MediaKit: Website Influencer

Influencer: Naomi Schiks

Naomi Schiks

Blog over beauty, makeup, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews. Ik ben Naomi, 23 jaar oud en studeer aan de Haagse hogeschool aan de opleiding Huidtherapie. Mijn kennis pas ik toe in mijn blogs, en daarnaast gebruik ik ook wetenschappelijke artikelen.

3 reviews

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
236
Views
948
Domain Authority
450
Trust flow
67
Citation flow
438
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution

2 weeks ago

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution is een peeling met 2% salicylzuur en 30% glycolzuur/melkzuur/citroenzuur/wijnsteen. Het is niet duidelijk hoeveel % per zuur er is toegevoegd. Het is een peeling die redelijk sterk is en niet bij elke huid gebruikt mag worden. Vooral de gevoelige huidjes moeten een beetje oppassen. Daarnaast is het belangrijk om eerst je huid te laten wennen aan lagere percentages glycolzuur. Een peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verwijdert wordt, waardoor je dode huidcellen worden verwijderd en je nieuwe huidcellen worden gestimuleerd. Ik ben benieuwd wat de kwaliteit van deze peeling is, omdat een peeling met 30% glycolzuur vaak een stuk prijziger is. Lees snel verder en ontdek!

Het bericht The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution verscheen eerst op Skincare by Naomi.

SPA Orient de ultieme handverzorging, zijdezachte handen met SPA Orient

2 weeks ago

SPA Orient is een verzorgingslijn met verschillende verzorgingsproducten gericht op de verzorgen van handen en nagels. Het merk verkoopt producten, zoals scrubs, handcrème, bodylotion et cetera. In deze uitgebreide review van SPA Orient lees je over de volgende producten: regenerating mask, scrub met shea butter, regenerating cream en cuticle olie.

Het bericht SPA Orient de ultieme handverzorging, zijdezachte handen met SPA Orient verscheen eerst op Skincare by Naomi.

The Ordinary squalane cleanser, hoe is hij in gebruik?

a month ago

r tijd voor een product van The Ordinary. Het grote budgetmerk onder de huidverzorging. Ik ben al lange tijd benieuwd naar The Ordinary squalane cleanser. Hoe is hij in gebruik en maakt hij de huid goed schoon? Super nieuwsgierig, dus ik ben hem natuurlijk gaan testen. De afgelopen weken heb ik dit product getest en vandaag deel ik mijn ervaring over de reiniger. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder en ontdek meer producten van The Ordinary.

Het bericht The Ordinary squalane cleanser, hoe is hij in gebruik? verscheen eerst op Skincare by Naomi.

Social media and content channels by Naomi Schiks

skincarebynaomi.nl

Naomi Schiks Naomi Schiks 1k - 10k Nano-channel
Een blog over beauty, make-up, skincare, medische huidartikelen, de huid en reviews!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up