Influencer media kit of Rob van Laere

Rob van Laere

Rob van Laere

3 reviews

1k - 10k

Een man met een mamablog? Jazeker! Sinds augustus van 2018 timmert papablogger.nl hard aan de weg om zaken te bespreken die mamablogs niet kunnen of durven te publiceren. Papablogger staat voor interessante artikelen over zwangerschap, reviews en opvoeding die makkelijk weglezen

Successful LinkPizza collaborations: 12
papablogger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
396
Views
101
papablogger.nl
Op papablogger.nl deel ik mijn ervaringen als vader. Ik geef tips, deel fijne producten en beschrijf ook de juridische kant van het ouderschap. Ook neem ik je mee in het leven van een ondernemer met kinderen. Een SEO-specialist met een blog over ouderschap... Dat kan alleen maar goed gaan. Door mijn uitgebreide kennis over linkbuilding, content en vindbaarheid is ieder artikel op papablogger.nl een pareltje. Iedere opdracht krijgt van te voren een zoektermenonderzoek op oa Ahrefs en worden na oplevering direct geindexeerd. Zoek voor de lol eens op "kind op scooter" "curlingouders" of "fles uitkoken". Artikelen blijven staan zo lang de website online is en aangezien ik niet van plan ben het bij één zoon te houden, kan dat nog weleens heel lang zijn.
Unique Visitors
339
Views
255
Verified
42
Domain Authority
195
Trust flow
804
Citation flow
486
TF/CF
125

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Kindersneakers voor elke gelegenheid

a week ago

Of het nu voor school, speeltijd of een speciale gelegenheid is, het vinden van leuke schoenen voor je kind kan een leuke en opwindende taak zijn. Maar met zoveel opties op de markt kan het soms overweldigend zijn om de perfecte schoenen te kiezen. Lees snel verder en voltooi jouw zoektocht naar leuke nieuwe kinderschoenen voor je zoontje of dochtertje.

Het bericht Kindersneakers voor elke gelegenheid verscheen eerst op Papablogger.

Hoe hou je koersen van cryptomunten bij?

a week ago

Cryptomunten zijn digitale valuta die steeds populairder worden. Er zijn veel verschillende cryptomunten, elk met hun eigen koers. Het kan lastig zijn om de koersen van al deze munten bij te houden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit gemakkelijk te doen. In dit artikel bespreken we hoe je de koersen van cryptomunten bij kunt houden.

Het bericht Hoe hou je koersen van cryptomunten bij? verscheen eerst op Papablogger.

Hoe smartphones ouders kunnen helpen bij de opvoeding

2 weeks ago

In het moderne ouderschap kunnen smartphones waardevolle tools zijn om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Met de juiste apps en functies kunnen smartphones ouders helpen bij het organiseren van het gezinsleven, het bevorderen van ouder-kindinteractie en het bieden van educatieve mogelijkheden. In dit artikel verkennen we hoe smartphones ouders kunnen helpen bij de opvoeding en bieden we handige tips en inzichten.

Het bericht Hoe smartphones ouders kunnen helpen bij de opvoeding verscheen eerst op Papablogger.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Rob van Laere

0/5000