MediaKit | Influencer

Iris / Momlifewithirie

Iris / Momlifewithirie

10k - 50k

Hi! Ik ben Iris, ondernemer & mama van drie boys. Ik werk graag samen met bedrijven die bij ons passen en inspireer graag anderen om de juiste aankoop te doen. Zo eerlijk & creatief mogelijk vertaald in beeld en woord, met een goeie dosis zelfspot en A’damse humor!

Collab
momlifewithirie

Statistics for the biggest channel
Followers
613
Interactions
933
Engagement
357
momlifewithirie
Ik ben Iris, een 38 jarige onderneemster en mama van 3 jongens. Ik begon met momlifewithirie omdat ik door corona thuis zat en merkte dat er heel veel moeders met kinderen behoefte hadden aan een platform en contact leggen, ervaringen uitwisselen. Ik geef graag een kijkje in ons leven. Zo heb ik na de bevalling van ons derde kindje in juni 2021 twee hartinfarcten doorgemaakt, waarna mijn hele leven in 1 klap veranderd is. Ik blog hierover op mamaplaats. Ik deel graag tips en trics met andere moeders, heb een leuke club moeders op instagram die mij volgen en die ik graag help aan de nieuwste producten, reviews geef, winacties mee deel. Ik vind het heerlijk om te schrijven, mooie foto's te maken en content te creëren. Ik ben een perfectionist en zorg altijd voor het beste resultaat. Ik sta open voor een samenwerking!
Collab
Followers
756
Interactions
853
Engagement
341
Posts
736

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit