MediaKit

Lisette Jerkovic

Lisette Jerkovic

Hi! Ik ben Lisette en ik blog over alles wat mij als Rotterdamse moeder aanspreekt. Niet alleen over de stad, maar ook over alles wat mijn leven leuker en makkelijker maakt.

1 reviews

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
928
Views
Measured in the previous month
611
Domain Authority
919
Trust flow
920
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 93%
Belgium - 3%
United States - 1%
Japan - 1%
Germany - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Dit kan er fout gaan bij het inrichten van de babykamer

3 months ago

Het is al even geleden dat wij de babykamer moesten inrichten, maar als ik er nu aan terug denk, had ik het met de kennis van nu destijds heel anders gedaan. Omdat je, zeker bij een eerste kindje, niet goed weet wat er op je af kan komen, deel ik je mijn drie fouten bij het inrichten van de babykamer. Lees snel verder! 3 fouten bij het inrichten van de babykamer Vergeet de verlichting niet Toen wij voor het eerst een babykamer moesten inrichten, had ik nauwelijks nagedacht over de verlichting. Eigenlijk helemaal niet. Er hing immers al een lamp in het kamertje, dus waarom zou je deze vervangen? Nou, dat hadden wij dus zeker wél moeten doen. Niet alleen omdat de kamer ineens een hele andere functie had (lees: van rommelhok naar babykamer), maar ook omdat je op de meest gekke tijden in de kamer moet zijn. Wat dacht je van bijvoorbeeld ’s nachts, om de luier te verschonen of voor een voeding? Geloof me: niemand zit dan te wachten op fel licht. Mijn tip: investeer in een mooie staande lamp die ook is voorzien van een dimmer. Zorg voor genoeg kastruimte Ook al zijn baby’s klein, ze hebben veel spulletjes nodig. Heel veel. Je koopt zelf natuurlijk de baby-uitzet die je niet mag missen, maar vergeet ook alle cadeautjes van je kraamvisite niet. Kleertjes die op de groei zijn gekocht, speelgoed en andere handige spullen: je moet het wel op kunnen ruimen. Wij hadden in het begin alleen een commode, maar ik was blij dat er al heel snel een extra kledingkast bij kwam. Heb je al aan een fijne stoel gedacht? Het zal vaak genoeg voorkomen dat je even bij je baby’tje in de kamer wilt zitten. Toekijken hoe hij of zij lekker licht te slapen of voor het geven van een voeding. Een goede stoel mag dan echt niet ontbreken. Investeer in een mooi exemplaar, die kun je later ook nog een andere bestemming in je huis geven. Heb jij nog tips voor het inrichten van de babykamer? Laat het zeker even weten in een reactie onder dit bericht. Veel plezier met alle voorpret!

Het bericht Dit kan er fout gaan bij het inrichten van de babykamer verscheen eerst op Kleine Rotterdammer.

De Kurio Kindertablet: ideaal voor kids (en ouders)

