MediaKit | Influencer

Naomi Schiks

Naomi Schiks

4 reviews

1k - 10k

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 23 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.

Collab
skincarebynaomi.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
604
Views
729
Domain Authority
246
skincarebynaomi.nl
Skincarebynaomi is een blog geschreven door een HBO-geschoolde huidtherapeut over de huid en skincare. Artikelen over beauty, skincare, make-up, medische huidartikelen, de huid en reviews! Daarnaast wijk ik soms uit naar een overig onderwerp zoals lifestyle en voeding. Van tevoren doe ik altijd wetenschappelijk onderzoek naar de onderwerpen die mij interesseren en waar ik graag content over maak.
Collab
Unique Visitors
419
Views
954
Verified
643
Domain Authority
485
Trust flow
583
Citation flow
410
TF/CF
604

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 62%
Belgium - 9%
Germany - 0%
Spain - 0%
Brazil - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Korean Skincare zonnebrandcrème: Isntree hyaluronic acid natural sun cream SPF 50

3 weeks ago

Vorige keer heb je een review kunnen lezen van de Koraanse Skincare, het rice serum & moisturizer. Een prachtige collectie! Vandaag is het tijd voor de Isntree hyaluronic acid natural sun cream SPF 50. Het is een hydraterende zonnebrandcrème die je huid zowel tegen UVA als UVB beschermt. Isntree is een Koreaans cosmetica merk. Hun belangrijkste focus ligt op het behoud van iemands natuurlijke schoonheid door het gebruik van natuurlijke, veilige en gezonde ingrediënten in hun natuurlijke huidverzorgingsproducten. Afgelopen weken heb ik de Isnntree zonnebrandcrème getest, laten we snel kijken wat mijn uitgebreide mening is.

Het bericht Korean Skincare zonnebrandcrème: Isntree hyaluronic acid natural sun cream SPF 50 verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Vegan, natuurlijk deodorants: Salt Of the Earth deodorants rollers review

3 weeks ago

Tegenwoordig lanceren veel merken vegan en natuurlijke deodorants. Erg interessant, want wat zijn nu exact de grote verschillen tussen een reguliere deodorant? Ook vind ik het erg bijzonder dat ze hervulbaar zijn en daardoor dus super goed voor het milieu. De verpakking is ook helemaal gemaakt van gerecycled plastic. Normaal gebruik ik eerder sprays dan rollers, maar ik vind beiden prettig. Vandaag deel ik mijn uitgebreide mening over de vegan Salt of the Earth deodorants.

Het bericht Vegan, natuurlijk deodorants: Salt Of the Earth deodorants rollers review verscheen eerst op Skincare by Naomi.

I’m From skincare: Rice serum & rice cream review

a month ago

Koreaanse skincare is steeds meer een trend aan het worden. Al eerder heb ik eens producten van LittleWonderland opgestuurd gekregen en getest en nu was het weer tijd voor een nieuwe review! Dit keer heb ik twee producten van I'm From toegestuurd gekregen van de 'rijstcollectie'. Ook heb ik een Koreaanse zonnebrandcrème gekregen, maar deze volgt nog in een apart artikel. Deze huidverzorgingsproducten bevatten speciale rijstzemelen die ervoor zorgen dat je huidbarrière versterkt wordt. Ik heb de I'm From skincare natuurlijk weer uitgebreid getest en vandaag deel ik mijn mening!

Het bericht I’m From skincare: Rice serum & rice cream review verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up