521
TF/CF
480
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Financiële D&D Mei 2024

2 weeks ago
Welkom bij een nieuwe Financiële D&D! Onze spaargrafiek groeide flink en daar zijn wij erg dankbaar voor, gingen wij ruim boven ons boodschappenbudget en hosselde ik lekker met enquêtes.
Foto door Rafael Classen
Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk  Persoonlijke D&DFinanciële D&D en  Ecologische D&D. Dit is de Financiële D&D, ik hoop met dit artikel mensen te kunnen inspireren. 
Lees ook; Financiële D&D April 2024

SparenOke ik geef toe; de grafiek geeft echt een asociaal spaarbedrag aan deze maand, daar zijn wij dan ook erg dankbaar voor. Wij kregen een flink bedrag terug van de belasting vanwege de verbouwing (vraag mij niet hoe, maar gelukkig zijn hier experts voor), daarnaast had manlief een kleine winstuitkering en kreeg ik mijn vakantiegeld uitbetaald. Zoals je kan zien stortten wij een deel in de vakantie-spaarpot en en deel in de spaarpot 'Droomhuis'. Beiden zullen op korte termijn weer aangebroken worden, maar voor nu heel fijn.

BeleggingenTijdens de Corona-crisis en daardoor ook de crisis op de beurs zijn wij in maart 2020 begonnen met beleggen. Met schade en schande wijs geworden, maar inmiddels een mooi rendement opgebouwd. Het rendement op  onze portefeuille steeg deze maand flink en is nu 60%.

BoodschappenbudgetDeze maand gaven wij € 596,11 uit aan boodschappen. Boven budget, maar voor deze huidige tijd prima.
Tweedehands verkoopDeze maand verdienden wij niets aan tweedehands verkopen binnen ons gezin. Inmiddels weer wat dingen op mijn Marktplaatsaccount gezet. 
Euroclix/EnquêtesWij verzamelden deze maand 536 euroclix en dat is minder dan vorige maand, maar prima resultaat. We staan nu op 16.808  Euroclix en sparen door naar de 20.000, daar staat  een bedrag tegen over van 325 euro
Door dat ik jullie de afgelopen maanden vertelde over de verschillende enquête-sites, namelijk  PanelwizardIpsos Isay en  YouGov, waar ik aan mee doe. Is er toch het besef gekomen dat ik er meer uit kan halen dan dat ik deed. Dus ik probeer nu echt iedere uitnodiging aan te pakken en de enquêtes te doen. Dat leverden mij deze maand weer een uitbetaling op van € 25,00 op via YouGov
Dit was hem weer voor de maand mei; financieel gezien een hele fijne maand waarin wij veel konden sparen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D.

Persoonlijke D&D Mei 2024

3 weeks ago
Welkom bij de Persoonlijke Doelen & Duurzaam van de maand mei. Ik behaalde mijn laagste gewicht sinds de verbouwing en ironisch genoeg 'groeide' het aantal bezoekers op mijn blog na mijn laatste artikel.

Even een kleine intro; de  Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk  Persoonlijke D&DFinanciële D&D en  Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.
Persoonlijk Fysieke Gezondheid; sportroutine nog steeds goed, alleen heb ik wel wat minder hard gelopen door andere bezigheden. Ik ben hier toch weer een beetje zoekende in, helemaal in verband met rug- en heupklachten. De 8000 stappen per dag zijn nog steeds een feit!
Weer op de goede weg qua voeding, zelfs mijn laagste gewicht bereikt sinds dat ik met wat extra kilo's uit de verbouwing kwam een jaar geleden. Hopelijk blijft de daling door zetten.


