MediaKit

Vanzussies

Vanzussies

Twee zusjes (allebei juf) die bloggen over creativiteit, opvoeding, gezondheid en daarnaast delen we wekelijks gratis printables die te downloaden zijn op onze site.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

10k - 25k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
870
Views
Measured in the previous month
954
Domain Authority
704
Trust flow
891
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Gratis kastlabels voor babykleertjes; een toffe gratis printable!

a month ago

Een baby groeit hard en vaak heb je daarom veel verschillende maten kleertjes nodig. Ik weet nog goed dat we van de oudste veel kleertjes kregen, zelfs tot maat 104! Maar op een gegeven moment raakte ik het overzicht een beetje kwijt en waren deze kastlabels een ideale uitkomst geweest! Kastlabels Voor je het weet zit jouw kleintje alweer in een volgende maat. En hoe irritant is het als je geen overzicht hebt van alle kleertjes. Je krijgt vaak in je kraamtijd verschillende maten en voor je het weet vergeet je dat leuke setje dat achterin de kast hangt…. Als je een hangkast hebt zijn deze labels erg handig en praktisch voor het ophangen van de kleertjes. Met deze gratis maatlabels kun je de kleertjes makkelijk op maat hangen en sorteren. Zo zie je direct welke maten er hangen. Dik printpapier We hebben de labels bewust twee keer gemaakt, met één kant in spiegelbeeld. Als je ze uitprint en daarna op elkaar plakt zijn ze extra stevig en zie je ze van beide kanten! Handig toch?! Voor het maken van de labels kocht ik fotopapier bij de Action. Dit is dikker en steviger dan gewoon printpapier. Hierdoor gaan de labels ook minder snel kapot. Maken & Sorteren Het is heel simpel om deze labels te maken! Je print ze uit op dikker papier. Daarna knip je het rondje en de witte zijkant eruit en plak je ze op elkaar. Je sorteert de kleertjes en daarna hang je ze op! Ideaal toch… Download de kasthangers op maat HIER Heb jij de kastlabels al gebruikt en ben je er net zo blij mee als ons? We vinden het leuk als je ons noemt op social media! Je kan hier meer gratis printables vinden

Het bericht Gratis kastlabels voor babykleertjes; een toffe gratis printable! verscheen eerst op VanZussies.

Bijtring met konijnenoren; Gratis patroon en tutorial!

a month ago

In de vorige blog lees je hoe je een babybroekje kunt maken en deze keer maakten we er naast de handleiding een filmpje bij. We kregen zoveel leuke reacties dat we ook van de bijtring een tutorial hebben gemaakt. Deze is vooral leuk als je een leuk kraamcadeautje wil maken. Wat heb je nodig: Bijtring met een doorsnede van ongeveer 7 a 8 cm Twee stukjes stof van ongeveer 45 bij 15 cm Bijpassend garen Spelden en stofschaar Patroon: Klik Hier Print het patroon uit en knip deze met een papierschaar uit. Leg het patroon op de stof, tegen de stofvouw en knip deze twee keer uit de stof. Vervolgens naai je de stukken aan elkaar, maar laat je een klein stukje open om te keren. Daarna stik je de stof door. Klik hier voor een handig Tutorial filmpje! Naast de bijtring en het babybroekje, maakten we ook een knoopmutsje. Samen een prachtig cadeau om te geven! Deze stof is uit de serie van Family Fabrics en is rekbaar. Dit was met de konijnenoren best een uitdaging. Het beste is dan om op de niet rekbare kant te naaien en veel spelden te zetten. Wil je ook geen DIY projecten missen?Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Het bericht Bijtring met konijnenoren; Gratis patroon en tutorial! verscheen eerst op VanZussies.

Baby broekje maken: gratis patroon!

a month ago

Wil je een leuk kraamcadeautje geven? Geef dan een baby broekje cadeau! Of ben je pas begonnen met naaien? Dat geeft niet, want wij hebben het helemaal voor je uitgewerkt. Met onze handleiding kan zelfs een beginner deze naaien! We schreven al eens over het maken van een klein baby broekje. Hier hebben we een hele handleiding voor gemaakt. Dat maakt het maken van dit leuke broekje helemaal makkelijk en leuk! Klik voor de handleiding van een babybroekje hier! Klik voor het tutorial filmpje Hier! Wil je het makkelijk houden, kies dan voor boordstof bij de boordjes en de bovenkant. Dit rekt veel meer dan de gewone stof. Ik heb deze keer gekozen voor dezelfde stof, maar dit is wel wat lastiger naaien. Hoe tof is dit setje geworden! We maakten van de overige stof ook nog een haarbandje erbij! Haarband Het haarbandje doe ik altijd op dezelfde manier. Dit is toch wel de makkelijkste manier om ook het stiksel te verbergen van het naaien en je werkt het meteen mooi af! Neem de lengte van de hoofdomtrek plus 20 cm voor de knoop. Voor de breedte neem je 10 cm. Dus bijvoorbeeld 70 cm lang en 10 cm breed. Daarna leg je de stof dubbel en knip je de hoeken rond af. Dan naai je 15 cm hecht af en laat daar een stukje open voor het keren en maak de rest dicht. Dit stuk komt namelijk in de ‘strik/knoop’ te zitten. Draai het om en naai het gaatje dicht. Knoop de haarband zo, dat het stiksel van het dichtnaaien in de knoop zit. Zo zie je het garen of het gaatje wat je dicht hebt gemaakt niet meer zitten! Ik stik de haarband niet door! Ik vind de haarband namelijk zo mooier vallen. Patroontje babybroek maat 50-56 kun je hier downloaden Baby broek maat 62-68 kun je hier downloaden Patroon maat 74 t/m 92 kun je hier downloaden

Het bericht Baby broekje maken: gratis patroon! verscheen eerst op VanZussies.

Channels by Vanzussies

vanzussies.nl

Vanzussies Vanzussies 10k - 25k
Blog vol creativiteit, interieur , moederschap, tips en gratis printables
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions