Influencer media kit of Naomi Schiks

Naomi Schiks

Naomi Schiks

4 reviews

1k - 10k

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 23 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.


skincarebynaomi.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
351
Views
669
skincarebynaomi.nl
Skincarebynaomi is een blog geschreven door een HBO-geschoolde huidtherapeut over de huid en skincare. Artikelen over beauty, skincare, make-up, medische huidartikelen, de huid en reviews! Daarnaast wijk ik soms uit naar een overig onderwerp zoals lifestyle en voeding. Van tevoren doe ik altijd wetenschappelijk onderzoek naar de onderwerpen die mij interesseren en waar ik graag content over maak.
Unique Visitors
685
Views
857
Verified
196
Domain Authority
434
Trust flow
331
Citation flow
225
TF/CF
526

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Waarom is bakuchiol zo populair?

a week ago

In de altijd evoluerende wereld van huidverzorging is er altijd wel een nieuw ingrediënt dat de aandacht van schoonheidsliefhebbers trekt. Een van de nieuwste sterren aan het skincare-firmament is bakuchiol. Dit krachtige plantaardige alternatief voor retinol heeft de harten van velen veroverd vanwege zijn indrukwekkende voordelen voor de huid. In dit artikel duiken we dieper in op wat bakuchiol precies is, de voordelen die het te bieden heeft, en hoe je het kunt integreren in je dagelijkse skincare-routine.

Het bericht Waarom is bakuchiol zo populair? verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Hoe kan ik mijn huid hydrateren? Tips voor een gezond stralende huid

2 months ago

Een gezonde, gehydrateerde huid is niet alleen essentieel voor een stralende uitstraling, maar ook voor het behoud van de algehele gezondheid van onze huid. Goede hydratatie helpt de huid om zijn natuurlijke barrièrefunctie te behouden, waardoor het beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en uitdroging. In deze blog bespreken we enkele eenvoudige en effectieve tips om je huid goed te hydrateren en die gezonde gloed te behouden.

Het bericht Hoe kan ik mijn huid hydrateren? Tips voor een gezond stralende huid verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Littekens behandelen: tips voor een succesvolle behandeling

2 months ago

In het leven kunnen we allemaal weleens te maken krijgen met littekens. Of het nu gaat om een ongeluk, een operatie of acne, littekens kunnen ons zelfvertrouwen aantasten en ons herinneren aan pijnlijke gebeurtenissen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende littekens behandelingen beschikbaar om littekens te verminderen en zelfs te laten verdwijnen. In dit artikel delen we enkele tips voor een succesvolle behandeling van littekens.

Het bericht Littekens behandelen: tips voor een succesvolle behandeling verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Webwinkel voedingssupplementen

4 years ago
Thank you!

Promotie van Altrient C - Vitamine C

Findability
3 years ago
Fijne samenwerking en staat goed open voor feedback

HairLust Barterdeal

Conversion
3 years ago
Great content and very helpful
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service