MediaKit

Naomi Schiks

Naomi Schiks

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 22 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.

3 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
(unique visitors)
608
Views
933
Domain Authority
666
Trust flow
797
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

5 shampoo’s voor de droge hoofdhuid

4 weeks ago

Regelmatig schrijf ik artikelen voor de huid, maar niet vaak over de hoofdhuid. Daar wil ik graag verandering in brengen en daarom kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar shampoo's voor de droge hoofdhuid. Een droge hoofdhuid gaat vaak gepaard met schilfers en jeuk. Je haren zijn een gebied waar veel mensen maar wat doen, maar juist deze producten bevatten helaas de grootste rommel. Vandaag neem ik je mee in 5 shampoo's die wel geschikt zijn voor jou droge hoofdhuid.

Het bericht 5 shampoo’s voor de droge hoofdhuid verscheen eerst op Skincare by Naomi.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%

a month ago

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% is een milde peeling voor dagelijks gebruik. Een peeling heeft als doel om de bovenste huidlaag te vernieuwen, zodat je dode huidcellen worden verwijderd en je pH-waarde weer in balans raakt. Daardoor kun je beter vocht opnemen, heb je minder last van onzuiverheden en een stralende huid. Ik ben heel benieuwd wat deze milde peeling met melkzuur voor mijn huid doet. Lees je mee?

Het bericht The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% verscheen eerst op Skincare by Naomi.

5 keer een acne thuisadvies om acne te verminderen

a month ago

Acne is een ontzettend vervelend probleem, waar je graag vanaf wilt. Er zijn ontzettend veel adviezen, maar wat kun je nu makkelijk toepassen? Het is begrijpelijk dat je niet altijd direct naar een professional wilt en dat je ook soms snel wat dingen wilt toepassen. Dat is mogelijk, maar het is wel aan te raden om behandelingen te ondergaan, omdat acne vaak een hardnekkig probleem is. Toch zijn er wel wat acne thuisadviezen om je acne te verminderen. Lees snel verder om te weten wat kan helpen!

Het bericht 5 keer een acne thuisadvies om acne te verminderen verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Channels by Naomi Schiks

skincarebynaomi.nl

Naomi Schiks Naomi Schiks 0 - 5k
Een blog over beauty, make-up, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions