MediaKit

Linda van Lakwijk

Linda van Lakwijk

Een dame die houdt van reizen, outdoor activiteiten, natuur en het strand. Ik ben een gepassioneerde kitesurfer en wintersporter, een echt buitenmens! Ik schrijf op Wander Life artikelen over deze onderwerpen waarbij qua reizen de focus ligt op Europa, de landen rond de Middellandse Zee.

3 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
983
Views
Measured in the previous month
511
Domain Authority
483
Trust flow
462
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
United Kingdom - 1%
Caribbean Netherlands - 0%
Canada - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

ohdeer; 100% eco-friendly headwear brand to support your playground

a month ago

There’s a new brand in town! Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, twee vrienden uit Harderwijk zetten hun gezamenlijke passie voor sneeuw, bergen, natuur en petten om in een nieuw en uniek merk met een eigen identiteit en verhaal. Waar er genoeg petten op de markt te verkrijgen zijn is het verhaal achter het merk [...]

Het bericht ohdeer; 100% eco-friendly headwear brand to support your playground verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Een outdoor lifestyle is de gezondste lifestyle die er is

a month ago

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat buiten (outdoor) zijn erg gezond is, maar wist je dat het je ook gelukkiger maakt? Wetenschappelijke onderzoeken tonen al jaren aan dat de natuur goed is voor onze gezondheid en toch duiken de meeste na een dag werken de bank op. Sinds een jaar of twee doe ik [...]

Het bericht Een outdoor lifestyle is de gezondste lifestyle die er is verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Doen: Een weekendje weg in een Natuurhuisje

3 months ago

Weg uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven en ontspannen middenin de natuur. Dat klinkt goed! We kregen van Natuurhuisje.nl de kans om een weekendje weg te gaan naar een vakantiehuisje Ardennen. De naam zegt het al; een huisje in de natuur. Van boomhut tot bungalow en van extreem primitief tot luxe, er [...]

Het bericht Doen: Een weekendje weg in een Natuurhuisje verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Channels by Linda van Lakwijk

kiteboardgirl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 10k - 25k
Ik hou van het buitenleven en ben een gepassioneerd water- en wintersporter.

wanderlife.nl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 0 - 5k
Blog over kitesurfen, reizen, outdoor en wintersport.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions