MediaKit | Influencer

Vanzussies

Vanzussies

10k - 50k

Twee zusjes (allebei juf) die bloggen over creativiteit, opvoeding, gezondheid en daarnaast delen we wekelijks gratis printables die te downloaden zijn op onze site.

Collab
vanzussies.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
544
Views
335
Domain Authority
962
vanzussies.nl
kleine momenten, grote herinneringen is onze quote! We schrijven over de beste baby en kinderproducten. Het liefst milieu bewust en kindvriendelijk! Wekelijks delen we een gratis printables uit die bestaat uit posters, aftelkalenders en meer. Tevens komt interieur bij ons veel naar voren. Het inrichten van de baby of kinderkamer. Een speelhoek of plek in de woonkamer en noem maar op!
Collab
Unique Visitors
964
Views
616
Verified
627
Domain Authority
17
Trust flow
733
Citation flow
192
TF/CF
18

Demografie volgers

Location

Top 5 countries

Netherlands - 83%
Belgium - 14%
Germany - 1%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Nieuwe gordijnen kinderkamer? Welke passen goed?

a year ago

Alweer een tijdje geleden maakten we van de babykamer een echte jongenskamer. De oudste was met bed en al bij de jongste op de kamer beland, omdat hij ’s nachts vaak bang was. Ik moet trouwens zeggen dat dit een topidee was, want sindsdien sliep hij niet meer tussen ons in. Toen de baby uit de ledikant was gegroeid, werd het tijd voor een stapelbed. Dit was meer om een beetje ruimte te besparen, want heel groot was deze slaapkamer ook niet. De jongens wilden graag een ‘legerkamer’, dus gingen we op zoek naar bedden, stickers, haken, legerkleding, camouflage etc.. Als laatste wisten we niet goed wat we nu met het raam moesten. Weer een gordijn? Of alleen een rolgordijn? In ieder geval het liefst iets dat goed verduisterd is en niet zo kaal staat. Lees hier hoe de babykamer er eerst uit zag!: De mintgroene babykamer van Gerian. – VanZussies Wat ook erg leuk is zijn plissé gordijnen. Deze zijn echt super handig als je alleen iets voor het raam wilt hebben. Ze lijken erg op rolgordijnen, maar dan met een handiger systeem. Deze kun je ook aanbrengen op een schuin raam! Daarnaast vind ik ook echt een pluspunt dat je plisse gordijnen op maat kunt bestellen en niet zelf hoeft bij te snijden. Maar omdat we het zonde vonden om het rolgordijn al weg te doen, keken we naar een overgordijn. Zonder leek het allemaal zo kaal. Dus lieten we de twee jongens ook hierin een keuze maken. Ik moest best een beetje slikken toen ze kozen voor de grijze, camouflage gordijnen. Niet iets dat ik direct mooi vond, maar zij moesten er slapen. Het handige was dat deze gordijnen ook verduisterend waren. Fijn voor in de zomer om het kamertje koel proberen te houden en dat het niet te vroeg licht is. Dat is dan weer fijn voor ons. Bekijk deze ook eens: Pimp samen een rolgordijn! We gingen als eerste aan de slag met de muur. De ene kant hebben we opnieuw in de verf gezet, met betonlook verf. En bij de andere kant maakten we een ‘berg’ met tape. De binnenkant verfden we en de rest van de muren beplakten we met stickers die ik zelf heb gemaakt met mijn plottermachine. Echt handig om eventuele gaatjes of vlekjes te verdoezelen. En als laatste natuurlijk de gordijnen. Al met al was alles erg leuk bij elkaar uitgezocht en zijn de jongens erg blij met het resultaat!

Het bericht Nieuwe gordijnen kinderkamer? Welke passen goed? verscheen eerst op VanZussies.

Trui naaien voor jongens? Gratis patroon VanZussies Sweater! Download nu!

