Influencer MediaKit of Kimsaarr

Kimsaarr

Kimsaarr

1k - 10k

Mijn naam is Kim, ik ben 29 jaar en trotse moeder van dochtertje Jasmijn. Ik ben graag creatief bezig en hou van fotografie, mode en interieur. Ook maken wij graag mooie reizen en zijn we verliefd op Bali. Ik hou van het delen van mooie plaatjes maar echte verhalen.

kimsaarr

Statistics for the biggest channel
Followers
387
Interactions
933
Engagement
273
kimsaarr
Mijn naam is Kim, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje Jasmijn (2018) in Utrecht. Ik ben graag creatief bezig met fotografie, in ons interieur maar ook met mode. Dit vind je allemaal terug op mijn Instagram account. Ik hou van het delen van mooie plaatjes maar ook echte verhalen. Bijvoorbeeld over hoe ik het moederschap ervaar. Die oprechtheid vind ik erg belangrijk, ook bij het aangaan van samenwerkingen. Samen met mijn gezin vind ik het erg leuk om er op uit te gaan en om mooie reizen te maken. Hierin neem ik mijn volgers altijd graag mee!

Prices

Followers
108
Interactions
68
Engagement
439
Posts
720

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Kimsaarr

0/5000