MediaKit | Influencer

Sharon

Sharon

1k - 10k

Creatief met kleding stylen, (h)eerlijk delen en een inspiratie zijn voor de ´normale´ vrouw/moeder. Dit in combinatie met een goede dosis sarcastische humor en niet bang zijn om niet perfect te zijn. Dat is in het kort wat ik doe op Instagram [zijenstijl] en simpelweg wie ik ben.

Collab
zijenstijl

Statistics for the biggest channel
Followers
885
Interactions
585
Engagement
624
zijenstijl
Zijenstijl is een gevolg van het werken in de retail. Vrouwen stylen was elke dag anders, hier wilde ik over schrijven. Tips delen waar elke vrouw iets aan heeft, zonder daar onzeker over te zijn. Doel? Iedereen comfortabel te laten voelen bij wat ze aandoen. Dit laatste is nog steeds zichtbaar op mijn Instagramaccount. Stylen & delen staat centraal. Mijn eigen stijl kan gewaagd zijn voor anderen, ik zorg er altijd voor dat er meer looks of opties zijn waar de meerderheid zich in kan vinden. Los van het inspireren vind ik de interactie heel fijn, je leert mensen echt kennen. Daar zijn stories ook een uitkomst voor, die ik inzet op een manier waar ik vroeger mijn blog voor had. Zijenstijl is sinds twee jaar ook mommy, waardoor mijn doelgroep heel variërend is. Mooi content met (h) eerlijke inhoud. Zijenstijl, een breed begrip.
Collab
Followers
0
Interactions
362
Engagement
226
Posts
342

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up