MediaKit | Influencer

Talita Kalloe

Talita Kalloe

10k - 50k

Op Soulstores.com deel ik winkels en merken die vanuit een bewuste, duurzame gedachten ondernomen. Mijn missie: bewust consumentengedrag stimuleren. Op Soul Stores deel ik verhalen achter bijzondere winkels en merken. En artikelen die bijdragen aan een bewuste levensstijl.

Collab
soulstores.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
71
Views
711
Domain Authority
229
soulstores.com
Soulstores is een online magazine over bijzondere winkels en merken met aandacht voor vakmanschap, de maker achter het product, een duurzame productie, en een bewuste levensstijl. Wij geloven erin dat het de verhalen zijn die een product waarde geven. En dit zijn de verhalen die wij graag vertellen. Zodat onze lezers op hun eigen manier – stapje voor stapje – bewust winkelen en een duurzame levensstijl eigen kunnen maken. Wij worden blij van ondernemers die durven te breken met de status quo. En van het uitlichten van producten die positief bijdragen aan een duurzame en bewuste manier van leven. Soul Stores is voor mannen en vrouwen die zich bewust zijn van hun ecologische footprint, hier graag meer over willen weten, zich willen onderscheiden van de massa, en die gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op Soulstores.com komen de passie en duurzame visie van retailers, makers en consumenten samen in inhoudelijk sterke, kwalitatieve content - zowel in tekst als in beeld.
Collab
Unique Visitors
666
Views
994
Verified
782
Domain Authority
483
Trust flow
985
Citation flow
389
TF/CF
721

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 81%
Belgium - 13%
China - 1%
Germany - 1%
United States - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Hoe MUD Jeans werkt aan een volledig circulaire jeans

a year ago

Bert van Son is oprichter en eigenaar van MUD Jeans. Mud Jeans werkt aan een volledig circulaire jeans. Hoe doen ze dit? Rosa Scholtens zocht het uit.

Het bericht Hoe MUD Jeans werkt aan een volledig circulaire jeans verscheen eerst op Soul Stores.

Duurzame keuzes die je kunt maken in je zwangerschap (en daarna)

a year ago

Duurzame keuzes in je zwangerschap: waar begin je? In de wereld van de natuurlijke geboorte zijn er tal van mogelijkheden om op liefdevolle, zachte en heilzame wijze je zwangerschap, bevalling en post-partum periode in te vullen. In deze post deel...

Het bericht Duurzame keuzes die je kunt maken in je zwangerschap (en daarna) verscheen eerst op Soul Stores.

EduCulture: dé winkel met diverse en inclusieve kinderboeken

a year ago

Bij kinderboekenwinkel EduCulture in Amsterdam-Oost vind je een bijzondere verzameling diverse en inclusieve boeken voor kinderen en volwassenen. We duiken in het verhaal van oprichter Joan Windzak.

Het bericht EduCulture: dé winkel met diverse en inclusieve kinderboeken verscheen eerst op Soul Stores.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up