MediaKit | Influencer

Baukje

Baukje

10k - 50k

Werkende moeder van twee kinderen die elke dag weer probeert om alle ballen hoog te houden. Online en in mijn omgeving zag ik dat niet de enige ben die hierin heel hard haar.Toen ontstond het idee voor The Moms Club. Een club voor moeders die elkaar inspireren, delen, helpen, herkennen en erkennen!

Collab
themomsclub__

Statistics for the biggest channel
Followers
999
Interactions
172
Engagement
37
themomsclub__
Een nieuwe website is in de maak; www.the-momsclub.nl De website is nog niet in de lucht maar ons instagram account verbindt al 10.000 moeders. Ons motto is deel & inspireer en dat gebeurd volop! The Moms Club is dé website voor dat volgende hoofdstuk in jouw leven; het moederschap. Wij bieden alle moeders (in-spe) een dagelijkse dosis aan inspiratie en ondersteuning. Want laten we eerlijk zijn het moederschap kan soms best zwaar zijn. Je wilt een leuke partner zijn voor je man of vrouw, je wilt een rijk sociaal leven, het financieel goed voor elkaar hebben, een carrière opbouwen, een opgeruimd huis, er goed en gezond uitzien en bovenal een leuke, goede en lieve moeder zijn. Aan de hand van herkenbare blogs, diepgaande artikelen, interviews met andere moeders, how-to handleidingen en handige lijstjes inspireren wij moeder. Zodat dat volgende hoofdstuk net wat makkelijker wordt.
Collab
Followers
152
Interactions
500
Engagement
711
Posts
41

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up