Influencer media kit of Mirjam Hielkema

Mirjam Hielkema

1k - 10k

Hi! Ik ben Mirjam, of Mim in het kort. Op mijn blog ontdek ik nieuwe verzorgingsproducten, probeer ik gezond en mindful te leven, pak ik beautyboxen uit, leer ik wat goed is voor mijn huid, mijn haar en mijn balans, en deel ik al mijn goede en minder goede ontdekkingen met mijn lezers.


huidnhaar.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
374
Views
289
huidnhaar.nl
Op Huid 'n Haar blog ik (in het Nederlands en het Engels) over alles waar je van gaat stralen. Het begon met een zoektocht naar goede huidverzorging en mooie makeup die je, ook als niet-professional, gemakkelijk zelf kunt gebruiken voor een mooiere, gezondere huid en een goede uitstraling. Inmiddels heb ik geleerd dat alleen goede verzorging en een vleugje makeup niet genoeg is. Ook andere zaken als voeding, slaap en stress hebben effect op de huid en ik probeer dus ook deze dingen aan te raken in mijn blogs. Ik probeer nieuwe dingen uit en deel met mijn lezers wat voor mij goed (of niet goed) werkt om mijn leven in balans te houden en er ondertussen ook nog goed uit te zien.
Unique Visitors
885
Views
90
Domain Authority
955
Citation flow
981

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service