MediaKit | Influencer

Kimsaarr

Kimsaarr

1k - 10k

Mijn naam is Kim, ik ben 29 jaar en trotse moeder van dochtertje Jasmijn. Ik ben graag creatief bezig en hou van fotografie, mode en interieur. Ook maken wij graag mooie reizen en zijn we verliefd op Bali. Ik hou van het delen van mooie plaatjes maar echte verhalen.

Collab
kimsaarr

Statistics for the biggest channel
Followers
681
Interactions
475
Engagement
870
kimsaarr
Mijn naam is Kim, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje Jasmijn (2018) in Utrecht. Ik ben graag creatief bezig met fotografie, in ons interieur maar ook met mode. Dit vind je allemaal terug op mijn Instagram account. Ik hou van het delen van mooie plaatjes maar ook echte verhalen. Bijvoorbeeld over hoe ik het moederschap ervaar. Die oprechtheid vind ik erg belangrijk, ook bij het aangaan van samenwerkingen. Samen met mijn gezin vind ik het erg leuk om er op uit te gaan en om mooie reizen te maken. Hierin neem ik mijn volgers altijd graag mee!
Collab
Followers
786
Interactions
790
Engagement
21
Posts
100
Verified
479

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up