MediaKit

Linda van Lakwijk

Linda van Lakwijk

Een dame die houdt van reizen, outdoor activiteiten, natuur en het strand. Ik ben een gepassioneerde kitesurfer en wintersporter, een echt buitenmens! Ik schrijf op Wander Life artikelen over deze onderwerpen waarbij qua reizen de focus ligt op Europa, de landen rond de Middellandse Zee.

3 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

5k - 10k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
344
Views
Measured in the previous month
458
Domain Authority
661
Trust flow
289
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 55%
Belgium - 7%
United States - 6%
Canada - 3%
United Kingdom - 3%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

10 redenen waarom je nooit een kitesurfer moet daten

2 months ago

Eerder schreven we een artikel waarom kitesurfers het beste een kitesurfer kunnen daten. In dit artikel leggen we uit waarom je, als non-kitesurfer, dus beter geen kitesurfer kunt daten. Hoe mooi het allemaal ook lijkt… lange dagen op het strand, zongebruinde huid, beach hair, goed lichaam en ga zo maar door. Relaties tussen kitesurfers en [...]

Het bericht 10 redenen waarom je nooit een kitesurfer moet daten verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Kitesurfen Sankt Peter Ording; bijzondere spot aan de Duitse Noordzeekust

2 months ago

Op een 6 uur rijden van Amsterdam vind je Sankt Peter Ording, een bijzondere (kitesurf) bestemming gelegen aan de Duitse Noordzeekust. Jaarlijks wordt hier de Multivan Kitesurf Masters Finale georganiseerd. Een van de grootste kitesurf events van Europa. Alle (grote) kitesurf merken zijn aanwezig met een stand en testmateriaal. Overdag zijn er wedstrijden en ’s [...]

Het bericht Kitesurfen Sankt Peter Ording; bijzondere spot aan de Duitse Noordzeekust verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

ohdeer; 100% eco-friendly headwear brand to support your playground

3 months ago

There’s a new brand in town! Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, twee vrienden uit Harderwijk zetten hun gezamenlijke passie voor sneeuw, bergen, natuur en petten om in een nieuw en uniek merk met een eigen identiteit en verhaal. Waar er genoeg petten op de markt te verkrijgen zijn is het verhaal achter het merk [...]

Het bericht ohdeer; 100% eco-friendly headwear brand to support your playground verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Channels by Linda van Lakwijk

kiteboardgirl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 10k - 25k
Ik hou van het buitenleven en ben een gepassioneerd water- en wintersporter.

wanderlife.nl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 5k - 10k
Blog over kitesurfen, reizen, outdoor en wintersport.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions