Influencer media kit of Bianca Ronday-Kok

Bianca Ronday-Kok

Bianca Ronday-Kok

0 - 1k

Ik probeer vooral te genieten van o.a. lezen, schilderen op nummer, kleuren, shoppen bij action, ikea, xenos, etc. ik hou van mountbike en tourfietsen. Verder werk in de apotheek, hierdoor ben ik zeer geïnteresseerd in veel taken van de gezondheidszorg. Verder 2 britse kortharen en een man met ASS


biancaschrijft.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
95
Views
201
biancaschrijft.nl
Op mijn blog deel ik graag mijn belevingen en ervaringen. Ik ben mijn blog begonnen vanuit een herboren passie. Het begon met een column op LinkedIn die een publicatie in een vakblad haalde. De schrijver in mij was herboren. Nu deel ik mijn ervaringen, mening en visie op gezondheid en gezondheidszorg, met daarbij regelgeving. Ik werk namelijk in de apotheek en heb een man met ASS. Ik lees van kinderboeken tot literatuur en deel mijn ervaring in een recensie op mijn blog. Ditzelfde doe ik ook met series, films en games. Verder post ik over mijn huisdieren, nu 2 britse kortharen. Een mens wil ook naar buiten en bewegen. Ik ben in het bezit van een mountainbike en een toerfiets. Af en toe deel ik daarmee mijn ervaringen. Van tijd tot tijd review ik ook producten als bv iglo roerbak sensatie, spa touch of fruit of boodschappen pakketen. Een leuke ketting, foto op een ander materiaal of een uniek stuk chocolade komen ook voorbij. Van tijd tot tijd deel ik ook poëzie van eigen hand.
Unique Visitors
210
Views
804
Domain Authority
420
Trust flow
436
Citation flow
208
TF/CF
10

Demografie volgers

Location

Top 5 countries

Netherlands - 77%
Belgium - 12%
China - 4%
United States - 2%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service