Influencer MediaKit of Floortje Gielen

Floortje Gielen

Floortje Gielen

10k - 50k

Ik ben Floortje, eigenaresse van flowcarbfood.nl. Ik ben gek op gezond (koolhydraatarm) koken eten en vind het geweldig om anderen op dit gebied te inspireren! Hierbij vind ik het belangrijk dat gezond eten en leven niet alleen gezond is, maar ook lekker, makkelijk en leuk.

flowcarbfood.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
743
Views
452
flowcarbfood.nl
Op flowcarbfood.nl en bijbehorende social mediakanalen deel ik alles over gezond koolhydraatarm leven met mijn volgers. Ik vind het hierbij belangrijk dat koolhydraatarm eten leuk, lekker en gezond is, maar ook makkelijk en voor iedereen toegankelijk. Ik schrijf voornamelijk koolhydraatarme recepten, maar deel bijvoorbeeld ook weekmenu's, eetdagboeken, (kook)tips en informatie over een koolhydraatarme levensstijl. Op Facebook en Instagram post ik naast foto's van recepten ook foto's of informatie over onder andere koolhydraatarme producten, vrije tijd, sport en motivatie.
Unique Visitors
262
Views
124
Domain Authority
745
Citation flow
205

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 88%
Belgium - 10%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Floortje Gielen

0/5000