MediaKit | Influencer

Nicole Vertommen

Nicole Vertommen

10k - 50k

Vanwege een sterke band met de Spaanse taal, richt ik me met mijn YouTube en Instagram kanalen tot de Spaanstalige community in Nederland. Zij voelen soms wat afstand tot de Nederlandse gewoonten en ik zorg voor een brug tussen hen en alles wat Nederland te bieden heeft.

Collab
@laholandesa

Statistics for the biggest channel
Subscribers
975
Views
119
Interactions
271
@laholandesa
Met 'La Holandesa' bied ik mijn volgers veel informatie over het leven in Nederland. Op het gebied van migratie, maar ook over praktische en algemene zaken. Zoals naar welke winkel je het best kunt gaan voor bepaalde producten. Of leuke plaatsen die het bezoeken waard zijn, vakanties die mogelijk zijn binnen Nederland. Dit is ook omdat ook reizigers hun weg naar mijn kanaal weten te vinden. Het is een divers aanbod en mijn volgers vinden het leuk om tips te krijgen uit de hand van een 'echte local'.
Collab

Prices

Subscribers
793
Views
343
Interactions
147
Engagement
112
Posts
653
Likes
252
Verified
903

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Ecuador - 48%
Mexico - 25%
Spain - 15%
United States - 10%
Netherlands - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up