Influencer MediaKit of Naomi Schiks

Naomi Schiks

Naomi Schiks

4 reviews

1k - 10k

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 23 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.

skincarebynaomi.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
624
Views
144
skincarebynaomi.nl
Skincarebynaomi is een blog geschreven door een HBO-geschoolde huidtherapeut over de huid en skincare. Artikelen over beauty, skincare, make-up, medische huidartikelen, de huid en reviews! Daarnaast wijk ik soms uit naar een overig onderwerp zoals lifestyle en voeding. Van tevoren doe ik altijd wetenschappelijk onderzoek naar de onderwerpen die mij interesseren en waar ik graag content over maak.
Unique Visitors
35
Views
779
Verified
366
Domain Authority
6
Trust flow
543
Citation flow
377
TF/CF
617

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Biodermal P-CL-E reinigingsolie met natuurlijke oliën, review

3 weeks ago

De Biodermal P-CL-E reinigingsolie is een milde reiniger voor elk huidtype die zich transformeert tot een melkachtige structuur als het in aanraking komt met water. Zo kun je heel gemakkelijk je huid, eventueel (oog)make-up reinigen, zonder dat het je huid uitdroogt. Wist je dat? De letters van P-CL-E staan voor de werkzame ingrediënten Proteïnen, Collageen & Vitamine E. Afgelopen weken heb ik de reiniger dagelijks getest en vandaag vertel ik je mijn mening!

Het bericht Biodermal P-CL-E reinigingsolie met natuurlijke oliën, review verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Een Glowy Skin begint bij een gebalanceerde skincareroutine + skincare product tips!

4 weeks ago

Een glowy skin, wie wilt dat nou niet? De gezonde glans op een huid, laat je stralen en meestal ziet je algehele huidconditie ondanks huidoneffenheden er al veel beter uit. Bij een doffe huid valt al snel veel meer op dan gewenst. Maar hoe krijg je zo'n mooie stralende huid? Sommige mensen zijn ontzettend lang al aan het struggelen om een juiste skincareroutine samen te stellen. Een stralende huid is eigenlijk een gebalanceerde huid, waarbij er een goede verhouding is tussen vocht en vet (talg). Dit kun je creëren door de juiste skincareroutine consequent toe te passen voor jouw huid. Buiten dat zijn er nog een aantal basistrucjes die ik je vandaag vertel!

Het bericht Een Glowy Skin begint bij een gebalanceerde skincareroutine + skincare product tips! verscheen eerst op Skincare by Naomi.

De Curly Girl methode (CG methode), zo krijg jij weer mooie krullen

a month ago

De Curly Girl methode, heb jij er wel eens van gehoord? Het is tegenwoordige een trendy techniek om jouw krullen weer in optimale conditie te krijgen. De haarverzorging voor krullen vereist een complexere techniek. De Curly Girl methode zorgt ervoor dat iedereen met een lichte slag in het haar, weer zijn krullen optimaal kan stijlen. Zo ontstaan er soms kapsels met krullen bij mensen die eerder enkel een slag in het haar hadden door een specifieke techniek en de juiste producten. In dit artikel leg ik je compleet alles uit over deze methode.

Het bericht De Curly Girl methode (CG methode), zo krijg jij weer mooie krullen verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Naomi Schiks

0/5000