Influencer MediaKit of Noehaila

Noehaila

Noehaila

1k - 10k

Ik ben een super enthousiaste meid die zich graag inzet voor diversiteit. Ik houd heel erg veel van mode en sta ook bekend om mijn sneakers. Met de juiste accessoires tover ik mijn outfits om naar een viral post! Ik heb een erg loyale fan base die ook van fashion houdt. :)

noehaila

Statistics for the biggest channel
Followers
36
Interactions
174
Engagement
644
noehaila
Ik sta vooral bekend om mijn fashion en mijn sneakers. Ik word daarom ook regelmatig gerepost op andere kanalen en heb daarom ook een grote bereik. Ik vind het geweldig om foto’s te nemen die perfect op instagram staan. Verder zet ik mij ook in voor meer diversiteit op markten en sta ik bekend om mijn grote bos krullen! Met mijn iconische outfits en haar probeer ik de beste foto’s neer te zetten. Nog even de juiste accessoires erbij en bam, een viral foto! Ik werk dan ook graag samen met merken die zich hierin kunnen terug vinden. Ik ben eerlijk maar ook super fanatiek en enthousiast! Ik sta voor bijna alles open dus wees niet bang om mij een bericht te sturen. :)

Prices

Followers
98
Interactions
3
Engagement
917
Posts
758

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Noehaila

0/5000