Publisher MediaKit of MagMedia

MagMedia

MagMedia

1 reviews

150k - 500k

MagMedia is een Nederlandse online uitgeverij met verschillende lifestyle titels, voornamelijk gericht op de jonge, avontuurlijke en ambitieuze man.

manify.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
440
Views
322
manify.nl
Manify is het Lifestyle magazine voor de moderne man! Volg ons en blijf op de hoogte van mode, gadgets, auto's en reizen!
Unique Visitors
870
Views
958
Domain Authority
866
Trust flow
948
Citation flow
632
TF/CF
573

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 15%
Germany - 0%
Spain - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Back on stock: de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO

3 months ago

Klassieke Ferrari's, Nike's of die ene kaskraker van een film. Er zijn een aantal zaken die gewoon absoluut niet uit de mode lijken te raken. LEGO is er daar eentje van. Voor de liefhebbers is het dan ook regelrecht goed nieuws nu de iconische Aston Martin DB5 weer als LEGO-set op de markt is. LEGO...

Het bericht <strong>Back on stock:</strong> de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO verscheen eerst op M A N I F Y.

Bizarre filmfeiten: deze dingen wist jij nog niet over de film scene

3 months ago

Veel scènes in de film scene kennen veel wittedoekliefhebbers vaak uit hun hoofd. Maar de wereld van rode lopers en gouden beeldjes kent ook nog veel geheimen. Geheimen die je eigenlijk wél wil weten. En wij helpen je daarbij. Maak kennis met de best bewaarde, meest smeuïge film scene facts. The Film Scene Facts The...

Het bericht <strong>Bizarre filmfeiten:</strong> deze dingen wist jij nog niet over de film scene verscheen eerst op M A N I F Y.

De beste steden met een hoog street art-gehalte

3 months ago

Art. Daar worden we blij van. De creativiteit van geestverruimende personen op de muren waar jij langsloopt. Het geeft iets extra's aan de stad. Iets unieks. En omdat we weten dat jij graag alle uithoeken van de wereld bezoekt, zetten we een aantal niet te missen street art-steden op een rijtje. Deze namen mogen linea...

Het bericht De beste steden met een hoog <strong>street art-gehalte</strong> verscheen eerst op M A N I F Y.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to MagMedia

0/5000