Influencer media kit of Talita Kalloe

Talita Kalloe

Talita Kalloe

10k - 50k

Op Soulstores.com deel ik winkels en merken die vanuit een bewuste, duurzame gedachten ondernomen. Mijn missie: bewust consumentengedrag stimuleren. Op Soul Stores deel ik verhalen achter bijzondere winkels en merken. En artikelen die bijdragen aan een bewuste levensstijl.


soulstores.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
163
Views
965
soulstores.com
Soulstores is een online magazine over bijzondere winkels en merken met aandacht voor vakmanschap, de maker achter het product, een duurzame productie, en een bewuste levensstijl. Wij geloven erin dat het de verhalen zijn die een product waarde geven. En dit zijn de verhalen die wij graag vertellen. Zodat onze lezers op hun eigen manier – stapje voor stapje – bewust winkelen en een duurzame levensstijl eigen kunnen maken. Wij worden blij van ondernemers die durven te breken met de status quo. En van het uitlichten van producten die positief bijdragen aan een duurzame en bewuste manier van leven. Soul Stores is voor mannen en vrouwen die zich bewust zijn van hun ecologische footprint, hier graag meer over willen weten, zich willen onderscheiden van de massa, en die gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op Soulstores.com komen de passie en duurzame visie van retailers, makers en consumenten samen in inhoudelijk sterke, kwalitatieve content - zowel in tekst als in beeld.
Unique Visitors
593
Views
320
Domain Authority
484
Trust flow
238
Citation flow
575
TF/CF
256

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 81%
Belgium - 13%
China - 1%
Germany - 1%
United States - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

7x tweedehands kleding vinden en weer doorgeven

11 months ago

Onze kledingkasten zit 100% vol, we dragen er maar een vijfde van en dragen onze kleding gemiddeld maar zeven keer. Wat nou als we de kleding die we niet dragen door kunnen geven aan anderen die er plezier van hebben of het echt nodig hebben?

Het bericht 7x tweedehands kleding vinden en weer doorgeven verscheen eerst op Soul Stores.

Beginnerstips voor een duurzame tuin

a year ago

Nu de zomer eraan komt is de tuin, je dakterras of balkon misschien wel de plek waar je het allerliefste bent. Misschien werk je vaker thuis, en heb je ook wat meer de tijd om de tuin onder handen te...

Het bericht Beginnerstips voor een duurzame tuin verscheen eerst op Soul Stores.

De perfecte klassieker voor jong en oud: bij Teym weet je dat het goed zit

a year ago

Teym gelooft in één onberispelijke garderobe. In hun manier van ontwerpen en produceren varen ze volledig tegen de stroom in.

Het bericht De perfecte klassieker voor jong en oud: bij Teym weet je dat het goed zit verscheen eerst op Soul Stores.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service