Lees ook: Persoonlijke D&D April
Mentale Gezondheid; ik merk dat ik verlang naar zonnig weer, lekker in de tuin rommelen en plannen maken. Wel weer mijn eigen uren gaan werken, dus meer tijd om dingen aan te pakken.
Minimaliseren; zoals ik net al zei; weer zin om dingen aan te pakken en uit te zoeken. Hopelijk de komende tijd wat progressie maken.
Taxx Lifestyle/Blog
Unieke Bezoekers ; eindelijk weer een beetje groei op mijn blog. Ik plaatste een artikel over de struggle tussen tevreden zijn en groeien. Ironisch genoeg groeide door dit artikel het aantal unieke bezoekers op mijn blog. Dit artikel stond bijna een jaar in mijn concepten omdat ik het niet durfde te plaatsten, want 'wat zouden mensen wel niet van mij denken'. 
Uiteindelijk werd dit artikel 2 tot 3 keer beter gelezen als mijn D&D's en 'groeide' mijn unieke bezoekers deze maand naar 1.038. Eindelijk weer eens rond die 1000, wat toch mijn streven is. Het aantal weergaven waren 7995 views, wat wel iets minder is dan vorige maand. In de grafiek kun je dus zien hoe het laatste artikel scoorde in vergelijking met de eerste drie.
Social Media; echt heel weinig actief geweest in de maand mei, zoveel dingen in mijn hoofd, maar het komt er gewoon niet uit. Mijn TikTok (oude filmpjes) gaan nog steeds als een malle en ik zou daar graag weer wat actiever willen zijn.
Omzet deze maand draaide ik geen omzet, hooguit een paar centen aan advertentie inkomsten. Nog steeds niet het idee en de tijd wat ik precies wil en kan. 
Mei was een goede maand, waar wij zelfs weer wat klusje in huis afstreepten. Maar daar over meer over twee weken in de Ecologische D&D. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

The Struggle: Groeien of Tevreden zijn met.....

4 weeks ago
'Haal alles uit het leven' wordt er vaak geroepen, maar hoe ga je hier mee om? The struggle tussen 'groeien' en 'tevreden zijn met' is groot. Misschien een discutabel onderwerp vandaag, maar ik ben erg benieuwd hoe jullie hier in staan.

Oorlog, Covid, ziekten of  het overlijden van dierbaren zetten je met beide benen op de grond. Je bent dankbaar voor het feit dat je het goed hebt. Dit kun je zelfs door trekken naar minder belangrijke dingen zoals de gasprijzen, hoge huizenprijzen en duurdere boodschappen. Dan mag je blij zijn dat je gesetteld bent met jouw gezin en de ruimte hebt om dit te betalen. 
Lees ook; Terugblik op mijn Visionboard
En zo is het ook; 99,9% in mij is dankbaar voor alles wat ik heb in mijn leven en dat is te veel om op te noemen. Zoveel zelfs dat ik mijzelf een zondagskind noem. Maar toch.....ik schreef er hier al eens eerder over. Die dankbaarheid wil ik omzetten in positiviteit en misschien wel een stapje verder met de 'Wet van de Aantrekkingskracht'. Niet voor niks schrijf ik sinds maart 2020 in mijn 'Covidboekje' waarin ik per keer drie stappen opschrijf.
Bij de eerste stap schrijf ik de belangrijke dingen op die op dat moment in ons leven spelen, bij de tweede stap waar ik dankbaar voor ben en bij de derde stap één of twee affirmaties. Dit zijn zinnen met een tekst wat ik graag zou willen zijn in de context dat het al zo is. Zoals bijvoorbeeld; 'We zijn een gelukkig en gezond gezin' of  'We bouwen aan een fijn en groen familiehuis'.

En bij die laatste stap zit bij mij de struggle; hoe ver ga je in die laatste categorie. Ik word geïnspireerd door mensen die hun 'droomleven' leven en hier als hulp 'de wet van de aantrekkingskracht' bij gebruiken. Mensen met een beetje gezond verstand weten dat het zo niet werkt, toch? 
Want waarom manifesteren zij dan niet dat dat er geen oorlog is of dat niemand kanker krijgt? Sommige mensen brengen het als of het een trucje is, maar dat is totale onzin. Al die mensen die een bericht sturen naar het universum en ontvangen wat ze willen, neem ze niet te serieus alsjeblieft.
Oke ik geef eerlijk toe dat ik denk dat ik mijn auto (kleur en model) heb gemanifesteerd en ook ons huis is geen toeval. Waar het misschien een beetje mee te maken heeft is dat je je focust op iets wat je graag zou willen en dat je dan meer mogelijkheden ziet waardoor je dit kan bereiken. 
Je leven ziet er een stuk leuker uit als je niet overal over zeurt en naar de dingen kijkt die wel kunnen in plaats van naar de dingen die niet kunnen. Maar dan nog steeds moet je er verdomd hard voor werken (in iedere zin van het woord) om het voor elkaar te krijgen.
Amen ;) Ik ben benieuwd hoe jullie hier in staan en/of jullie het leuk vinden om hier meer over te lezen. Laat het mij weten hieronder in de comments of op mijn socials.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service