Influencer media kit of Sam van der Sluijs

Sam van der Sluijs

Sam van der Sluijs

0 - 1k

Als zeer gedreven Foodblogger heb ik in Gefileerd (tv-progamma op NPO3) de ware voedsel industrie leren kennen. Op mijn blog deel ik duurzame alternatieven, recepten, moestuin ideeën en nog veel meer. Ook is er een actieve koolhydraat arme Facebook groep bijgekomen met meer dan 25.000 leden!


togoodtobefood.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
912
Last updated: 4 days ago
togoodtobefood.nl
Hi, mijn naam is Sam & welkom op mijn blog. Zin in nieuwe, uitdagende (koolhydraat arme) recepten? Dan ben je aan het goede adres. Op mijn socials laat ik achter de schermen foto’s en video’s zien van mijn gerechten; Hoe ik bijvoorbeeld mijn kruiden & groenten’s kweek in mijn moestuin. Eigenlijk alles wat met eten te maken heeft in mijn leven; vindt je hier! Deze beelden vertaal ik in mijn blog berichten; zowel over restaurants, andere ondernemers, how-to-do’s en heeel veel tips & trics. In Gefileerd (Televisie progamma bij de Evangelische omroep op NPO3) heb ik de ware voedsel industrie leren kennen. Ik heb over ‘Gefileerd’ enorm veel blog berichten geschreven. Alle recepten van ‘Gefileerd’ voor het programma gepubliceerd en (uiteraard) de recepten geleerd en gemaakt samen met de sterrenchefs. Er is zelfs een webshop bijgekomen, yay! In de webshop vindt je o.a. handgemaakte keuken spullen & accessoires van super leuke ondernemers.
Unique Visitors
109
Domain Authority
508
Citation flow
50
Last updated: 4 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Baklava

7 months ago
Er zijn veel verschillende soorten baklava, waarbij er enorm veel variatie is kwa ingrediënten. Zo kan je het filodeeg vullen met verschillende noten zoals pistache, walnoten en hazelnoten. Ook kan je er voor kiezen chocolade of kokosnoot toe te voegen. Ik heb gekozen voor de meest bekende variant met pistache en oranjebloesemwater. Voor mij is dit dé combo, als ik aan baklava denk. 

Daifuku aardbeien Mochi

10 months ago
Mochis, een traditioneel Japans nieuwjaars dessert, wat eigenlijk het hele jaar door gegeten wordt. Steeds meer mensen buiten Japan beginnen dit heerlijke dessert te kennen en te waarderen; net zoals ik. Mochis zijn er in heel veel verschillende variaties en te koop in elke Aziatische supermarkt. De oorsprong van mochis, oftewel Daiuku gaat enorm ver terug (Edoperiode 1603). En waren net iets groter dan de Daifuku Mochi en droeg de naam ' Harabuto'. De Harabuto stond voor een weerspiegeling van een dikke buik! Perfect voor een zwangere zoals ik op dit moment met cravings. 

Zomerse croissant pudding met aardbeien

11 months ago
Met dit recept kan je ein-de-loos variëren.Vervang bijvoorbeeld de aardbeien en jam met ander fruit zoals kruisbessen, banaan, bramen, frambozen of kersen! Ook kan je de pudding maken met gelatine of andere ingrediënten, maar ik kan je verzekeren, dat deze techniek, bij dit recept tóch echt wel de lekkerste is.  Waarmee je ook kan variëren zijn de croissantjes. Met dit recept kan je ook (krenten)brood een tweede leven geven. Vervang de croissants voor ongeveer evenveel brood en ga verder met het recept. De kruiden in dit recept kan je vervangen naar smaak, denk hierbij aan kaneel, nootmuskaat, kardemom en speculaaskruiden.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service