MediaKit | Influencer

Rob van Laere

Rob van Laere

3 reviews

10k - 50k

Een man met een mamablog? Jazeker! Sinds augustus van 2018 timmert papablogger.nl hard aan de weg om zaken te bespreken die mamablogs niet kunnen of durven te publiceren. Papablogger staat voor interessante artikelen over zwangerschap, reviews en opvoeding die makkelijk weglezen

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 12
papablogger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
273
Views
62
papablogger.nl
Op papablogger.nl deel ik mijn ervaringen als vader. Ik geef tips, deel fijne producten en beschrijf ook de juridische kant van het ouderschap. Ook neem ik je mee in het leven van een ondernemer met kinderen. Een SEO-specialist met een blog over ouderschap... Dat kan alleen maar goed gaan. Door mijn uitgebreide kennis over linkbuilding, content en vindbaarheid is ieder artikel op papablogger.nl een pareltje. Iedere opdracht krijgt van te voren een zoektermenonderzoek op oa Ahrefs en worden na oplevering direct geindexeerd. Zoek voor de lol eens op "kind op scooter" "curlingouders" of "fles uitkoken". Artikelen blijven staan zo lang de website online is en aangezien ik niet van plan ben het bij één zoon te houden, kan dat nog weleens heel lang zijn.
Collab
Unique Visitors
221
Views
561
Verified
375
Domain Authority
150
Trust flow
317
Citation flow
736
TF/CF
415

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 12%
Germany - 1%
France - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Op welke leeftijd geef je een telefoon aan je kind?

a year ago

Op welke leeftijd geef je een mobiele telefoon aan je kind? Wat zijn de overwegingen? Is het wel veilig om jonge kinderen een telefoon te geven en wat zijn dan de risico's? Het is een onderwerp waar veel ouders niet over uitgesproken en uitgevraagd raken. In dit artikel zal ik proberen alle vragen en de antwoorden voor je op een rijtje te zetten.

Het bericht Op welke leeftijd geef je een telefoon aan je kind? verscheen eerst op Papablogger.

5 sieraden voor mannen

a year ago

Wie denkt dat sieraden alleen voor vrouwen zijn, heeft het helemaal mis! Ook voor mannen zijn er prachtige sieraden. Deze sieraden zijn wat stoerder, maar mocht je niet per se een stoer sieraad willen? Kijk dan eens welke unieke sieraden Juwelier Jos nog meer maakt.

Het bericht 5 sieraden voor mannen verscheen eerst op Papablogger.

Herinneringen maken met je kind

a year ago

Aankomende 14 februari wordt mijn zoon Morris alweer drie. Het is ongelooflijk hoe snel deze drie jaar zijn gegaan! Als ik alle foto's terugkijk die in deze tijd gemaakt zijn, dan lijkt het wel gisteren dat we met z'n drieën het LUMC uitliepen. Hoewel echt niet alle momenten fijn zijn geweest in de afgelopen drie jaar, probeer ik voor Morris wel allerlei leuke herinneringen te maken. Zo heb ik sinds kort een  abonnement op de Efteling en gaan we er vaak samen op uit als hij bij mij is.

Het bericht Herinneringen maken met je kind verscheen eerst op Papablogger.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit