Influencer media kit of Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

1k - 10k

Ik ben Miranda, 41 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van twee zonen in de leeftijd van elf en acht. Ik heb een persoonlijk blog waar ik schrijf over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sportiviteit, interieur en creativiteit,


taxxlifeblog.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
514
Views
167
taxxlifeblog.nl
Ik ben een vrouw van 41 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen van negen en zes jaar. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over wat er zich afspeelt binnen ons gezin. Over duurzaamheid in de zin van onze zonnepanelen en energieverbruik. Financiën, waarin we ontzettend zoekende zijn om toch een beetje vermogen op te bouwen voor de toekomst. Sportiviteit en gezond eten en interieur een creativiteit. Daarnaast heb ik een kleinschalige webwinkel waar ik originele vintage papieren slingers verkoop. Neem dus ook eens een kijkje op www.taxxlifestyle.nl.
Unique Visitors
688
Views
967
Verified
636
Domain Authority
859
Trust flow
305
Citation flow
309
TF/CF
958

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Doelen en Duurzaam Augustus 2023

3 weeks ago
Augustus was onze vakantiemaand en wat ben ik dankbaar dat wij nog even konden genieten van de zon. Het was een dure maand door de vakantie en relatief veel boodschappen, maar door ontvangst van de RVO-subsidie, zagen wij toch kans om te sparen. 

Persoonlijk Fysieke Gezondheid; mijn sportroutine zit er nog goed in gelukkig, ook na de vakantie weer op gepakt. Gezonde eten zou nog wel iets beter kunnen, wordt aan gewerkt. 
Mentale Gezondheid; gaat goed. De vakantie was heerlijk en weer wat wensen afgevinkt. Laatste week van augustus was ik wat onrustig met een drukke september maand voor de deur. Maar komt goed ;)
Minimaliseren; dit gaat nog steeds lekker. Jullie zullen wel denken, hoe lang kun je dit doen? Nou voorlopig nog heel lang! Ik merk ook echt dat nu het huis redelijk klaar is, dat ik echt onrustig wordt van al die spullen die nog overal staan. 
Lees ook: Doelen en Duurzaam Juli 2023
Taxx Lifestyle/Blog Unieke Bezoekers deze maand bezochten 742 unieke bezoekers mijn blog, dat is helaas een stuk minder dan gemiddeld. Er is veel aan de hand in Google en Analytics-land, waardoor dingen anders worden gemeten. Dit is te merken in mijn bezoekersaantallen, niet dat dit alles heeft veroorzaakt. Ik heb weinig gepost dat telt ook mee. Ideeën genoeg, komt er alleen niet helemaal uit.
Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten, dit gaat over centen helaas. 
Financieel Sparen; onverwachts toch en nog een stijging op de spaarrekening deze maand. We betaalden de vakantie en kochten verschillende nieuwe meubels. Daar tegenover stond een flinke subsidie die wij ontvingen voor het isoleren van ons huis. Dit was echt een flinke meevaller en zo konden wij toch nog wat sparen.

Beleggingen: deze maand maakte het rendement op  onze portefeuille een daling en staat nu op een rendement van 55%.

Boodschappenbudget; deze maand viel een beetje tegen. Wij gingen op vakantie en daar gingen wij letterlijk iedere dag uit eten, soms wel twee keer per dag. Dat wij daarnaast nog € 631,65 uit gaven aan boodschappen vind ik dus echt heel veel. 
Tweedehands verkoop; deze maand verdienden wij € 122,50 aan tweedehands verkopen. Weer een mooie opbrengst via  Marktplaats en lekker opgeruimd.
Euroclix; wij verzamelden deze maand 859 euroclix en daarmee bereikten wij 10.000 euroclix, wat gelijk staat aan 150 euro. Ik heb toch besloten om door te sparen naar de 20.000, daar staat een bedrag tegen over van 325 euro. Wij staan nu in totaal 10.139  Euroclix.
EnergieverbruikNog meer regen in augustus, gaf een nog slechtere opbrengst dan de maanden er voor. Door de vakantie komen wij een beetje op hetzelfde verbruik uit als 'de goede' maanden. Gasverbruik iets aan de hoge kant, als je denkt aan de vakantie.
  Dit was het weer voor de maand augustus; onze vakantiemaand waarin een wens van mij uit kwam, wij verbleven onder andere drie dagen in een hotel aan de Belgische kust met uitzicht op zee. Nu een drukke september maand voor de deur en daarna weer de tijd vinden om met ons huis aan de slag te gaan. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende  Doelen en Duurzaam

Raambekleding #huisupdate16

a month ago
De laatste update ging over onze nieuwe keuken, tijdens deze periode gingen wij ook aan de slag met nieuwe raambekleding. Op sommige plekken hingen wat vodden en op sommige plekken helemaal niets. In dit artikel deel ik het eindresultaat van vier kamers.

Op de slaapkamers hadden wij met deze handige dingen wat oude gordijnen tussen die kozijnen geklemd. Nadat de nieuwe kozijnen waren geplaatst, hingen wij die terug, maar konden wij ook eindelijk gaan nadenken over de raambekleding die wij echt wilden. 
Lees ook; Slaapkamers Schilderen #huisupdate4
Bij de slaapkamer van de jongste kozen wij voor kant en klaar-gordijnen van de IKEA. Deze gordijnen zijn verduisterend en kun je op diverse manieren ophangen. Dus ook gewoon met een rails en haakjes, want dat wilde ik graag. Dit geeft toch de mooiste en netste uitstraling vind ik zelf.
Ik liet de gordijnen korter maken bij een naaiatelier en manlief hing de rails op. De licht bruine kleur staat mooi bij het blauw. 


