Influencer MediaKit of Melissa Vijgen

Melissa Vijgen

Melissa Vijgen

3 reviews

1k - 10k

Een spontaan, praatgrage mommy tobe die haar leven in foto's graag deelt met haar volgers. Eten in die hippe bar, foto. Nieuwe outfit gescoord, hup op de foto! Dat is hoe ik mijn volgers een kijkje in mijn leven geef. En dat alles met een grote lach!

melissavijgen

Statistics for the biggest channel
Followers
711
Interactions
622
Engagement
496
melissavijgen
Mijn Instagram is all about happiness and smiles! Dus ik vind het belangrijk dat ik in een samenwerking ook dat kan overbrengen op mijn volgers. Mijn enthousiasme is aanstekelijk en de positiviteit geeft kleur aan mijn pagina. In een samenwerking is het belangrijk dat het product goed tot zijn recht komt, maar dat het ook geloofwaardig is voor mijn volgers. Samenwerking met producten die bij mij als persoon passen is dan ook een must! Vanaf december 2022 ben ik mama van Kaya geworden. Dus deel ik ook veel meer ouderschap gerelateerde stories en posts.
Followers
628
Interactions
79
Engagement
493
Posts
852
Verified
242

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Melissa Vijgen

0/5000