Publisher MediaKit of Marion Middendorp

Marion Middendorp

Marion Middendorp

28 reviews

50k - 150k

Ik ben uitgever van Oudersenzo.nl en Kinderliedjes.info met inmiddels meer dan 15 jaar online (schrijf)ervaring. Naast reportages, blogs, reviews en ervaringsverslagen, schrijf ik ook songteksten voor (kinder)liedjes.

Successful LinkPizza collaborations: 98
oudersenzo.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
519
Views
688
oudersenzo.nl
Informatie voor jonge ouders, over zwanger worden, zwangerschap, verzorging van je baby, peuter, kleuter, schoolkind tot en met de puberteit. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in het schrijven van informatieve blogs met een personal touch. Naast informatie over de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van kinderen, plaatsen wij ook: reisverslagen, boekbesprekingen, productbesprekingen, speelgoedreviews, leuke tips (voor ouders en/of kind), uitstapjes, persoonlijke belevenissen, ervaringsverslagen, kinderliedjes, beautyblogs, knutsels, recepten (in onze kookhoek), bezoekersacties en nog veel meer. Wekelijks versturen wij een nieuwsbrief.
Unique Visitors
970
Views
977
Verified
630
Domain Authority
32
Trust flow
298
Citation flow
502
TF/CF
445

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 72%
Belgium - 12%
Germany - 0%
United States - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Stel jezelf haalbare doelen (en vier je overwinningen!)

a week ago

Een doel geeft richting in je leven, eigenlijk zeg je hiermee tegen jezelf dat je zoveel mogelijk uit het leven wilt halen. Je eigenwaarde wordt hiermee vergroot en je gunt jezelf de kans op succes. Aan het begin van een nieuw jaar vliegen de goede voornemens om je oren, misschien heb je het zelf ook gedaan. Op het moment dat

The post Stel jezelf haalbare doelen (en vier je overwinningen!) first appeared on Oudersenzo.

Het bericht <strong>Stel jezelf haalbare doelen (en vier je overwinningen!)</strong> verscheen eerst op Oudersenzo.

Rust met kinderen in huis, hoe zorg je ervoor?

a week ago

Hoera! Je bent net getrouwd en je kan eindelijk in alle rust genieten van een leven samen met je partner. Er ligt een hele nieuwe wereld voor je open en je kan niet wachten om allemaal nieuwe herinneringen met je partner te maken. Samen reizen, een huis kopen en deze ook helemaal samen inrichten en natuurlijk voor veel mensen ook

The post Rust met kinderen in huis, hoe zorg je ervoor? first appeared on Oudersenzo.

Het bericht Rust met kinderen in huis, hoe zorg je ervoor? verscheen eerst op Oudersenzo.

Fotografietips voor beginners: 10 dingen die je moet weten voordat je op de sluiter slaat

a week ago

Er zijn veel dingen waar je op moet letten als je foto’s maakt. Van belichting tot compositie, er zijn zoveel dingen waar je op moet letten. Een foto kan je beeld maken of breken. Maar wat als je geen verstand hebt van fotografie? Dit is waar een beginner in beeld komt. Het is oké om je een beetje verloren en

The post Fotografietips voor beginners: 10 dingen die je moet weten voordat je op de sluiter slaat first appeared on Oudersenzo.

Het bericht <strong>Fotografietips voor beginners: 10 dingen die je moet weten voordat je op de sluiter slaat</strong> verscheen eerst op Oudersenzo.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Marion Middendorp

0/5000