Influencer media kit of Sharon

Sharon

Sharon

1k - 10k

Creatief met kleding stylen, (h)eerlijk delen en een inspiratie zijn voor de ´normale´ vrouw/moeder. Dit in combinatie met een goede dosis sarcastische humor en niet bang zijn om niet perfect te zijn. Dat is in het kort wat ik doe op Instagram [zijenstijl] en simpelweg wie ik ben.


zijenstijl

Statistics for the biggest channel
Followers
60
Interactions
194
Engagement
202
Last updated: a day ago
zijenstijl
Zijenstijl is een gevolg van het werken in de retail. Vrouwen stylen was elke dag anders, hier wilde ik over schrijven. Tips delen waar elke vrouw iets aan heeft, zonder daar onzeker over te zijn. Doel? Iedereen comfortabel te laten voelen bij wat ze aandoen. Dit laatste is nog steeds zichtbaar op mijn Instagramaccount. Stylen & delen staat centraal. Mijn eigen stijl kan gewaagd zijn voor anderen, ik zorg er altijd voor dat er meer looks of opties zijn waar de meerderheid zich in kan vinden. Los van het inspireren vind ik de interactie heel fijn, je leert mensen echt kennen. Daar zijn stories ook een uitkomst voor, die ik inzet op een manier waar ik vroeger mijn blog voor had. Zijenstijl is sinds twee jaar ook mommy, waardoor mijn doelgroep heel variërend is. Mooi content met (h) eerlijke inhoud. Zijenstijl, een breed begrip.

Prices

Followers
670
Interactions
521
Engagement
249
Posts
147
Last updated: a day ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service