MediaKit: Website Influencer

Influencer: Naomi Schiks

Naomi Schiks

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 23 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.

4 reviews

Offered products

  • Article € Login for price
  • Link € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
347
Views
47
Domain Authority
573
Trust flow
688
Citation flow
73
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

The Ordinary zonnebrandcrème, mineral UV filters SPF 30 review

a week ago

es! Eindelijk heeft The Ordinary ook een zonnebrandcrème uitgebracht. Ik was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig en heb hem gelijk aangeschaft. The Ordinary zonnebrandcrème bevat minerale zonnefilters met SPF 30 en er zijn aanvullende antioxidanten toegevoegd. Dat klinkt als een heel mooie basis dus ik ben benieuwd. We gaan natuurlijk weer verdiepen in de ingrediënten en daarnaast heb ik natuurlijk de formule getest. En de formule is juist bij zonnebrandcrèmes erg belangrijk, want je wilt het liefst elke dag smeren. Lees snel verder en ontdek mijn review van The Ordinary zonnebrandcrème.

Het bericht The Ordinary zonnebrandcrème, mineral UV filters SPF 30 review verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Anti-aging tegengaan, 4 must-have stappen in je skincareroutine

a week ago

Anti-aging, je kent het wel, de rimpels en fijne lijntjes die je meestal niet wilt hebben. Vanaf je 25e levensjaar nemen veel functies in je huid af, waaronder je collageen en elastine. Collageen zorgt ervoor dat je huid stevig blijft en elastine zorgt ervoor dat je huid soepel blijft. Als je collageen en elastine afneemt, wordt je huid slapper en ga je rimpels vormen. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, maar welk ingrediënt werkt nu het effectiefste tegen rimpels en fijne lijntjes? Ik ben weer de wetenschapsdatabanken ingedoken en vandaag vertel ik je 5 must-have stappen in je skincareroutine om anti-aging tegen te gaan.

Het bericht Anti-aging tegengaan, 4 must-have stappen in je skincareroutine verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Antioxidanten in je skincare + voeding houden jouw huid jong en gezond

2 weeks ago

Antioxidanten zijn de krachtpatsers om jouw huid en lichaam te beschermen. Ze zijn er om jouw DNA te beschermen tegen vrije radicalen, want deze stoffen kunnen jouw cellen en weefsels kapot maken. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om antioxidanten te gebruiken in jouw huidverzorgingsroutine, maar ook in jouw voedingspatroon. Ik vertel je vandaag alles over antioxidanten. Wat zijn antioxidanten, hoe verwerk je het in je skincareroutine en waar moet je op letten?

Het bericht Antioxidanten in je skincare + voeding houden jouw huid jong en gezond verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Social media and content channels by Naomi Schiks

skincarebynaomi.nl

Naomi Schiks Naomi Schiks 1k - 10k Nano-channel
Een blog over beauty, make-up, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up