MediaKit: Website Influencer

Influencer: Mariëlle Meray

Mariëlle Meray

Melicious.nl / Liefsmarielle.nl is een persoonlijke beauty- en lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 6 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen.

2 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
294
Views
709
Domain Authority
773
Trust flow
726
Citation flow
83
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

NARS Orgasm Afterglow Lip Balm – Dolce Vita

5 months ago

Het merk NARS is echt een geweldig make-up merk. En een van de populairste producten van NARS op dit moment is toch wel de NARS Orgasm Afterglow Lip Balm. Het werd tijd dat ik deze eens ging uitproberen.En ik ben zo vrij geweest om er voor jullie een review over te schrijven. Wat ik vind van deze lippenbalsem, je leest het in deze review.

Weekly Snaps #3-2021

5 months ago

Afgelopen week ging onze vaatwasser kapot, kwam de nieuwe Hamilton X1 kinderwagen binnen, kreeg ik mijn pakket van Plant Rebelz, zette ik het terrarium in elkaar. Had Zayn een playdate, waar ie lekker ging verven met handen en voeten. We kregen van dinnetje M. visite. En gingen zelf op visite bij Nani en Nana. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Review | A Beautiful Story armbanden + ketting

5 months ago

Ik had deze prachtige edelsteen sieraden voor mezelf met kerst gekocht. Maar ben helemaal vergeten de review te schrijven. Inmiddels droeg ik ze al met veel plezier. Dus vandaar dat de foto's nog een beetje in kerstsfeer zijn. Het gaat natuurlijk om de armbanden en een ketting. Ze zijn van het merk A Beautiful Story.

Social media and content channels by Mariëlle Meray

melicious.nl

Mariëlle Meray Mariëlle Meray 1k - 10k
Your daily beauty, fashion and lifestyle

Melicious2015

Mariëlle Meray Mariëlle Meray 1k - 10k
Influencer & Lifestyle blogger | me-licious.com | Beauty & Fashion• Health• Hotspots
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up