Influencer media kit of Rob van Laere

Rob van Laere

Rob van Laere

3 reviews

1k - 10k

Een man met een mamablog? Jazeker! Sinds augustus van 2018 timmert papablogger.nl hard aan de weg om zaken te bespreken die mamablogs niet kunnen of durven te publiceren. Papablogger staat voor interessante artikelen over zwangerschap, reviews en opvoeding die makkelijk weglezen


Successful LinkPizza collaborations: 12
papablogger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
216
Views
707
papablogger.nl
Op papablogger.nl deel ik mijn ervaringen als vader. Ik geef tips, deel fijne producten en beschrijf ook de juridische kant van het ouderschap. Ook neem ik je mee in het leven van een ondernemer met kinderen. Een SEO-specialist met een blog over ouderschap... Dat kan alleen maar goed gaan. Door mijn uitgebreide kennis over linkbuilding, content en vindbaarheid is ieder artikel op papablogger.nl een pareltje. Iedere opdracht krijgt van te voren een zoektermenonderzoek op oa Ahrefs en worden na oplevering direct geindexeerd. Zoek voor de lol eens op "kind op scooter" "curlingouders" of "fles uitkoken". Artikelen blijven staan zo lang de website online is en aangezien ik niet van plan ben het bij één zoon te houden, kan dat nog weleens heel lang zijn.
Unique Visitors
5
Views
779
Verified
613
Domain Authority
274
Trust flow
607
Citation flow
570
TF/CF
183

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Het Belang van een Mobiele Telefoon voor Kinderen Onderweg

5 days ago

In een tijd waarin kinderen steeds onafhankelijker worden en hun wereld zich uitbreidt buiten de veilige muren van thuis en school, rijst de vraag: is het verstandig om ze een mobiele telefoon mee te geven? Als ouders willen we dat onze kinderen de wereld ontdekken, maar we willen ook de gemoedsrust hebben dat ze veilig zijn en altijd bereikbaar blijven. Een mobiele telefoon kan een waardevol hulpmiddel zijn om deze delicate balans te vinden.

Het bericht Het Belang van een Mobiele Telefoon voor Kinderen Onderweg verscheen eerst op Papablogger.

Eten met kleuters zonder problemen

5 days ago

Hoewel mijn zoon inmiddels een stuk zelfstandiger eet dan dat dat eerder het geval was, is het samen eten op sommige momenten nog steeds een uitdaging. Zo zijn voor dit mannetje van vijf de vorm en grootte van de lepel enorm belangrijk als we spaghetti eten. Ook lust hij geen spinazie, maar wel als het geprakt is door gekookte aardappels en we het groene stamppot noemen. Waag het dan ook niet om het spinazie te noemen, want dan is het huis te klein. Het leven en eten met een kleuter is leuk, maar af en toe heel onvoorspelbaar.

Het bericht Eten met kleuters zonder problemen verscheen eerst op Papablogger.

Leuke Spelletjes met Ballonnen op een Kinderfeestje

a week ago

Ballonnen zijn altijd een hit op kinderfeestjes. Ze zorgen voor kleur en vrolijkheid, en er zijn talloze leuke spelletjes die je met ballonnen kunt spelen om de feestvreugde te verhogen. In dit artikel delen we een aantal vermakelijke en creatieve ideeën voor spelletjes met ballonnen op een kinderfeestje. Lees verder en ontdek hoe je de kleurrijke wereld van ballonnen kunt gebruiken om kinderen te vermaken en bezig te houden!

Het bericht Leuke Spelletjes met Ballonnen op een Kinderfeestje verscheen eerst op Papablogger.

Jouw familie foto's op canvas met albelli.nl

Findability
2 years ago
Bedankt voor de fijne samenwerking!

Heb jij lef? Testalize.me Winactie!

4 years ago
Zeer originele content, snel reactie.

Weijntjes GOED, MOOI & VEILIG: Deurkrukken

Findability
2 years ago
Prima, persoonlijk artikel
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service