Houten JaloezieënOp onze slaapkamer koos ik voor houten jaloezieën, in lijn met de lamp die daar hangt. Hier was ik al heel lang mee bezig bij diverse aanbieders in de veronderstelling dat ze op maat gemaakt moesten worden. Uiteindelijk bleek dat wij door de nieuwe draaikiep-ramen niet voor de 'in de dag'-variant konden kiezen, omdat het raam dan niet open kan. Alleen de optie 'op de dag' bleef over en omdat de maat dan niet zo nauw komt scheelde ons dat een hoop gepuzzel en geld(!). Ik kon gewoon een klant en klare variant kiezen in de maat die het dichtst bij kwam. Uiteindelijk kozen wij voor deze jaloezieën op bol.com.

In de badkamer geldt het zelfde, wat betreft de ramen en de 'op de dag'-variant van houten jaloezieën. Ook hier kozen wij voor e en standaard maat jaloezie in een donker bruine kleur die mooi past bij de donkere houten WC-bril die wij plaatsten toen wij hier gingen wonen. De rest van de badkamer is nog in oude staat. 
InBetween-GordijnenBeneden in de woonkamer zaten wij al die tijd in een vissenkom, vooral 's avonds als iedereen zijn hondje uit laat, zaten wij lekker op de kijk. Hier kozen wij voor InBetween-gordijnen in het wat duurder segment. Wij lieten ze inmeten, op maat maken en ze werden zelfs netjes gemonteerd inclusief rails. Dus dat was helemaal fijn en het geld zeker waard. 

De InBetween-gordijnen kunnen dus zowel open, half open en helemaal dicht. Zo kunnen wij de inkijk zelf bepalen op ieder moment van de dag. 

Dan blijven er nog twee ruimtes over; het kleine kamertje/kantoor waar op dit moment nog niets hangt en de zolder/slaapkamer van de oudste. Daar kozen wij voor een nieuw dakraam met bijpassend rolgordijn en in de dakkapel heb ik nu met klittenband wat stukken stof opgehangen, die over waren van de gordijnen van de jongste. Dat is voor nu helemaal prima, maar wil hier in de toekomst nog wel iets mooiers (laten) monteren.
Dit artikel bevat affiliate linkjes

Doelen en Duurzaam Juli 2023

a month ago
Tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam; juli was sociaal gezien nog een drukke maand, zat ik eindelijk lekker in mijn sportroutine en blijft de daling van onze spaarrekening standhouden ook al verdienden wij een recordbedrag aan tweedehands verkopen.
Photo by Content Pixie on UnsplashPersoonlijk Fysieke Gezondheid; het twee/drie keer per week sporten gaat mij goed af en daar ben ik zeer blij mee. Ik liep zelfs weer eens hard en dat ging boven verwachting goed. Gezonde eten gaat ook goed en het lijkt er op dat ik het voor het eerst ook echt begrijp hoe het werkt ;) In de vakantie laat ik het lekker los, maar na de vakantie heb ik zeker weer een doel voor ogen. 
Mentale Gezondheid; gaat goed. Mijn hoofd is wel overvol met van alles rondom het huis, wij willen nog zoveel. We moeten echt weer een tandje bij zetten.
Minimaliseren; dit gaat heel goed. Ook deze maand flink opgeruimd in huis en de garage en dat is goed te merken in onze tweedehands verkopen deze maand.
Lees ook: Doelen en Duurzaam Juni 2023
Taxx Lifestyle/Blog Unieke Bezoekers deze maand bezochten 914 unieke bezoekers mijn blog, dat is helaas onder mijn streven van 1000. Maar op zich prima voor een vakantiemaand, al postte ik deze maand wel de klapper over onze nieuwe keuken. 
Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten. 
Financieel Sparen; ook deze maand daalde het saldo van onze spaarrekening. We betaalden de opleiding van onze zoon en uiteraard de nodige kosten voor het huis. Volgende maand ziet er ook niet echt rooskleurig uit in verband met de vakantie. 

Beleggingen: ook deze maand steeg het rendement op  onze portefeuille en staat nu op een rendement van 59%. 

Boodschappenbudget; deze maand valt het mij mee in hoeverre wij boven budget gingen. Wij gaven namelijk € 524,46 uit aan boodschappen. 
Tweedehands verkoop; deze maand verdienden wij een record van € 162,50 aan tweedehands verkopen. Manlief dunde zijn visspullen uit en wij verkochten de oude eettafel via  Marktplaats
Euroclix; wij verzamelden deze maand 1006 euroclix, dat is een mooie opbrengst. Wij staan nu in totaal 9.280  Euroclix en sparen lekker door tot een  uitbetaling
EnergieverbruikJe kunt aan de opbrengst van de zonnepanelen goed zien dat het slecht weer was in juli, juni bracht namelijk veel meer op. Verder was het verbruik van electra en gas prima. 

Dit was het weer voor de maand juli; een prima maand waarin ik eindelijk weer een gezonde levensstijl kon vinden, bijna jammer dat de vakantie voor de deur staat ;) Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende  Doelen en Duurzaam
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service