MediaKit | Influencer

Jody Mijts

Jody Mijts

7 reviews

50k - 150k

Ik ben Jody (36) en heb in mei 2014 besloten om een eigen eet/drink/reis pagina te maken. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op deze Ongewoon Lekker pagina iedereen enthousiasmeren voor lekker eten, mooie dranken en fijne culinaire reizen.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 21
ongewoonlekker.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
14
Views
561
Domain Authority
630
ongewoonlekker.com
Ik ben Jody (33) en heb in mei 2014 besloten om een eigen eet/drink/reis pagina te maken. Dit omdat ik dit eigenlijk miste in het (al grote) kookblog- websiteaanbod. Ik wil op deze Ongewoon Lekker pagina jullie enthousiasmeren voor lekker eten, mooie dranken en fijne culinaire reizen. Want voor mij is wijn (en ook whisk(e)y, likeur, cognac en bier) een dagelijks plezier. Ik kook ook graag met alcohol, dus je zal dan ook veel recepten met wijn, whisk(e)y en/of andere dranken op deze pagina terugvinden.
Collab
Unique Visitors
186
Views
801
Verified
812
Domain Authority
756
Trust flow
216
Citation flow
100
TF/CF
150

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 80%
Belgium - 17%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Whisky cocktail: de Rob Roy

a year ago

De Rob Roy whisky cocktail is heerlijk en simpel. Maar hoe komt deze cocktail aan zijn naam en hoe maak je hem? Ik vertel er je alles over!

Het bericht Whisky cocktail: de Rob Roy verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

Bourbon cocktail: Man o’ War

a year ago

De Man o' War cocktail is vernoemd naar één van de grootste renpaarden aller tijden. En als je dan zo'n beroemd paard bent, dan verdien je wel je eigen cocktail!

Het bericht Bourbon cocktail: Man o’ War verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

Review: Aloha – De Heerlijke Hawaïaanse keuken – Viola Lex & Nico Stanitzok

a year ago

Hoewel het een flinke reis is voor ons Hollanders om op vakantie te gaan naar Hawaï, zou ik het toch eens waarmaken in de toekomst. De heerlijke smaken, vriendelijkheid van de inwoners en die prachtige natuur, ik weet er wel raad mee. Tot die tijd spiek ik regelmatig in Aloha om aan mijn Hawaï cravings te voldoen. Ga ik op mn dakterras zitten in de zon met een muziekje aan en een kokos mojito in mijn hand. Aloha hé!

Het bericht Review: Aloha – De Heerlijke Hawaïaanse keuken – Viola Lex & Nico Stanitzok verscheen eerst op OngewoonLekker.com.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up