MediaKit | Influencer

Claudia Kooij

Claudia Kooij

11 reviews

0 - 1k

Hi ik ben Claudia, Content creator en blogger , Mama van twee tiener meiden en schrijf over alles wat het leven leuker en mooier maakt. Ik blog en doe posts op socials op het gebied van beauty, Lifestyle, fashion, health en food. Maar ook interieur en leuke uitjes en reizen en pshyche

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 47
beafitmom.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
458
Views
814
Domain Authority
387
beafitmom.nl
Mijn naam is Claudia, mama van twee dochters Nikki 2006 en Julia 2007, en getrouwd met Poldi. Zelf begon ik iets meer dan twee jaar geleden een insta om mijn eigen fitness journey bij te houden, gewoon, voor mijzelf, maar dit werd ineens door anderen gevolgd, en is het een beetje en uit de hand gelopen hobby geworden, waar ik nog elke dag veel plezier aan beleef met inmiddels 14500 volgers op insta.
Collab

Prices

Unique Visitors
337
Views
395
Verified
126
Domain Authority
313
Trust flow
560
Citation flow
219
TF/CF
56

Demografie volgers

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Hoe kan je suiker weerstaan?

a year ago

an jij suiker ook zo moeilijk weerstaan? Het zit verstopt in zo veel producten.  Waarom is suiker zo verslavend lekker? En is het echt zo slecht? Waarom is suiker zo verslavend? Je kent het wel, je begint met een snoepje uit de snoeppot of een lekker koekje, en vervolgens blijft het niet bij een of twee.. Nee  je eet al snel een hele hand of soms hele pot leeg. 

Het bericht Hoe kan je suiker weerstaan? verscheen eerst op Beafitmom.nl.

Zijn we allemaal chronisch ontevreden?

a year ago

Waarom streven we altijd naar beter en meer? Maakt beter en meer ons echt gelukkig?  Zijn we allemaal chronisch ontevreden? Het is een soort van mens eigen. We worden door de wereld en de mensen om ons heen continue  aangemoedigd om beter te worden. Nog mooier, rijker, succesvoller, populairder. Het lijkt het levensdoel van iedereen.

Het bericht Zijn we allemaal chronisch ontevreden? verscheen eerst op Beafitmom.nl.

Mijn huid verzorgings routine 2021

a year ago

Nieuw jaar, nieuwe huid.. was het maar een optie.  Met elk jaar wat er bij komt op de teller is het heel belangrijk om deze goed te verzorgen en te onderhouden.  Daarom kijk ik ook deze januari kritisch naar mijn huid verzorgings routine 2021. k

Het bericht Mijn huid verzorgings routine 2021 verscheen eerst op Beafitmom.nl.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up