MediaKit | Influencer

Kelly Roeten

Kelly Roeten

1 reviews

0 - 1k

Hippe moeders van begin 30. Na een vakantie in Turkije zijn wij beide gevallen voor de charmes van een Turkse man. Dus hebben wij ons leven in Nederland vaarwel gezegd en hebben wij ons gesetteld in Alanya.

Collab
alanyalicious

Statistics for the biggest channel
Subscribers
231
Views
682
Interactions
119
alanyalicious
Welkom op ons YouTube kanaal! Wij zijn Kelly & Melanie. Twee hippe moeders van begin 30. Na een vakantie in Turkije zijn wij beide gevallen voor de charmes van een Turkse man. Dus hebben wij ons leven in Nederland vaarwel gezegd en hebben wij ons gesetteld in Alanya. Onder de naam ‘Alanyalicious’ delen wij verhalen, tips en avonturen op diverse social media kanalen. Ons belangrijkste drijfveer is om mensen te inspireren. Ons motto is dan ook ‘Don’t dream your life, but live your dream!’ Onze liefde voor onze mannen is uitgegroeid tot liefde voor Turkije. Het land is schitterend, de Turkse keuken laat je watertanden en de mensen zijn zeer gastvrij. De ervaringen die wij in al die jaren hebben opgedaan, willen wij graag met iedereen delen.
Collab

Prices

Subscribers
434
Views
160
Interactions
98
Engagement
686
Posts
898
Likes
585
Verified
125

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 90%
Turkey - 6%
Belgium - 2%
Germany - 1%
United States - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up