Influencer media kit of Kevin Rombouts | Pixel Vault

Kevin Rombouts | Pixel Vault

Kevin Rombouts | Pixel Vault

1 reviews

1k - 10k

Uitgever & PR-manager bij Pixel Vault | Geek met passie voor games, gear, gadgets en cultuur


pixelvault.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
827
Views
893
Last updated: 2 weeks ago
pixelvault.nl
Welkom bij Pixel Vault, jouw plek voor alles geek. Wij verzamelen, bekritiseren, bediscussiëren, analyseren en recenseren alles op het gebied van gaming, gear en culture. Als het met de geek life te maken heeft, vind je het hier. Dat doen we met onze crew, maar ook met onze lezers. Samen zijn we de wachters van de Pixel Vault, waarin we alles opslaan wat wij belangrijk vinden.

Prices

Unique Visitors
518
Views
219
Verified
459
Domain Authority
736
Trust flow
764
Citation flow
610
TF/CF
757
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 74%
Belgium - 14%
United Kingdom - 1%
France - 0%
India - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Paladin Studios sluit de deuren, KeokeN Interactive houdt ze op een kier

2 weeks ago
Het is geen makkelijke tijd binnen de gamingindustrie. Dat is al langer zo: in 2023 viel een recordaantal ontslagen en 2024 had dat in de eerste paar maanden al geëvenaard. Ook in Nederland komen de moeilijkheden binnen de sector hard binnen. Zo bleek het ook voor Keoken Interactive en Paladin Studios te ingewikkeld om het hoofd boven water te houden. Gisteren maakten Koen en Paul Deetman, respectievelijk CEO en managing director van KeokeN, bekend het hele team te hebben moeten ontslaan.

Trust biedt met de Fayzo 491 veel voor relatief weinig

2 weeks ago
Het oer-Hollandse Trust blijft ook na ruim veertig jaar in de industrie nog steeds een enigma. Want waar het al jaren naam voor zichzelf probeert te maken als producent van kwalitatieve computeraccessoires, lijkt het bedrijf het budgetimago maar niet te ontstijgen. Komt er beweging in, zo vragen we ons af bij de Fayzo 491 − de nieuwste draadloze gamingheadset van het Dordrechtse merk.

Zes tips voor Balatro

2 weeks ago
Roguelike-kaartspel Balatro heeft de wereld in zijn greep. De game, die door solo-ontwikkelaar LocalThunk gemaakt is, is sinds de release in februari al meer dan een miljoen keer verkocht. Als je hem zelf hebt gespeeld, begrijp je waarom: Balatro heeft een ontzettend sterk nog één rondje dan-effect. Maar hoe moeilijk de game ook is om neer te leggen, zo moeilijk kan het ook zijn om de juiste combinaties te vinden om verder te komen. Immers, als je af gaat, begin je weer helemaal opnieuw.

De nieuwe Samsung Galaxy S10

5 years ago
Prettige samenwerking!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service