MediaKit | Influencer

Sam van der Sluijs

Sam van der Sluijs

0 - 1k

Als zeer gedreven Foodblogger heb ik in Gefileerd (tv-progamma op NPO3) de ware voedsel industrie leren kennen. Op mijn blog deel ik duurzame alternatieven, recepten, moestuin ideeën en nog veel meer. Ook is er een actieve koolhydraat arme Facebook groep bijgekomen met meer dan 25.000 leden!

Collab
togoodtobefood.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
633
Views
43
togoodtobefood.nl
Hi, mijn naam is Sam & welkom op mijn blog. Zin in nieuwe, uitdagende (koolhydraat arme) recepten? Dan ben je aan het goede adres. Op mijn socials laat ik achter de schermen foto’s en video’s zien van mijn gerechten; Hoe ik bijvoorbeeld mijn kruiden & groenten’s kweek in mijn moestuin. Eigenlijk alles wat met eten te maken heeft in mijn leven; vindt je hier! Deze beelden vertaal ik in mijn blog berichten; zowel over restaurants, andere ondernemers, how-to-do’s en heeel veel tips & trics. In Gefileerd (Televisie progamma bij de Evangelische omroep op NPO3) heb ik de ware voedsel industrie leren kennen. Ik heb over ‘Gefileerd’ enorm veel blog berichten geschreven. Alle recepten van ‘Gefileerd’ voor het programma gepubliceerd en (uiteraard) de recepten geleerd en gemaakt samen met de sterrenchefs. Er is zelfs een webshop bijgekomen, yay! In de webshop vindt je o.a. handgemaakte keuken spullen & accessoires van super leuke ondernemers.
Collab
Unique Visitors
134
Views
249
Verified
130
Domain Authority
451
Citation flow
835

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

(koolhydraat arme) rabarber cheesecake

4 months ago
Ik heb weer overheerlijk, seizoens gebonden taart voor jullie. Dit keer niet één, maar twee recepten. Je kan kiezen tussen een koolhydraat arme rabarbertaart óf de rabarbertaart met pistache kokosbloesem deeg. Beiden doen hun naam eer, dat kan ik je beloven. Om dit mooie recept met jullie te vieren, heb ik weer een leuke win actie. Ééntje speciaal voor de koolhydraat arme liefhebbers. Ik geef een waardebon weg t.w.v. €25,- van Afvallen met Bregje. Dit kan je namelijk goed gebruiken voor de inkoop van de ingrediënten. Veel ingrediënten van het koolhydraat arme recept zijn afkomstig van de website van Afvallen met Bregje. D|e overige ingrediënten haal je in de supermarkt. In de derde alinea, vind je meer informatie over deze win actie.

DIY: Jacuzzi lounge

a year ago
Altijd al gedroomd van een eigen suite A.K.A. hotel stijl spa lounge? Dan heb ik weer een leuke DIY voor je. Pimp je tuin met een opblaasbare jacuzzi, scoor wat mooie kunst bloemen en ga aan de slag! Stap voor stap zal ik je uitleggen wat ik gedaan heb, waar ik mijn decoratie gehaald heb en waar je vooral op moet letten. Zelf zie ik enorm de meerwaarde van een plek als deze aan huis. Het is echt een hotspot als lounge met vrienden, je even terug te trekken na een lange werkdag of gewoon te genieten van je omgeving. Geef je eigen draai aan dit blog bericht en creëer jouw eigen spa aan huis!

Surf & turf met hertenbiefstuk en verse tonijn

a year ago
Eindelijk, de surf en turf. Dit receptje had ik al lang op mijn to-do lijstje staan om op de website te plaatsen. Nu is het een mooi moment rond de kerstdagen dit gerecht uit te brengen. Ik koester deze recepten. Heerlijk thuis, alsof je in je eigen restaurantje zit. Daarbij een mooi gedekte tafel, muziekje op de achtergrond en goed gezelschap om je heen, maakt dit tot een ultiem verwen gerecht! Je kan dit gerecht serveren als hoofdgerecht tijdens een kerstdiner of een ander passend diner.
Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit