Influencer media kit of Natascha van Gool

Natascha van Gool

Natascha van Gool

0 - 1k

Mijn naam is Natascha van Gool en blog sinds juli 2021 met veel liefde en plezier op natascha blogt. Om de dag is er altijd een blog te lezen!


nataschablogt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
368
Views
91
Last updated: 2 days ago
nataschablogt.nl
Persoonlijk - reizen - dagjes weg - koken- reviews
Unique Visitors
291
Views
297
Verified
893
Domain Authority
892
Trust flow
122
Citation flow
757
TF/CF
760
Last updated: 2 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Recept: pistoletjes met balletjes in zoetzure saus

a month ago

Laatst had ik vrij weinig in huis om te lunchen, maar had nog afbak stokbroden en mora balletjes in zoetzure saus, ik moest toch wat eten, en wat was dit lekker zeg! Simpel en snel …

Het bericht Recept: pistoletjes met balletjes in zoetzure saus verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IUI traject .

Review: Altijd al een chef willen zijn? ontdek het nu in chef life – a restaurant simulator voor de nintendo switch

a month ago

Ik heb al een tijdje een Nintendo switch en vind het dan ook een fijne spelcomputer, je kan op de tv spelen maar je kan ook lekker lui op de bank gaan liggen en lekker …

Het bericht Review: Altijd al een chef willen zijn? ontdek het nu in chef life – a restaurant simulator voor de nintendo switch verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IUI traject .

Wat was de afgelopen maand een hel… En hoe nu verder met ons fertiliteitstraject?

a month ago

Waar zal ik eens beginnen met deze blog, ik ben de afgelopen maand natuurlijk wat afwezig geweest op mijn blog, dit omdat het gewoon niet goed met me ging, het begon allemaal op 2 december …

Het bericht Wat was de afgelopen maand een hel… En hoe nu verder met ons fertiliteitstraject? verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IUI traject .

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service