MediaKit | Influencer

Bianca Ronday-Kok

Bianca Ronday-Kok

0 - 1k

Ik probeer vooral te genieten van o.a. lezen, schilderen op nummer, kleuren, shoppen bij action, ikea, xenos, etc. ik hou van mountbike en tourfietsen. Verder werk in de apotheek, hierdoor ben ik zeer geïnteresseerd in veel taken van de gezondheidszorg. Verder 2 britse kortharen en een man met ASS

Collab
biancaschrijft.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
528
Views
306
biancaschrijft.nl
Op mijn blog deel ik graag mijn belevingen en ervaringen. Ik ben mijn blog begonnen vanuit een herboren passie. Het begon met een column op LinkedIn die een publicatie in een vakblad haalde. De schrijver in mij was herboren. Nu deel ik mijn ervaringen, mening en visie op gezondheid en gezondheidszorg, met daarbij regelgeving. Ik werk namelijk in de apotheek en heb een man met ASS. Ik lees van kinderboeken tot literatuur en deel mijn ervaring in een recensie op mijn blog. Ditzelfde doe ik ook met series, films en games. Verder post ik over mijn huisdieren, nu 2 britse kortharen. Een mens wil ook naar buiten en bewegen. Ik ben in het bezit van een mountainbike en een toerfiets. Af en toe deel ik daarmee mijn ervaringen. Van tijd tot tijd review ik ook producten als bv iglo roerbak sensatie, spa touch of fruit of boodschappen pakketen. Een leuke ketting, foto op een ander materiaal of een uniek stuk chocolade komen ook voorbij. Van tijd tot tijd deel ik ook poëzie van eigen hand.
Collab
Unique Visitors
933
Views
842
Verified
701
Domain Authority
790
Trust flow
446
Citation flow
276
TF/CF
210

Demografie volgers

Location

Top 5 countries

Netherlands - 77%
Belgium - 12%
China - 4%
United States - 2%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit