Influencer media kit of Natascha van Gool

Natascha van Gool

Natascha van Gool

0 - 1k

Mijn naam is Natascha van Gool en blog sinds juli 2021 met veel liefde en plezier op natascha blogt. Om de dag is er altijd een blog te lezen!

nataschablogt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
728
Views
635
nataschablogt.nl
Persoonlijk - reizen - dagjes weg - koken- reviews
Unique Visitors
994
Views
336
Verified
620
Domain Authority
446
Trust flow
808
Citation flow
682
TF/CF
994

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Recept: broodje shoarma met groente, srirachamayonaise en knoflook saus

3 weeks ago

Op zijn tijd lusten wij wel eens een heerlijk broodje met shoarma. Soms kiezen wij de pittige shoarma en soms de normale variant met heerlijk veel knoflook saus met zo weinig mogelijk groente erdoor! Maar …

Het bericht Recept: broodje shoarma met groente, srirachamayonaise en knoflook saus verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IVF traject .

Recept: frietje met zoete hete kip

3 weeks ago

Op zaterdag of zondag is het bij ons altijd standaard ‘friet dag’ meestal gebeurt dat op de wat drukkere dagen dat ik dan ook weinig zin heb om te koken. Maar een keer wat anders …

Het bericht Recept: frietje met zoete hete kip verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IVF traject .

Marjon vertelt: 3 sterrenkindjes, een regenboogkindje en nu voor de 5e keer zwanger!

4 weeks ago

De eerste miskraam In september 2017 begon de reis naar ons gezinnetje. Ik stopte met de pil en we probeerden zwanger te worden. In maart 2018 een positieve test, maar helaas op 14 april een …

Het bericht Marjon vertelt: 3 sterrenkindjes, een regenboogkindje en nu voor de 5e keer zwanger! verscheen eerst op De lifestyle blog voor iedereen met persoonlijke verhalen over ons IVF traject .

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Natascha van Gool

0/5000