3 months ago

Nu de scholen gesloten zijn vind ik het soms best een uitdaging om de jongetjes zoet te houden. Zeker Ruben (6), die in groep 2 zit en toch redelijk wat uitdaging nodig heeft. Gelukkig hadden we een fijne meevaller, want hij mocht een Kurio Kindertablet uitproberen (de Kurio Tab Connect om precies te zijn). Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder! Een kindertablet, is dat iets voor ons? Ruben vroeg al een tijdje om een kindertablet, hij zag er steeds vaker vriendjes en vriendinnetjes mee spelen. Ik was er in eerste instantie een beetje huiverig voor, want ik vind Ruben (begin dit jaar 6 geworden) nog redelijk jong en wil voorkomen dat hij de hele dag op een scherm tuurt. Ik ben een groot voorstander van buitenspelen, maar af en toe even schermtijd is natuurlijk geen probleem. Uiteindelijk bleek de tablet een grote uitkomst in deze corona-crisis. Dit vinden wij van de Kurio Kindertablet Een uitkomst was het, om meerdere redenen. Ten eerste vond ik dat Ruben in de eerste week dat school ineens gesloten was, best onrustig werd. Hij merkte natuurlijk ook wel dat er iets aan de hand was en hij is echt iemand die gebaat is bij structuur en een vast ritme. Hem af en toe een spelletje op de kindertablet te laten doen of een filmpje laten kijken zorgde echt voor ontspanning. En hij had de grootste rol met gekke foto’s van zijn papa en mama maken. Ook handig om mee te leren Ruben kreeg gelukkig dagelijks opdrachtjes van zijn juf, maar toch miste hij uitdaging. Met inmiddels ruim twee jaar kleuteren achter de rug kon hij wel wat extra opdrachten gebruiken. En ook daar bood zijn nieuwe kindertablet uitkomst, want er stonden al leuke educatieve apps op geprogrammeerd die hij meteen kon gebruiken. Ook handig: door het instellen van de tijdslimiet hoeven we geen discussie te voeren wanneer ik vind dat hij genoeg schermtijd heeft gehad. Ik ben inmiddels niet meer huiverig over het feit dat Ruben een kindertablet heeft. Sterker nog, ik kan het iedere ouder aanraden. Ook al is de situatie in Nederland straks hopelijk weer ‘normaal’, deze kindertablet van Kurio is een blijvertje. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kurio. Wij mochten de Kurio Kindertablet testen in ruil voor een eerlijke review.

Het bericht De Kurio Kindertablet: ideaal voor kids (en ouders) verscheen eerst op Kleine Rotterdammer.

De mooiste design bureaus van dit moment

4 months ago

Niets werkt beter dan een fijn bureau om aan te zitten, nietwaar? En omdat het oog ook wat wil, kies ik maar wat graag voor een heus design bureau. ZZP’en aan een design bureau Wie mij een beetje kent, weet misschien wel dat ik freelancer ben. Vaak werk ik vanuit mijn eigen office in het centrum van Rotterdam, maar natuurlijk komt het ook nog weleens voor dat ik thuis aan de slag ga. Op dit moment is ons kantoortje op zolder een grote vergaarbak. Oud ledikant van Boris, de voorraad luiers en wasgoed: alles is er. En ja, er staat ook dus ook een bureau, maar wat mij betreft is het hoogste tijd om het kantoor te pimpen tot een fijne werkplek, inclusief design bureau. Dat zzp’t vast erg lekker… De favorieten van dit moment En als ik dan toch mag kiezen, dan zijn dit de leukste design bureaus van dit moment. Welk bureau vind jij het leukst? Om je een beeld te geven: de bureaus met nummer 1 en 4 zijn van het designmerk Ethnicraft. De mooierds met nummer 2 en 3 zijn van designmerk HAY en design bureau nummer 5 is van Asplund. Mijn favoriet is bureau nummer 3, het HAY CPH 190 Bureau. Ik vind niet alleen de kleur heel mooi, ook de vorm spreekt me aan. Ook mooi meegenomen: het omhooggevouwen tafelblad, waar je gemakkelijk een boek of to-do list tegenaan kunt zetten. Ik zie dit fijne exemplaar, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec, al helemaal voor me in ons kantoortje. Design bureau voor kids Mijn jongens zijn nu nog te klein voor een echt bureau, huiswerk hebben ze immers nog niet, maar toch heb ik wel vast een heel fijn bureau voor ze gespot. Wat vind jij van het Ferm Living Little Architect Bureau, ontworpen door Trine Andersen? Huiswerk of niet, hier kan ik best een plaatsje voor vrijmaken. Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Het bericht De mooiste design bureaus van dit moment verscheen eerst op Kleine Rotterdammer.

Channels by Lisette Jerkovic

kleinerotterdammer

Lisette Jerkovic Lisette Jerkovic 10k - 25k
Ontdek de fijnste kidsproof plekken van Rotterdam! Vragen?

kleinerotterdammer.org

Lisette Jerkovic Lisette Jerkovic 0 - 5k
Het hippe leven van een Rotterdamse moeder.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions