Influencer MediaKit of Jody Mijts

Jody Mijts

Jody Mijts

7 reviews

10k - 50k

Ik ben Jody (36) en heb in mei 2014 besloten om een eigen eet/drink/reis pagina te maken. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op deze Ongewoon Lekker pagina iedereen enthousiasmeren voor lekker eten, mooie dranken en fijne culinaire reizen.

Successful LinkPizza collaborations: 21
ongewoonlekker.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
499
Views
760
ongewoonlekker.com
Ik ben Jody (33) en heb in mei 2014 besloten om een eigen eet/drink/reis pagina te maken. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op deze Ongewoon Lekker pagina jullie enthousiasmeren voor lekker eten, mooie dranken en fijne culinaire reizen. Want voor mij is wijn (en ook whisk(e)y, likeur, cognac en bier) een dagelijks plezier. Ik kook ook graag met alcohol, dus je zal dan ook veel recepten met wijn, whisk(e)y en/of andere dranken op deze pagina terugvinden.
Unique Visitors
805
Views
830
Verified
53
Domain Authority
3
Trust flow
946
Citation flow
217
TF/CF
92

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 67%
Belgium - 15%
Germany - 1%
France - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Wat te doen als je een midweek op Roompot Bospark ’t Wolfsven in Mierlo verblijft

a week ago

Onze voorkeur gaat eigenlijk altijd uit naar een huisje op vakantie. Zeker als je een beetje rust wilt en natuur om je heen. En ik vind het ook lekker om zelf te kunnen koken. Een ander groot pluspunt is dat je makkelijker een biertje of wijntje koud hebt staan na een dagje weg; in een...

Lees Meer

Het bericht Wat te doen als je een midweek op Roompot Bospark ’t Wolfsven in Mierlo verblijft verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

9 Redenen om een barbecue boot te huren in Amsterdam

2 weeks ago

De grachten van Amsterdam zijn wereldberoemd en vormen een belangrijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis en cultuur. De Amsterdamse grachtengordel is zelfs opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Er zijn vele manieren om de stad te verkennen, maar een van de meer originele manieren is om een ​​barbecue boot te huren en te genieten van...

Lees Meer

Het bericht 9 Redenen om een barbecue boot te huren in Amsterdam verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

365 dagen per jaar skiën op natuurlijke sneeuw: Ontdek de Hintertuxer Gletsjer met Klausnerhof Hotel

2 weeks ago

In het Zillertal biedt de Hintertuxer Gletscher een unieke belofte: 365 dagen per jaar 100% natuurlijke sneeuwgarantie. Elke week, vanaf Kerstmis, mogen gasten van het viersterrenhotel Klausnerhof als eerste de poedersneeuw op de Hintertuxer Gletsjer betreden. Het ontbijt wordt geserveerd in het Tuxer Fernerhaus, dat zich midden in de bergen bevindt. Skiën op het beste...

Lees Meer

Het bericht 365 dagen per jaar skiën op natuurlijke sneeuw: Ontdek de Hintertuxer Gletsjer met Klausnerhof Hotel verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Jody Mijts

0/5000