MediaKit | Influencer

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

1 reviews

1k - 10k

Mijn naam is Sebastiaan Khouw. Ik ben het brein achter SebKijk. Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en seri

Collab
sebkijk.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
330
Views
836
Domain Authority
224
sebkijk.nl
Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en series.
Collab
Unique Visitors
884
Views
152
Verified
113
Domain Authority
428
Trust flow
221
Citation flow
607
TF/CF
54

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Gasoline Alley (2022) – Film Recensie

3 weeks ago


SebKijk

Met een IMDB-score van gemiddeld 3.7 sterren uit de 10 kan er zeker gezegd worden dat Gasoline Alley beschouwd kan worden als een van de mindere films waar Bruce Willis een rol in heeft. Gasoline Alley is net zoals Killing Field een film waarin de legendarische Bruce Willis een (kleine) bijrol heeft. Bij beide films staat de acteur alsnog triomfantelijk op de filmposter, om zo hopelijk nog wat meer mensen naar de film te laten kijken. Doordat deze marketingtruc met acteur Bruce Willis de laatste paar jaren regelmatig is voorgekomen, hebben de meeste filmliefhebbers, Bruce Willis-fans en recensenten argwaan gekregen als ze de acteurs naam op een poster zien staan. Een deel van het publiek zal dus met lage verwachtingen Gasoline Alley bekeken hebben – wat zowel positief als negatief uitgepakt kan hebben voor deze specifieke filmkijkers. Zelf had ik niet al te hoge of te lage verwachtingen voor Gasoline Alley. In plaats daarvan ging ik (grotendeels) onbevangen de film kijken, waarbij ik hooguit een prima film verwachtte. Uiteindelijk is dit ook wat ik over Gasoline Alley zou gaan denken – het is een prima film dat zowel goede als slechte aspecten bevat. Gasoline Alley is niet zo slecht als Killing Field en andere moderne B-films met Bruce Willis. Deze film is zelfs stukken beter – ook al ligt dit niet aan het acteerwerk van Willis, maar eerder aan de acteerprestaties van hoofdrolspeler Devon Sawa en bijrolspeler Luke Wilson.

Deze blogpost is origineel van Gasoline Alley (2022) – Film Recensie en geschreven door Sebastiaan Khouw

House of the Dragon S1E3 – Aflevering Recensie

3 weeks ago


SebKijk

Van de eerste drie afleveringen van de prequel serie House of the Dragon, is deze derde aflevering overduidelijk de zwakste schakel. House of the Dragon S1E3 – in andere woorden House of the Dragon Seizoen 1 Episode 3 – kwam uit op 5 september 2022. Na twee eerste briljante afleveringen, brachten de seriemakers – naar mijn mening – voor het eerst een tegenvallende aflevering. Dat House of the Dragon S1E3 zo enorm tegenvalt, ligt vooral aan het scenario en de regie van de actiescènes. Scenarioschrijvers Ryan J. Condal en Gabe Fonseca weten in House of the Dragon S1E3 geen goed samenhangend verhaal neer te zetten. Daarnaast lukt het regisseur Greg Yaitanes niet om het einde van House of the Dragon S1E3 goed op beeld te zetten. Datzelfde kan gezegd worden over de actiescènes – die onduidelijk op beeld zijn gezet, waarbij de belabberde montage van Tim Porter een slechte nasmaak achterliet voor mij. Echter bestaat House of the Dragon S1E3 niet alleen uit slechte aspecten. Het acteerwerk van de cast is nog steeds krachtig en de gecomponeerde muziek van Ramin Dwajadi weet ook weer indruk te maken. Maar wat House of the Dragon S1E3 echter vooral weet te redden is de symboliek en thematiek – dat zich in de eerste twee aktes van deze aflevering bevindt.

Deze blogpost is origineel van House of the Dragon S1E3 – Aflevering Recensie en geschreven door Sebastiaan Khouw

The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie | DVD

3 weeks ago


SebKijk

Op 7 september 2022 brachten Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM The Last Kingdom Seizoen 5 uit op DVD. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik een winactie houden voor het vijfde seizoen van deze epische serie. Met de The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie mag ik twee een keer een DVD weggeven van The Last Kingdom Seizoen 5. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor het versturen van de winactie exemplaren en de mogelijkheid voor deze samenwerking.

Deze blogpost is origineel van The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie | DVD en geschreven door Sebastiaan Khouw

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up