Publisher media kit of MagMedia

MagMedia

MagMedia

1 reviews

150k - 500k

MagMedia is een Nederlandse online uitgeverij met verschillende lifestyle titels, voornamelijk gericht op de jonge, avontuurlijke en ambitieuze man.


manify.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
707
Views
376
Last updated: 6 days ago
manify.nl
Manify is het Lifestyle magazine voor de moderne man! Volg ons en blijf op de hoogte van mode, gadgets, auto's en reizen!

Prices

Unique Visitors
8
Views
778
Domain Authority
324
Trust flow
618
Citation flow
553
TF/CF
461
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 15%
Germany - 0%
Spain - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Back on stock: de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO

a year ago

Klassieke Ferrari's, Nike's of die ene kaskraker van een film. Er zijn een aantal zaken die gewoon absoluut niet uit de mode lijken te raken. LEGO is er daar eentje van. Voor de liefhebbers is het dan ook regelrecht goed nieuws nu de iconische Aston Martin DB5 weer als LEGO-set op de markt is. LEGO...

Het bericht <strong>Back on stock:</strong> de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO verscheen eerst op M A N I F Y.

Bizarre filmfeiten: deze dingen wist jij nog niet over de film scene

a year ago

Veel scènes in de film scene kennen veel wittedoekliefhebbers vaak uit hun hoofd. Maar de wereld van rode lopers en gouden beeldjes kent ook nog veel geheimen. Geheimen die je eigenlijk wél wil weten. En wij helpen je daarbij. Maak kennis met de best bewaarde, meest smeuïge film scene facts. The Film Scene Facts The...

Het bericht <strong>Bizarre filmfeiten:</strong> deze dingen wist jij nog niet over de film scene verscheen eerst op M A N I F Y.

De beste steden met een hoog street art-gehalte

a year ago

Art. Daar worden we blij van. De creativiteit van geestverruimende personen op de muren waar jij langsloopt. Het geeft iets extra's aan de stad. Iets unieks. En omdat we weten dat jij graag alle uithoeken van de wereld bezoekt, zetten we een aantal niet te missen street art-steden op een rijtje. Deze namen mogen linea...

Het bericht De beste steden met een hoog <strong>street art-gehalte</strong> verscheen eerst op M A N I F Y.

Blog over visum van land X

4 years ago
Naast de in onze vorige e-mail genoemde verwachtingen is exclusiviteit voor ons erg belangrijk. We zouden daarom graag met u overeenkomen, dat er in het artikel geen andere links (naar andere visumbureaus) geplaatst worden of over de visa van dit land worden geplaatst.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service