Influencer media kit of Iris / Momlifewithirie

Iris / Momlifewithirie

Iris / Momlifewithirie

2 reviews

10k - 50k

Hi! Ik ben Iris, ondernemer & mama van drie jongens. Ik werk graag samen met bedrijven die bij ons passen en inspireer anderen graag met mooie content om de juiste aankoop te doen. Zo eerlijk & creatief mogelijk vertaald in beeld & woord, met een goeie dosis zelfspot en A’damse humor!


momlifewithirie

Statistics for the biggest channel
Followers
220
Interactions
0
Engagement
971
Last updated: 2 weeks ago
momlifewithirie
Ik ben Iris, een 38 jarige onderneemster en mama van 3 jongens. Ik begon met momlifewithirie omdat ik door corona thuis zat en merkte dat er heel veel moeders met kinderen behoefte hadden aan een platform en contact leggen, ervaringen uitwisselen. Ik geef graag een kijkje in ons leven. Zo heb ik na de bevalling van ons derde kindje in juni 2021 twee hartinfarcten doorgemaakt, waarna mijn hele leven in 1 klap veranderd is. Ik blog hierover op mamaplaats. Ik deel graag tips en trics met andere moeders, heb een leuke club moeders op instagram die mij volgen en die ik graag help aan de nieuwste producten, reviews geef, winacties mee deel. Ik vind het heerlijk om te schrijven, mooie foto's te maken en content te creëren. Ik ben een perfectionist en zorg altijd voor het beste resultaat. Ik sta open voor een samenwerking!
Followers
435
Interactions
829
Engagement
32
Posts
765
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

First Amsterdam | Sneaker schoonmaakset

Conversion
10 months ago
Super leuke samenwerking. Fijne communicatie en top resultaat!

LinkPizza | Gebruik de nieuwe Collab button

Brand Awareness
a year ago
Goede en snelle levering!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service