MediaKit | Influencer

Floortje Gielen

Floortje Gielen

10k - 50k

Ik ben Floortje, eigenaresse van flowcarbfood.nl. Ik ben gek op gezond (koolhydraatarm) koken eten en vind het geweldig om anderen op dit gebied te inspireren! Hierbij vind ik het belangrijk dat gezond eten en leven niet alleen gezond is, maar ook lekker, makkelijk en leuk.

Collab
flowcarbfood.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
307
Views
780
Domain Authority
70
flowcarbfood.nl
Op flowcarbfood.nl en bijbehorende social mediakanalen deel ik alles over gezond koolhydraatarm leven met mijn volgers. Ik vind het hierbij belangrijk dat koolhydraatarm eten leuk, lekker en gezond is, maar ook makkelijk en voor iedereen toegankelijk. Ik schrijf voornamelijk koolhydraatarme recepten, maar deel bijvoorbeeld ook weekmenu's, eetdagboeken, (kook)tips en informatie over een koolhydraatarme levensstijl. Op Facebook en Instagram post ik naast foto's van recepten ook foto's of informatie over onder andere koolhydraatarme producten, vrije tijd, sport en motivatie.
Collab
Unique Visitors
131
Views
64
Verified
508
Domain Authority
605
Trust flow
158
Citation flow
99
TF/CF
352

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 88%
Belgium - 10%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Koolhydraatarm toetje: mascarpone-mousse met frambozen en pistache

a year ago

Dit feestelijke koolhydraatarme toetje van mascarpone, slagroom, frambozen en pistache staat hier vaak op het menu als afsluiter van een etentje. En niet voor niks: het is niet alleen super lekker, maar ook méga simpel.… View Full Post

The post Koolhydraatarm toetje: mascarpone-mousse met frambozen en pistache appeared first on Flowcarbfood: koolhydraatarme recepten.

Simpel, snel en suikervrij pompoen-ijs met pecannoten

a year ago

Volgens mij heb ik hét ultieme herfsttoetje ontdekt: suikervrij pompoen-ijs! Eerder maakte ik al gezond avocado-ijs en frambozen-ijs, en nu ontdekte ik dat je van pompoen óok heerlijk gezondm koolhydraatarm  ijs kunt maken. Het ijs… View Full Post

The post Simpel, snel en suikervrij pompoen-ijs met pecannoten appeared first on Flowcarbfood: koolhydraatarme recepten.

Koolhydraatarme walnoot-kaneelkoekjes

2 years ago

Hebben jullie mijn koolhydraatarme choco-chip koekjes al gemaakt? Ik ben er zo gek op, dat ik er een nieuwe variant van gemaakt heb: koolhydraatarme kaneel koekjes met walnoot. Net zoals de choco-chip koekjes zijn ze… View Full Post

The post Koolhydraatarme walnoot-kaneelkoekjes appeared first on Flowcarbfood: koolhydraatarme recepten.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up