Publisher media kit of Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

2 reviews

1k - 10k

Mijn naam is Sebastiaan Khouw. Ik ben het brein achter SebKijk. Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en seri


sebkijk.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
107
Views
932
Last updated: a day ago
sebkijk.nl
Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en series.
Unique Visitors
892
Views
832
Verified
955
Domain Authority
755
Trust flow
404
Citation flow
140
TF/CF
737
Last updated: a day ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

De selecties van het Nederlands Film Festival van 2024 zijn bekendgemaakt

3 days ago


SebKijk

Het Nederlands Film Festival van 2024 heeft de filmselectie van de Gouden Kalf Competitie, de NFF-Debuutcompetitie en het Forum van de Regisseurs bekendgemaakt. Al deze films zijn in Utrecht of online te zien van vrijdag 20 september tot en met vrijdag 27 september bij de 44ste editie van het Nederlands Film Festival. Uit de selectie van de Gouden Kalf Competitie worden de nominaties gekozen. De nominaties voor de Gouden Kalf Competitie van het 44ste Nederlands Film Festival worden op zondag 22 september 2024 bekendgemaakt. Op maandagmiddag 23 september 2024 wordt de winnaar van de NFF-Debuutcompetitie bekendgemaakt tijdens de Talent Award Ceremonie. Op dezelfde dag wordt ook de winnaar bekendgemaakt van het tienjarige jubileumprogramma Forum van de Regisseurs. De uitreiking van de Gouden Kalveren vindt plaats tijdens het EY Gouden Kalveren Gala op vrijdag 27 september 2024 in Stadsschouwburg Utrecht.

Deze blogpost is origineel van De selecties van het Nederlands Film Festival van 2024 zijn bekendgemaakt en geschreven door Sebastiaan Khouw

Deadpool & Wolverine Winactie | Prijzenpakket

3 days ago


SebKijk

Na jaren wachten is het op 24 juli 2024 eindelijk zo ver: Deadpool keert terug naar het grote scherm. Hierbij neemt de antiheld zijn nieuwe beste vriend Wolverine mee. Deadpool & Wolverine is niet alleen de langverwachte derde Deadpool film, maar ook de eerste en enige Marvel Cinematic Universe film van 2024. Daarnaast brengt Deadpool & Wolverine acteur Hugh Jackman terug in zijn iconische rol als Wolverine. Er valt genoeg te vieren met de bioscooprelease van Deadpool & Wolverine. Om deze reden mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met de Deadpool & Wolverine Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van de film Deadpool & Wolverine. Elk prijzenpakket bevat een kussen, een pin set, een koffiemok, een paar sokken en een trekkoordzak in het thema van de superhelden film. Het prijzenpakket bevat helaas geen bioscoop vrijkaarten voor de film. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Deze blogpost is origineel van Deadpool & Wolverine Winactie | Prijzenpakket en geschreven door Sebastiaan Khouw

Inside Out 2 Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

5 days ago


SebKijk

Pixar heeft met Inside Out 2 een gigantische filmhit te pakken. De film was al een tijdje als voorpremière te bezoeken, maar vanaf vandaag draait de film officieel in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Inside Out 2 te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met de Inside Out 2 Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Inside Out 2. Wil je weten hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Deze blogpost is origineel van Inside Out 2 Winactie | Bioscoop Vrijkaarten en geschreven door Sebastiaan Khouw

LinkPizza | Gebruik de nieuwe Collab button

Brand Awareness
a year ago
Goede en snelle levering!

Carnavals content

Conversion
3 years ago
Komt afspraken na, levert kwaliteit, communiceert vriendelijk
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service