MediaKit: Website influencer

Influencer: Linda van Lakwijk

Linda van Lakwijk

Een dame die houdt van reizen, outdoor activiteiten, natuur en het strand. Ik ben een gepassioneerde kitesurfer en wintersporter, een echt buitenmens! Ik schrijf op Wander Life artikelen over deze onderwerpen waarbij qua reizen de focus ligt op Europa, de landen rond de Middellandse Zee.

3 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
659
Views
565
Domain Authority
577
Trust flow
633
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Eilandhoppen met de camper rond de Duitse Oostzee

a month ago

Bij eilandhoppen denk je al snel aan een boot en tropische eilanden, maar wist je dat het ook heel leuk is om dit met de camper in de buurt te doen? De Duitse Oostzee ligt op zo’n 600 km van Utrecht (afhankelijk van je exacte eindbestemming) en is dus erg goed aan te rijden met [...]

Het bericht Eilandhoppen met de camper rond de Duitse Oostzee verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Doen: Een weekendje weg in een Natuurhuisje

5 months ago

Weg uit de drukte en hectiek van het dagelijkse leven en ontspannen middenin de natuur. Dat klinkt goed! We kregen van Natuurhuisje.nl de kans om een weekendje weg te gaan naar een vakantiehuisje Ardennen. De naam zegt het al; een huisje in de natuur. Van boomhut tot bungalow en van extreem primitief tot luxe, er [...]

Het bericht Doen: Een weekendje weg in een Natuurhuisje verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Actief op de Canarische Eilanden. Wat te doen op welk eiland?

5 months ago

De Canarische Eilanden lenen zich uitstekend voor een actieve vakantie. Overdag lekker wandelen, fietsen, klimmen of surfen en ’s avonds bijkomen in een goed hotel of met een drankje op een van de gezellige boulevards. Elk eiland van de Canarische Eilanden heeft zo zijn eigen charmes en activiteiten. In dit artikel vertellen we je wat [...]

Het bericht Actief op de Canarische Eilanden. Wat te doen op welk eiland? verscheen eerst op Wander Life | Voor kitesurfen, wintersport, outdoor & reizen.

Social media and content channels by Linda van Lakwijk

kiteboardgirl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 10k - 50k
Ik hou van het buitenleven en ben een gepassioneerd water- en wintersporter.

wanderlife.nl

Linda van Lakwijk Linda van Lakwijk 1k - 10k
Blog over kitesurfen, reizen, outdoor en wintersport.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions