Publisher media kit of Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

2 reviews

1k - 10k

Mijn naam is Sebastiaan Khouw. Ik ben het brein achter SebKijk. Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en seri


sebkijk.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
947
Views
494
Last updated: an hour ago
sebkijk.nl
Op SebKijk wil ik mijn passie voor films en series delen. Ik doe dit door amuserende, informerende en onderbouwde recensies te schrijven. Deze recensies ontstaan door mijn analyserend vermogen en eigen persoonlijke kijk op films en series.
Unique Visitors
89
Views
466
Verified
780
Domain Authority
638
Trust flow
160
Citation flow
137
TF/CF
239
Last updated: an hour ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Kijktips | SkyShowtime in maart 2024

a day ago


SebKijk

In maart 2024 zullen er weer verschillende bijzondere films en series op SkyShowtime in Nederland uitgebracht worden. Maar welke films en series zijn het in maart 2024 nu echt waard om op de streamingdienst te kijken? In dit artikel geef ik enkele persoonlijke kijktips voor de films en series die het streamen op SkyShowtime in maart 2024 waard zijn.

Deze blogpost is origineel van Kijktips | SkyShowtime in maart 2024 en geschreven door Sebastiaan Khouw

The Lost World: Jurassic Park (1997) — Film Recensie

3 days ago


SebKijk

Is The Lost World: Jurassic Park een perfecte film en net zo iconisch als zijn voorganger Jurassic Park? Nee. Bevat de film rommelige en problematische aspecten? Ja. Is de film nog steeds vermakelijk, interessant en simpelweg geweldig? Zeker! The Lost World: Jurassic Park is een cultklassieker onder de Steven Spielberg filmklassiekers. Ook al is de film verreweg van perfect, The Lost World: Jurassic Park levert genoeg geweldige, gruwelijke en spannende filmische momenten op. The Lost World: Jurassic Park blijft daarom ook een van de beste vervolgen op de filmklassieker Jurassic Park.

Deze blogpost is origineel van The Lost World: Jurassic Park (1997) — Film Recensie en geschreven door Sebastiaan Khouw

Mr. Horror presenteert Hilversum Horror Night tijdens de Nacht van Hilversum

4 days ago


SebKijk

In de nacht van zaterdag 2 maart op zondag 3 maart 2024 vindt de Nacht van Hilversum plaats. Tijdens de Nacht van Hilversum presenteert Jan "Mr. Horror" Doense een filmavond in het Filmtheater Hilversum. "Mr. Horror" presenteert dan drie gloednieuwe horrorfilms tijdens de Hilversum Horror Night. De Hilversum Horror Night wordt mede mogelijk gemaakt door Halloween Horror Show. Jan "Mr. Horror" Doense is de hele nacht in Filmtheater Hilversum aanwezig. Hij verzorgt een inleiding bij de drie films.

Deze blogpost is origineel van Mr. Horror presenteert Hilversum Horror Night tijdens de Nacht van Hilversum en geschreven door Sebastiaan Khouw

LinkPizza | Gebruik de nieuwe Collab button

Brand Awareness
a year ago
Goede en snelle levering!

Carnavals content

Conversion
2 years ago
Komt afspraken na, levert kwaliteit, communiceert vriendelijk
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service