a year ago

Wil je ook eens een trui naaien voor jongens? En starten met een gratis patroon? Deze keer weer de eer aan mijn moeder! Ze heeft heel wat shirts voor de kinderen gemaakt en de patronen hiervan mochten wij digitaal zetten! Deze toffe sweaters kun jij dus ook maken! Het patroon gaat vanaf maat 98-104 tot maat 134-140! Het enige wat je nodig hebt is nog een gaaf stofje, een beetje tijd en creativiteit! Deze trui voor jongens naai je zo! Het zakdeel hebben we toegevoegd, maar de trui kan ook zonder gemaakt worden! Het zakdeel kun je naar wens aanpassen. Het halsdeel is ruim en daardoor niet te gebruiken voor een gewone hals! Knip het halsdeel met naadwaarde als je werkt met minder rekbare stof. Wil jij dus ook zo´n toffe sweater maken, download dan nu het patroon en ga aan de slag! We vinden het leuk als je ons tagt in het eindresultaat op social media! Het patroon Let op! Er is al naadwaarde aan het patroon toegevoegd! De hals Het hals deel knip je twee keer! Dit kun je natuurlijk met verschillende kleuren doen. Let wel op dat je het hals deel tegen de stofvouw neerlegt als je het gaat knippen. Dit kan natuurlijk ook zonder, maar dan krijg je er een naad in. Dit is niet erg, want dat zit toch van achter! Normaal met een boordje aanzetten, moet je aan het boordje trekken om het op de hals te zetten, nu werkt dat andersom! Je trekt een klein beetje aan de hals om het halsdeel erop te kunnen zetten! In het patroon staat aangegeven hoe je het halsdeel voor een jongen of meisjes moet plaatsen. Het maken van het shirt is net hoe je het zelf wilt hebben, want je kunt de zak ook breder maken tot aan de zijkanten. Wees dus vooral creatief! Deze trui kun je dus voor jongens en meisjes naaien! Vind hier nog meer leuke gratis patronen! We vinden het hartstikke leuk als je gebruikt maakt van het patroon. Tag ons gerust als je een sweater hebt gemaakt! Het patroon is door verschillende leukerds getest! Kijk eens wat zij ervan hebben gemaakt! Bedankt Ruby, Irma, Sabrina, Renee en Lydia! Check ook hun Instagram voor meer leuks! In dit artikel kun je een gratis patroon vinden voor het maken van een toffe sweater voor je kind in de maten 110 tot 140! Wil je ook geen DIY projecten missen?Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Het bericht Trui naaien voor jongens? Gratis patroon VanZussies Sweater! Download nu! verscheen eerst op VanZussies.

Op zoek naar een tuintafel? Vind zo de juiste!

a year ago

Als het straks weer mooi weer is, is het fijn om lekker buiten te kunnen chillen! Je zou niet denken dat een tuintafel zo belangrijk kan zijn voor het zit of eet gedeelte in je tuin! Maar dat het is het wel! Het zet namelijk gelijk een stempel! Het is dus goed om na te denken wat voor soort tuintafel er in je tuin komt! De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om van onze tuin een gezellig plekje te maken. Van iets vol met tegels, een grote schuur en overkapping aan het huis waar we niets mee deden… Naar een gezellige tuin waar we de juiste combinatie gevonden hebben tussen tegels, beplanting, overkapping en zelfs nog een schuur. Benieuwd hoe we dat hebben gedaan? Lees dan hier de 5 tips om van je tuin een gezellige plek te maken! Er is nu eindelijk speelruimte voor de kinderen, een heerlijke plek om te zitten (ook in de zomer) en de bomen die zorgen voor sfeer! We zijn er alleen nog niet uit of we de tuinmeubels zo willen houden. Vooral de tuintafel met het glas vinden we minder praktisch met kinderen. Als je er water op laat liggen, droogt het in een kring op. Natuurlijk is er wel verschil in kwaliteit. Functie van de tafel. Denk jij ook na over de aankoop van (nieuwe) tuinmeubels? Kijk dan vooral eerst naar de wordende functie van je tuintafel en zit of eetplek! Waarom is dat nou zo belangrijk? Dat dachten wij dus eerst ook! Handig leek het ons zo’n hoge tuintafel met glas. Het was makkelijk.. stond erg mooi. Plus dat het ook nog eens fijn was om aan te eten. Een hoge tuintafel is dus heerlijk om te tafelen met familie en vrienden, maar we missen wel een lekker ontspanplekje. Bij een hoge tafel heb je ook hoge stoelen of banken nodig. Hierdoor creëer je al snel een ‘eetplek’ in plaats van een gezellig chill plekje! Lekker tafelen Een hoge tafel is dus handig als je buiten vaak gaat eten. Het eet namelijk een stuk fijner dan een lage tafel. En trouwens tegenwoordig is er zoveel keuze in tuintafels! Er zijn tafels met glas, die je zo kan afvegen, kunststoffen tafels die tegen het weer kunnen, houten tafels of van bamboe en zo zijn er nog veel meer. Maar wil je juist een gezellig en sfeervolle hang out plekje creëren, kijk dan eerst naar de materialen en hoogte van de tafel. Kwaliteit Natuurlijk is er ook nog verschil in kwaliteit van de materialen. Kijk goed naar welke materialen stevig zijn, want de tuintafel staat altijd buiten. Kunststof is er in verschillende diktes, net zoals hout. Kijk eerst goed waar het tegen bestand is en op welke plek de tafel komt te staan. Dan kun je altijd nog de prijs gaan vergelijken. Maar… Je kunt beter goed investerenDaardoor moet hij goed bestand zijn tegen het zonlicht, regen en wind.

Het bericht Op zoek naar een tuintafel? Vind zo de juiste! verscheen eerst op VanZussies.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up