MediaKit | Influencer

Claudia Sloot

Claudia Sloot

3 reviews

10k - 50k

Claudia (37) is oprichter van de mama lifestyle blog Oh yeah baby. Zij inspireert dagelijks met de mooiste merken en producten, in combinatie met haar eigen hysterische verhalen over het moederschap. Ze heeft zoon Otis (5), dochter Sadé (1) en startte kledingmerk You and Mini voor moeder en kind.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 20
ohyeahbaby.nl

Statistics for the biggest channel
Followers
271
Interactions
827
Engagement
171
ohyeahbaby.nl
Claudia (37) is oprichter van de family lifestyle blog Oh yeah baby. Ze probeert alle ballen in de lucht te houden, maar laat er ook regelmatig een paar vallen (wat ze zelf dan weer vreselijk vindt). Zij inspireert met de mooiste merken en producten, in combinatie met haar eigen hysterische verhalen over het moederschap. Ze is moeder van zoon Otis ('14) en dochter Sadé ('18), die haar erelid hebben gemaakt van team no sleep.
Collab
Followers
856
Interactions
87
Engagement
608
Posts
216
Likes
425
Verified
913

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Het heeft even geduurd, maar EINDELIJK heb ik nieuwe gordijnen! Ben jij ook op zoek en wil je weten waar je op moet letten? Lees dan even hoe ik het heb aangepakt.

Posted by Oh yeah baby on Tuesday, January 19, 2021

[KADOTIP] Last-minute kersttip lieve mensen!! In een video post dit keer. Ik klets met gemak een kwartier...

Posted by Oh yeah baby on Thursday, December 24, 2020

In huis vaak last van droge ogen, hoofdpijn of een raar hoestje? Dan is de kans groot dat bij jou thuis de lucht te droog is! Dat gebeurd al snel in de wintertijd, maar... overal is een simpele oplossing voor!

Posted by Oh yeah baby on Friday, December 18, 2020
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up