Influencer media kit of Maylen ten Duis

Maylen ten Duis

Maylen ten Duis

1k - 10k

Hii, Via mijn TikTok probeer ik mijn eigen ervaring in de jeugdzorg en mentale problemen openbaar te maken om het taboe hierom heen te doorbreken. Verder woon ik nu op mijzelf en probeer ik groter te worden om het tegendeel bij mijn ouders te bewijzen, ik kan namelijk niks bereiken volgens hun;)

aylenx

Statistics for the biggest channel
Followers
52
Likes
900
m.aylenx
Ik probeer het taboe te verbreken omtrent de jeugdzorg en mentale gezondheid. Zelf ervaring met verschillende stoornissen wat je aan de buitenkant niet ziet. Mensen hebben vaak een oordeel als je er niet mentaal ziek uit ziet. Verder woon ik nu op mijzelf en probeer ik te laten zien dat dit mogelijk is, ook al je vanuit de jeugdzorg komt. Het kan weer goed komen na een donkere periode. Zelf heb ik last van chronische/complexe stoornissen (eetstoornis, borderline, cptss, adhd zijn wat voorbeelden) en probeer de draad weer op te pakken. Ook zit ik in een traject voor een hulphond en zal dus wellicht binnen kort ook content kunnen maken met mijn viervoeter als maatje. Verder werk ik in de zorg en houd ik ook ontzettend van bakken, daarnaast ben ik een actieve nanny en ben ik ook als nanny op vakantie geweest. Ook probeer ik mensen tips te geven hoe ze met dingen om kunnen gaan, bijvoorbeeld voor jezelf koken terwijl je een eetstoornis hebt. Een auto kan namelijk ook niet zonder benzine.
Followers
29
Likes
238

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Maylen ten Duis

0/5000