Influencer MediaKit of Yvette Bosch

Yvette Bosch

Yvette Bosch

10k - 50k

Vettt is het inspiratieplatform voor ouders met kinderen van 0-12 jaar. Vettt richt zich op moeders woonachtig in Twente en is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een community van ouders. Met een team van 40 bloggers wordt dagelijks (online) content gemaakt.

vettt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
434
Views
621
vettt.nl
Vettt is hét inspiratieplatform voor ouders in Twente. Voor en door ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Met een team van 40 bloggers maken we dagelijks passende content om anderen te inspireren. Dit doen we dit jaar alweer 5 jaar!
Unique Visitors
109
Views
515
Verified
55
Domain Authority
32
Trust flow
72
Citation flow
443
TF/CF
226

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 92%
Belgium - 7%
Germany - 0%
France - 0%
United States - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel: een relaxte start van een dagje Efteling + kortingscode!

2 days ago
De studiedagen op school zijn de uitgelezen kans om erop uit te trekken. Die dagen zijn perfect om plekken te bezoeken die in de weekenden en vakanties te druk zijn. En de Efteling in Kaatsheuvel is er zo één. Maar eerlijk, vanaf Enschede op een dag heen en weer naar De Efteling, dat is niet  Lees meer

Een leuk uitje in Enschede? Check deze te gekke activiteiten bij Concordia!

a week ago
In de binnenstad van Enschede vind je Concordia. Bij Concordia kun je terecht voor films, theater, kunst en exposities. Eigenlijk voor alle leeftijden, maar Vettt houdt uiteraard altijd het kinderaanbod in de gaten. Hoe leuk is het om samen met jouw kind(eren) naar een voorstelling te gaan. En er zijn al voorstellingen voor de allerkleinsten.  Lees meer
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Yvette Bosch

0/5000