Influencer MediaKit of Talita Kalloe

Talita Kalloe

Talita Kalloe

10k - 50k

Op Soulstores.com deel ik winkels en merken die vanuit een bewuste, duurzame gedachten ondernomen. Mijn missie: bewust consumentengedrag stimuleren. Op Soul Stores deel ik verhalen achter bijzondere winkels en merken. En artikelen die bijdragen aan een bewuste levensstijl.

soulstores.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
781
Views
60
soulstores.com
Soulstores is een online magazine over bijzondere winkels en merken met aandacht voor vakmanschap, de maker achter het product, een duurzame productie, en een bewuste levensstijl. Wij geloven erin dat het de verhalen zijn die een product waarde geven. En dit zijn de verhalen die wij graag vertellen. Zodat onze lezers op hun eigen manier – stapje voor stapje – bewust winkelen en een duurzame levensstijl eigen kunnen maken. Wij worden blij van ondernemers die durven te breken met de status quo. En van het uitlichten van producten die positief bijdragen aan een duurzame en bewuste manier van leven. Soul Stores is voor mannen en vrouwen die zich bewust zijn van hun ecologische footprint, hier graag meer over willen weten, zich willen onderscheiden van de massa, en die gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op Soulstores.com komen de passie en duurzame visie van retailers, makers en consumenten samen in inhoudelijk sterke, kwalitatieve content - zowel in tekst als in beeld.
Unique Visitors
69
Views
51
Domain Authority
651
Trust flow
914
Citation flow
585
TF/CF
97

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 81%
Belgium - 13%
China - 1%
Germany - 1%
United States - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

7x tweedehands kleding vinden en weer doorgeven

a month ago

Onze kledingkasten zit 100% vol, we dragen er maar een vijfde van en dragen onze kleding gemiddeld maar zeven keer. Wat nou als we de kleding die we niet dragen door kunnen geven aan anderen die er plezier van hebben of het echt nodig hebben?

Het bericht 7x tweedehands kleding vinden en weer doorgeven verscheen eerst op Soul Stores.

Beginnerstips voor een duurzame tuin

a month ago

Nu de zomer eraan komt is de tuin, je dakterras of balkon misschien wel de plek waar je het allerliefste bent. Misschien werk je vaker thuis, en heb je ook wat meer de tijd om de tuin onder handen te...

Het bericht Beginnerstips voor een duurzame tuin verscheen eerst op Soul Stores.

De perfecte klassieker voor jong en oud: bij Teym weet je dat het goed zit

2 months ago

Teym gelooft in één onberispelijke garderobe. In hun manier van ontwerpen en produceren varen ze volledig tegen de stroom in.

Het bericht De perfecte klassieker voor jong en oud: bij Teym weet je dat het goed zit verscheen eerst op Soul Stores.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Talita Kalloe

0/5000