MediaKit: Website influencer

Influencer: Mariëlle Meray

Mariëlle Meray

Melicious.nl / Me-licious.com is een persoonlijke beauty- en lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 5 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen en mijn mening te geven over producten.

2 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
532
Views
125
Domain Authority
578
Trust flow
826
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 80%
Belgium - 15%
United States - 3%
China - 0%
Germany - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Guhl Nature Repair lijn review

2 days ago

Ik vertelde jullie vorige week al in de Preview over de GUHL Nature Repair lijn. De Nature Repair producten herstellen beschadigd haar en geven glans en souplesse. De Volume Shampoo bar geeft fijn, futloos haar meer grip en volume. Nu had ik eindelijk de kans om deze producten zelf ook eens goed te testen. Lees je mee in deze Guhl Nature Repair lijn review?

Weekly Snaps #2-2021

5 days ago

Afgelopen week chillde ik met mijn vriendinnetje M. en had ik een MC Date. Gingen we op visite bij Nani en nana. En werkte ik best veel. Ook kregen we nog S. en D. met de kids op visite. We hadden het super gezellig en de dag vloog zo voorbij. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Nieuw | Starbucks almond plant-based iced coffee

6 days ago

Ben je een echte Starbucks fan? Dan ken je vast wel de Chilled Classics van Starbucks. Ze zijn er in de varianten Café Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino en Vanilla Bean Macchiato.Maar nu zijn er twee chilled classic varianten bijgekomen, namelijk Almond Iced Coffee en Skinny Latte (lactose vrij). Speciaal gericht op de vegan’s, vegetariërs en voor de mensen die lactose intolerantie hebben. Ik review de Starbucks almond plant-based iced coffee voor je in deze blog.

Social media and content channels by Mariëlle Meray

melicious.nl

Mariëlle Meray Mariëlle Meray 1k - 10k
Your daily beauty, fashion and lifestyle

Melicious2015

Mariëlle Meray Mariëlle Meray 1k - 10k
Influencer & Lifestyle blogger | me-licious.com | Beauty & Fashion• Health• Hotspots
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions