Influencer MediaKit of Melissa Vijgen

Melissa Vijgen

Melissa Vijgen

3 reviews

1k - 10k

Een spontaan, praatgrage mommy tobe die haar leven in foto's graag deelt met haar volgers. Eten in die hippe bar, foto. Nieuwe outfit gescoord, hup op de foto! Dat is hoe ik mijn volgers een kijkje in mijn leven geef. En dat alles met een grote lach!

melissavijgen

Statistics for the biggest channel
Followers
19
Interactions
536
Engagement
72
melissavijgen
Mijn Instagram is all about happiness and smiles! Dus ik vind het belangrijk dat ik in een samenwerking ook dat kan overbrengen op mijn volgers. Mijn enthousiasme is aanstekelijk en de positiviteit geeft kleur aan mijn pagina. In een samenwerking is het belangrijk dat het product goed tot zijn recht komt, maar dat het ook geloofwaardig is voor mijn volgers. Samenwerking met producten die bij mij als persoon passen is dan ook een must! Vanaf december 2022 worden wij ouders van ons eerste kindje. Je zult hier dus de komende tijd veel over terug zien!
Followers
323
Interactions
123
Engagement
572
Posts
499
Verified
199

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Melissa Vijgen

0/5000